Назва )))))))))))))) До речі, вчора при святковому столі довідалася, що ОККО бере паливо з Дрогобича. Тому від мене для ОККО - бан. Не сприйміть як рекламу чи критику - я взагалі нетутешня, тому ніяких особистих вподобань чи неприязні не маю.
Ти не ображайся, друже, але моє коротке пояснення (з одного слова) могло би бути неправильно сприйняте і навіть когось образити. А якщо починати пояснювати детально, то треба від 1917 року. Адміни забанять Колись при нагоді на з"їзді можу все в деталях пояснити, разом із тлумаченням мого світогляду. А поки що буде так
Уважаемые дизелеводы! подскажите заправки во Львове, с хорошей зимней соляркой, планирую быть во Львове в конце недели, а там морозы обещают по пути в Киев до минус 20-25 градусов.Район аэропорта или по Окружной, хотя могу проехать и в город если укажите адрес заправки. Заранее благодарен.
Оце анекдоти Взагалі-то НПК Галичина закритий на "реконструкцію" і має відношення якраз до WOG а не до ОККО. Я вже 65 тис відїздив на 95 ОККО нарікань нема і їде практично завжди однаково. Заправляюсь переважно на городоцькій.
це зовсім не означає що вони неможуть продати свій продукт будь-якому оператору нафторинку. Проте малоймовірно щоб ОККО купляло паливо в Дрогобичі. а як на рахунок 1945?
По своїй машинці теж помітила, що на ОККО бензин не найкращий. Навіть їхній Pulls і то не "ахті". Тому вже туди навіть не заїжджаю. Заправляюся на Shell V-Power-ом, або на WOG Mustang-ом. Після цього бензину машинка "шепче", аж хочеться їхати Правда ціна трошки кусюча, але мені здається, що воно того вартує. Бо інколи буває що скупий платить двічі...
Нарешті "долетіла" до місця призначення, то можу начитатися форуму і відповісти на питання. Цей принцип поширюється у мене на ВСІ іноземні товари і фірми. Уточняю: ті, які випомповують з України гроші. Не знаю, як "пришилася" компанія "Галичина" до нашого обговорення, але про те, що ОККО бере паливо в Дрогобичі, знаю від колеги, який там працює заправщиком. Тому - 100%. ПиСи. Таки мушу дописати!!! Як, наприклад, можна не поширювати мого принципу на фірму винаймання квартир на південному березі Криму, де все житло закуплене громадянами з Москви і Петербурга, які приїжджають тільки на літній сезон, щоби тупо збити бабло, не даючи на ці гроші нормальних послуг? Забирають бабло і: пішітє пісьма мєлкім почєрком. Наголошую: я не маю нічого проти росіян і інших національностей, які населяють той великий край!!! Але питання дуже делікатне і складне. Казала ж - не чіпайте!!!
На- Фольксвагены на которых мы ездим,это тоже распространяется ? Ведь в конечном итоге они тоже "які випомповують з України гроші" Какие же бредовые у вас убеждения (Вибачайте- але це погляд зi сторони) Про солярку бы лучше, гостю города подсказали бы
По-перше, про солярку Вам підказали колеги з форуму (і Ви їм навіть за це вже подякували). По-друге, офіційно оформлені і не офф-шорні фірми (як наш Ваваген) офіційно гроші заробляють і офіційно роблять відрахування у наш рідний держбюджет, з якого, між іншим, ремонтуються (або ні) дороги, якими ми з Вами, шановний, їздимо. По-третє, не дуже виховано кричати людині, що її переконання - маячня, якщо Ви з тими переконаннями ще взагалі не знайомі. Може, важаймо на слова???
значить за Вашим переконанням - Лукойл шарашкіна кантора, котра працює підпільно і обдирає українців? так вроді VladimirS не використав в свому пості клавішу Caps Lock. Так де Ви тут почули крик? Навіть два смайли використав та й вибачився п.с. Не варто так агресивно реагувати на критику зі сторони, навіть якщо вона Вам здається необєктивною - адже нерви шкодять на красу, котра в арсеналі жінки "страшная сила" (с)
По-моєму, агресія якраз була з іншого боку. А в попередньому пості я висловила думку (що, здається, на форумі не заборонене) і ПОПРОСИЛА не зачіпати питання мотивації. Зберігаючи при цьому ангельський спокій!!! Кожен із нас має свої переконання, принципи, а навіть просто звички. А казати людині "Какие же бредовые у вас убеждения" Ви вважаєте нормальним???
Да, я считаю- нормальным, в контексте вашего "бана" только за названия компании- и с последующим пояснением-" Цей принцип поширюється у мене на ВСІ іноземні товари і фірми". А на местных царьков -принцип не распространяется , они не "випомповують" )) Давайте закроем дискуссию в подобном ключе, это форум -на которым вы "имели право и высказались", и я имею такое же право и высказался. тем более с достаточной долей юмора и смайлами. P.S- а соляркой я заправился на Воге -смотрел сертификат : Белорусская солярка с присадкой БАСФ- добавленной и размешанной во Львовской области.Нормально едет и температура фильтруемости - 25.
Хлопці ! Дівчата! не сваріться! в кожного своя думка і своя релігія. Чортопхай висловила свою думку незачіпаючи нікого, а VladimirS став критикувати конкрентного форумчанина (форумчанку), можна було все те саме сказати по іншому і не було б образ. А по темі я вже років 4ри заправляюсь на маршалі, за весь час лише один раз міняв пальне (почав цокотіти на 92му при 35град жарі залив 95й на того ж бренду). Зараз лише 95 і лише Маршал - пальним задоволений!