Відповідь: Принимайте в свои ряды У нас в Германии такой аппарат в приличном состоянии с нескрученным пробегом около 250000,реально взять в пределах 2000 /2300 ?.Правда насчет растаможки не могу ничего сказать,не интересовался. авообще,судя по фото экземпляр оч.приличный.
Відповідь: Принимайте в свои ряды Вітаю... Апарат нормальний... Може і переплатив троха, але то таке... Дешевий сир нам нє нужен ))) Зато своє і саме те що хотів і в чому ти впевнений майже на всі 100% !!! Ні гвоздя ні жезла!!!!
Відповідь: Принимайте в свои ряды Вітаю! P.S. Я не згідний з тим, що ціна завищена - порівнювати свіжопригнаного гольфа з ще як мінімум 150-200 тисячним ресурсом з старими вектрами і ауді, які от-от почнуть сипатися (а той вже почали) якось некоректно. Може вектри цього ж року випуску колись і були вищим класом, але тепер це не так. Вони менш витривалі - ржавіють, і ламаються більше.
Відповідь: Принимайте в свои ряды я думаю що якщо вже гнати то краще гнати 2,0 16v бо різниця по ціні не така вже і велика а то і така сама... а от за розмитненя, перегонка, реєстрація плата стандартна тому краще брати щось ліпше..
Відповідь: Принимайте в свои ряды Власне! Точно по такому принципу cтав власником VW Scirocco GTII І я також