Про аватар з німецьким хрестом або перші прояви політичних дискусій.

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 21 лют 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    Відповідь: Про аватар з німецьким хрестом або перші прояви політичних дискусій.

до речі, майже в тему:

може, хтось займався склеюваням пластмасових літачків, танків...

так от: на моделях німецьких літаків, які продаються, немає отих самих свастик...Хрести на крилах є, а свастики з кіля поздувало....

така от політкоректність...

і стоять на базарі в Києві афроукраїнці, укров"єтнамці... і ще хтось...:?:

от загнав би твій дід їх аж до Ла -Маншу, і їздив би ти зараз на "ладушці"....

P. S. для довідки: один з моїх дідів теж не повернувся з війни, з Червоної Армії...

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Я в дитинстві клеїв літаки, також в мене були танки і на наклейках одного були хрести, памятаю точно. І це при тоталітарному режимі :)

А взагалі те, що заборонено, приваблює. Думаю, це одна з причин виникнення скінхедів, навряд чи вони розуміють деталі того, за що боряться. Думаю, що подібні заборони чи зтирання десятиліть історії (нехай поганої) - це наслідок боязливого відношення до неї. Цей підсвідомий страх чи ненависть до чогось породжують нездорові емоції.

Що дасть стирання хреста чи зірки з літака, логотипа ітд крім цікавості молодих: "а що насправді стояло в цьому місці?" "А чому це від мене сховали?" "Якщо сховали, значить там щось непросте" "Якщо хтось ховає історію, значить він ховає правду і годує нас неправдою" ітд.

При всій повазі до усіх, хто воював, не бачу аргумента в словах про дідів. Їхнім завданням було захистити свою землю а не знищити чиюсь волю, погляди, права, ідеї, країни ітд. Навіщо виховувати ненависть? Вони ж не були шовіністами. Чому ми повинні такими ставати? Війна ж закінчилася, чи може я чогось не розумію?

3. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

Про аватар з німецьким хрестом або перші прояви політичних РЕПРЕСІЙ:-D:mrgreen:

4. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

А де оригінальна емблема фольца на аватарі? що то за сонце тепер там?
    Вернути, ІМХО! :-D

5. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

сонце "фольксваген", зійди над горою,
    трохи проїдемось, друже, з тобою,
    "джетта" червоная, зіронько ясна...,
    виїдем рано, приїдемо вчасно...

оце думав тризуба вліпити--не автентично...
    ще знайдеться якийсь "критик" скаже: убєрітє еті бандеравскіє знакі, ані столька наших паубівали....мой дєд ганял іх па Карпатам... сматрі, а то прасньотся ва мне дедушкіна кровь....

• Подобається Подобається x 2
  6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Мені може скоро дуже закажуть замість лого ФВ на решітці радіатора, Такий же круг, але усередині та сама свастика.
    От так хочуть на ФВ зробити:

7. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

тут вже й я, як це не дивно...буду проти....

в моїй емблемі основною цінністю була (вже тепер була) автентичність і історична достовірність....

поставити замість ФВ свастику--проблеми з ДАЇ на кожному посту--гарантовані...особливо по той бік Дніпра. і за кордон, у Європу теж не пустять

більш того, кожна людина старше 70 має спогади...

боюсь, частенько доведеться міняти фари, підфарники... скло, змивати цензурні і не дуже написи

• Подобається Подобається x 2
  8. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

стопроцентів... я навіть знаю хто йому побє лобове...:-D

9. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

поїдеш заради того в Запоріжжя?

був в Запоріжжі три дні тому... публіка там ще радянська...

10. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

та я не про себе... :mrgreen:
    Мені навпаки подобається. До чого тут війна. Свастика, як на німецькому Тигрі. Людські відносини - то одне, а техніка - друге. То різне, я солідарний з Scirocco і іншими в тому питанні.

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

дуже цікаво , я цього не знав, це міняє справу... Я сприйняв свастику на твоєму аватарі виключно як фетиш, а не історичний експонат :)

Є велике значення у контексті використання символу. Не можна огульно заборонита і так само не можна бездумно використовувати.

У Власдислава прошу вибачення за наїзд

• Подобається Подобається x 3
  12. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

вибачення приймаються!!!
    аж наче камінь з душі впав....

так гарно!!!!

сварог повертається....

13. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ви шо без мене курили трубку миру ?

• Подобається Подобається x 1
  14. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

а що, над Львовом не видно диму????:shock:

15. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

невидно. Значить фігню курили.

Додано через 19 хвилин
    я тут надибав учасника з дійсно непристойним аватаром. Думаю шо той аватар дійсно треба поминяти
    Учасник - rat323

16. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Тобі не подобаються люди, які проти маріхуани??? чи сам аватар?

17. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а шо хіба є люди які проти маріхуани ???

а аватар поганий і недобрий!!!

Додано через 1 хвилину
    і хто тут взагалі проти маріхуани ? ? ?

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

а й справді, тут є люди які проти маріхуани і наркотиків???

19. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

бля ти шо таке гоніш при чому тут наркотики, ми про траву говоримо.

20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Той лого хочуть причепити на машину не в Запоріжжі, а у Києві. Я доречі теж не розділяю точки зору вішати ото Г на свою машину. Мало того, що то символіка фашизму, так ще й у боротьбі з фашистами у боях загинули оба діда, мати з моєю покійною бабцею була в окупаціі під Києвом. Так що я проти такої символіки на машинах.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)