Загнув так загнув... скажи хоч для чого Вон забери в мене вузький бампер з гаража та й наріжеш собі пластин
Для чого не скажу, як зроблю - покажу. ))) Бампер - чуть не то. . . треба твердий пластик, хоча. . . мож і навпаки! Заберу, спробую. Дякую Саша.
Знову авто було надцять годин в центрі(Оперний театр) і зникла кришечка з важіля двірника!!! Хто має, з мене пивво!!!
Але є якась с........ука , яка ці речі бере без дозволу. Попався би - зарубав би під самий корінець............
Теж шукаю подібну. На Поло на задньому двірнику якесь уйло спалило запальничкою мені ту пластмаску. Поставлю камери, найду - руки в жопу позапихаю! :
Прийму в подарунок (або куплю за невеликі гроші) покоцані, поломані (в міру) або нормальні кармани для дверей. Роблю подіуми, не хочеться спортити свої нормальні )
нічого не бійся - ріж. я свої порізав, все получилось. з вівторка виложу звіт, дочекайся тільки добре повимірюй усе
Потребую підголовник, передній, Гольф,Джета, бажано світлого кольору! Хочу вставити в нього TV! З мене пиво1 Нехочу різати свій в кольор салона!
Прийму в дар або куплю за недорого кронштейни переднього бампера на малюнку - позиція 2 http://www.elcats.ru/vw/Parts.aspx?Mdl=0C000000&SubId=FFB000DC
Може комусь треба - подарую пласмасову накладку на вентилятор, та що на фото з наклейкою жовтою! Це пассат Б3 [/img]
потрібна частина підйомника вікна (передня ліва),а саме де надівається ручка (обов"язково має бути металічна,а не пластмасова).Буду дуже вдячний,бо зняв з задньоЇ дверки.