Відповідь: Про бензин УСІМ Пишіть і голосуйте будь-ласка тутhttp://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=634&page=2&highlight=%E7%E0%EF%F0%E0%E2%EA%E8
Відповідь: Про бензин Де бензин найдешевший? оприлюднено дослідження про ціни на бензин у світі. Найдешевший бензин можна купити у Туркменистані, найдорожчий – в Еритреї. У цих країнах бензин коштує 2 центи та 190 центів відповідно. Низькі ціни у Туркменистані та інших країнах – Кувейті, Йемені, Арабських Еміратах пояснюють державними дотаціями. Іще десять країн дотують бензин, але у менших обсягах. Серед них Азербайджан, Еквадор, Сирія, Аргентина. Однак, переважна більшість країн навпаки, оподатковує бензин для роздрібних покупців. До цієї найбільшої групи країн належить і Україна, де бензин у середньому коштує 81 цент. Для порівняння: у США – 63 центи, Китаї – 69, Росії – 77, Японії – 109, Балтійських країнах - близько 120 центів. В Еритреї найдорожчий бензин, оскільки оподаткування найвище – там він коштує 190 центів. Серед лідерів також Туреччина, Ісландія, Німеччина та Фінляндія. У будь-кому випадку, зазначають експерти “The Washington Profile”, середня світова ціна на бензин із 2000 року зросла на 238%. Лише у Венесуелі бензин протягом останніх 7-х років подешевшав. джерело: http://www.bbc.co.uk/ukrainian/indepth/story/2007/07/070702_business_monday_bt.shtml
Відповідь: Про бензин по моему в украине вообще нет качественного топлива.проживаю в германии и часто езжу в украину.разница видна как говорится не вооруженным взглядом.кстати сам дальнобойщик,исколесил пол европы такого бардака нет нигде.за державу обидно.
Відповідь: Про бензин Заправляюсь 92-м на WOG по Городоцькій і не тому що бензин найкращий а просто біля будинку і стоянки заправка недалеко, сусід працює заправщиком на цій стоянці і каже: -як би ви знали люди, що ви лиєте в свої машини... А недавно я міняв бензиновий фільтр, то з нього такого насипалось, то треба було бачити, а що в баці на дні тільки собі можна уявити. Здається мені, що в Україні дійсно немає палива який відповідає вимогам. Мені колись розповідали, що в Києві німецьке посольство побудували заправку для своїх машин, бо декілька разів заправляли нашим бензином, і поїхали ті машини дипломатів на батьківщину ремонтуватись і виявили, що проблеми були в неякісному паливі. А на цій заправці заправляється вся верховна рада і приближені до неї.
Відповідь: Про бензин ВР має свою заправку і свій автопарк. Німців туди не пускають. Поблизу німецького посольства немає жодних заправок. І взагалі це не логічно везти бензин сюди з Німеччини, купувати землю, будувати заправку, щоб заправити декілька машин. Дешевше купити ще декілька машин. А враховуючи вартість землі в Києві - декілька десятків машин. Або декілька сотень нових інжекторів чи моторів. І взагалі для чого ті понти, якщо німецькі машини в інших посольствах нормально їздять на нашому бензині?
Відповідь: Про бензин Ну... значить мені набрехали, щодо німецької заправки:-( В Києві був, але її небачив і незаправлявся на ній. Написав, що розповідав мені один києвлянин на морі минулого року, який працював водієм на марштутці.
Відповідь: Не стабільна робота двигуна Доречі відносно окко маю погані спогади, залив раз 20 літрів там, і зранку машина почали мирати, писав про це на форумі, зараз їздить нормально, не вмирає... Лукоіл форева... (не реклама) 8)
Відповідь: Не стабільна робота двигуна Я залив 25 літрів, по всіх законах фізики моєї джети я мав проїхати 300 км. тобто 8.3 на сотню. яїхав 80-120 проїхав 240 км заглох і ухузїв. добре шо в баклашці мав ше літру.
Відповідь: Про бензин Шось той ОККО дійсно почав заганятися, мало того, шо бензин не доливають(буває береш 10л., а вже на шостому літрі колонка перестає шуміти:shock, та ше й ціна в них зараз на 95-й найвища - 4,65. Пора переходити на Лукойл :grin:. Тільки тут виникає проблемка з заправками. У Львові є заправки Лукойла? (крім Сокільників)
Відповідь: Про бензин Є ше одна в Оброшино то Пустомитівський район. І я зауважив що на ОККО якась х...я коїться!
Відповідь: Про бензин Це дійсно проблемка. Я, нажаль, в районах, де розташовані Лукойли, майже не буваю. Коли буваю, то переважно заїзжаю і заправляюся. А їхати спеціально туди з іншого кінця міста, витративши на дорогу 3 літра бензину, то якось влом. Тому здебільшого доводиться на ОККО заправлятися До речі, дійсно цікаво, де крім Сокільників і Солонки є той Лукойл?
Відповідь: Про бензин Сам запитав і сам знайшов відповідь Ось інфа з офіційного сайту 1 Львівська обл, Пустомитівський р-н, с. Гамалієвка, траса Київ-Чоп км 517+ 180 2 м. Львов, с. Сокольники, Пустомитівський р-н, автодорога Умань-Краковець км 533+200 (ліворуч) 3 Львівська обл., Пустомитівський р-н, м. Пустомити, вул. Лисенка 27 4 Львівська обл., с. Оброшино, Пустомитівський р-н, вул. Буковина №1 5 Львівська обл, Пустомитівський р-н, с. Солонка, автодорога Київ-Чоп км 547+ 580 (праворуч) 6 Львівська обл, Пустомитівський р-н, с. Сокольники, автодорога Львів-Щирець-Меденичи-Стрий км 8+000 (ліворуч) 7 Львівська обл., Жовковський р-н, смт Куликов, траса Львів-Ковель км 166+050 8 Львівська обл, Пустомитівський р-н, смт. Щирець, вул. Островська, д. 213 9 Пустомитівський р-н, м. Пустомити, АЗС, автошлях Львів-Пустомити-Щирець-Меденичі, км. 16+ 400 (праворуч) 10 Мостиський р-н, с. Баличі, вул. Львівська, 2 11 Сколевський р-н, м. Сколе, вул. Святослава князя, 23-б
Відповідь: Про бензин Виявляється у Львові дійсно нема ЖОДНОЇ заправки Лукойла:shock: Зайшов на їхній сайт і ось результат: Львівська обл, Пустомитівський р-н, с. Гамалієвка, траса Київ-Чоп км 517+ 180 с. Сокольники, Пустомитівський р-н, автодорога Умань-Краковець км 533+200 (ліворуч) Львівська обл., Пустомитівський р-н, м. Пустомити, вул. Лисенка 27 Львівська обл., с. Оброшино, Пустомитівський р-н, вул. Буковина №1 Львівська обл, Пустомитівський р-н, с. Солонка, автодорога Київ-Чоп км 547+ 580 (праворуч) Львівська обл, Пустомитівський р-н, с. Сокольники, автодорога Львів-Щирець-Меденичи-Стрий км 8+000 (ліворуч) Львівська обл., Жовковський р-н, смт Куликов, траса Львів-Ковель км 166+050 Львівська обл, Пустомитівський р-н, смт. Щирець, вул. Островська, д. 213 Пустомитівський р-н, м. Пустомити, АЗС, автошлях Львів-Пустомити-Щирець-Меденичі, км. 16+ 400 (праворуч) Мостиський р-н, с. Баличі, вул. Львівська, 2 Сколевський р-н, м. Сколе, вул. Святослава князя, 23-б
Відповідь: Про бензин Я раніше теж переймався якістью бензи Тепер забив на все і заправляюсь на найближчій заправці до хати - заправка судя по всьому від банку "Фінанси і кредит" 95-й по 4,55 нічо так Беха їздить весело, не глохне, диму чорного нема. Короче нормал Ціна за те шо заплачено +- співпадає з тим шо залито Якшо десь закінчується бенза то шукаю ОККО заправки і заправляюсь там