Привіт Маю підголовник чорний з замінника . Приїжджаєм, наливаєм, забираєм Дзвони.067 27 30 495 Степан.
Може в кого завалялявся лишній кусок світло-сірої плівки(димка) на дві передні шиби! Може бути і інших кольорів, але тільки не темна. Домовимося!
Ще треба дзинчик для зарядки Нокіа! Телефон був на зарядці і дитина його скинула, зламалася бздюлька яка входить в телефон. Зарядка справна від Нокіа 6300, тоненька. Нехочеться купувати дешевий Китай, коли робочий оригінал!!!
валяється вдома оригінальне зарядне від нокії 6300. жінка тел загубила, зарядка є. дзвони О67675134О, домовимся
Я в магазі купив китай відрізав з нього "дзинчик"(що за слово?) і прикрутив до оригінального зарядного А гарячі фінські парні реально погорячились випускаючи на ринок настільки тонку зарядку! Не в тебе одного вона зламалась
прийму в подарунок або за могорич ....гульку на переключання передач там де намальовані передачі ..може вкогось завалялася)
nazaropel, на одному львівському шроті думаю таке б знайшлося за пиво...як буду заїжати за чимось спитаю
Прийму в подарунок або недорого куплю півкруглі бляхи, які прикривають передні диски і супорта в Гольф 2. Мої поломались і трохи дзеленчать...
Прийму в подарунок каністру (металеву) або поміняюсь на пластмасові(після хімії 20 л, декілька штук) або куплю за невелику ціну. Оскільки на заправці в пластмасові не наливають.
прииму в подарок облицовку стойки лобового стекла на гольф\джета 2. желательно левую и правую, но одна левая тоже поидет