Про аватар з німецьким хрестом або перші прояви політичних дискусій.

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 21 лют 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Відповідь: Про аватар з німецьким хрестом або перші прояви політичних дискусій.

та шей історія Volkswagen!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

чи то повісити на аватарчик фотку Адольфа Алоїзовича за кермом першого VW?:roll:

3. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

:haha:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

А може зразу з Освєнцима або Бухенвальда? Як трупи на фольцвагенах вохзять в крематорій

5. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

у тебе є такі фото??

та фотографія зроблена році в 1938, тоді ще не було Аушвіца і Бухенвальда.....
    а от ГУЛАГ вже був... і нквдисти на ГАЗах їздили...

мочи "Волги"???

• Подобається Подобається x 3
  6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Якась така дивна фігня, коли заходить мова про те, що фашизм - це погано, дехто відразу починає про нквд і гулаг розказувати, так наче намагаються відбілити нацистів... Чого вони вам такі симпатичні?

7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

відать вірняк фігню курили якась ваша трубка миру савсєм не мирна

8. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

мені вони більш симпатичні ось чому:

1. вони започаткували завод VW
    2. вони пішли з України, а комуняки залишились надовго...
    3. вони нападали на сусідні країни, а не нищили свій народ ні за що...(голодоморів в роки окупації не було)
    4. незважаючи ні на що їх держава була значно більш правовою
    5. ВОНИ ПОКАЯЛИСЬ ЗА СВОЇ ЗЛОЧИНИ, ЇХНІХ ЗЛОЧИНЦІВ СУДИЛИ І ВІШАЛИ, а не ховали з почестями біля Кремлівської стіни

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Ти забув написати, що вони зробили з євреями!!! Чи може то був не німецький народ?

10. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

я пам"ятаю, що з моїм народом робили ті, що живуть за Конотопом...

Про євреїв не все так однозначно... Читайте Юргена Графа... Я йому вірю...

УКРАЇНЦІВ В ГОЛОДОМОР ЗАГИНУЛО БІЛЬШЕ... В "МИРНИЙ ЧАС"

Додано через 20 хвилин
    ШАНОВНІ АДМІНІСТРАТОРИ!

Є ПРОПОЗИЦІЯ-ПРОХАННЯ!

Я ПРИБИРАЮ НАЗАВЖДИ СВАСТИКУ ЗІ СВОГО АВАТАРА, ЩОБ НЕ РОЗДМУХУВАТИ ПОЖЕЖУ...

ЗАКРИЙТЕ, БУДЬ-ЛАСКА ДАНУ ТЕМУ.....

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

сумнівний привід для симпатії, звичайно, але нехай :)
    вони не пішли, ми їх звідси вигнали, а комуняків не змогли
    Вони так само як совєти загарбували інші держави і нищили свій власний народ
    звичайно, це дуже по-правовому - вбивати людей за національною і расовою ознакою
    Нацисти не покаялися за свої злочини, вони програли війну. Судили їх і вішали переможці. А німці лише покаялися за те, що це їх країна породила весь цей жах. І навряд чи вони пишаються тим, що гітлер заснував наприклад завод VW.

У нас ситуація інша, перемогли не ми, а нас. І переможці возвеличували своїх вождів.

12. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

ШАНОВНІ АДМІНІСТРАТОРИ!

Є ПРОПОЗИЦІЯ-ПРОХАННЯ!

13. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Ти зараз і балакаєш з адміністрацією.(Мартіні - адмін) ;-)

14. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

Та знаю я...

не бачу жодного змісту продовжувати цю, або будь-яку іншу подібну суперечку...

я не нацист, і не комуніст... будь яка людина чи партія, яка посягає на чужі життя мені огидна....

мені вже давно не 17, я бачив багато всякого, встиг пожити при Совєтах... не треба мене ні в чому переконувати!

значок був просто автентикою...

ШАНОВНІ АДМІНІСТРАТОРИ!

Є ПРОПОЗИЦІЯ-ПРОХАННЯ!

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Блін, ще одне прохання, і сам прикрию цю тему! ))

Але тут робиться так весело) Але голвне, що дана нехай тупенька дискусія має сентенцію до примирення думок, тобто вона, при умові культурного завершення, може (і вже починає) звести кардинально протилежні думки до здорового примирення, тобто дає змогу по-людськи збагнути те, що може примирити людей, діди яких мали надто кардинальніші погляди. Власне я не закрию теми, доки всі не потиснуть руки і не зроблять це щиро, бо колодка означатиме нехай тимчасові чи підсвідомі, але злості одне на одного, а я знаю, що тут зібралися класні люди, в яких я впевнений і знаю, що вони не будуть дутися через таку, як казав, SciroccoGTI, халву :).

Друзяки, дякую за щирість і прагенення неконфліктості! Це, як на мене, голоне!

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ап.
    Може побалакаєм про аватар для МАРТІНІ
    :D

• Подобається Подобається x 3
  17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а шо? :) прикольний аватар, це один із символів vDub , все культурно

18. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Цікаво, що на цей раз сказав би твій дідо :)

P.S. Як на мене, аватар у VladyslaWa, який покинув наш форум аватар був зачотнішим. Тому що він був насправді був першим логотипом Фольксвагена а не однією з інтерпретацій символізму юних людей, що намагаються непокарано демонструвати свої неонациистські погляди. Мартіні, не сприймай за особисте звернення, просто я висловив думку :)

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)