Куплю чи прийму в дарунок кришку термостата та шо під номером 4, оригінальний номер 052 121 121Е, це для двигуна 1,3 HK, походу від інших двигунів 1,3 не підходить за посадочними розмірами і іншими пріколами. Обдзвонив магазини, обходив базари і шроти - не можу знайти.
Дякую, поки не потрібно. На вихідних спробую переставити те, що маю. Якби щось не пішло, дамся чути. На жаль, сьогодні не зможу ніяк приїхати на з'їзд. В мене п'ятниці завжди найбільш завантажені. Може через тиждень вже точно вийде.
Може в когось щось є для джетти 85р. я також не проти прийняти в подарунок, або купити за помірну ціну цікавить Лівий двірник, дзеркала ліве праве з пластмасками, також може в когось є в норм. стані ущільнювач багажника маю передню ліву арку правда в поганому стані але без серйозних тріщин можу віддати якщо потрібно комусь
Прийму у подарунок або підкажіть де можна дістати резиновий "хомут" чи з'єднувач на малюнку під номером 4. Він з'єднує пластикову трубу з інтеркулером. Потрібно дуже терміново!!!
Друзі, терміново шукаю петлю до нижнього завісу лівих водійських дверей! Може хто має, прийму в подарунок, або КУПЛЮ незадорого!!!! Відгукніться хто має... Без машини як без рук... Ось таку потрібно:
прийму в подарунок або за пиво болт б/у (треба оригінальний, з магазину не хочу) в хорошому стані, шо закручується в масляний картер (той болт, шо відкручується, шоб масло злити). в мому старому пішла спати різьба, купив новий, а він масло пропускає. двигун в підписі, якшо це має значення
Щось не здаеться мені що проблема тут в болті. Який би той болт не був, якщо він притиснув добре шайбу, вона мідна прилягає добре. Тому по суті не має значення той болт всю суть відіграє шайба.
такий варіант я також розглядаю. але як вчили - треба починати з менш бюджетного. в даному випадку - болт з шайбою. якшо не допоможе - то буде новий пост з " куплю картер"
Все правильно ... картер стальний і з доброго металу ...болт роблять з мягшого металу. Здебільшого летить болт. Можливо маєш деформований картер...став мягку пропалену на вогні мідну шайбу.