Про бензин

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем InSpector, 19 тра 2007.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Назва :haha:))))))))))))))

До речі, вчора при святковому столі довідалася, що ОККО бере паливо з Дрогобича. Тому від мене для ОККО - бан. Не сприйміть як рекламу чи критику - я взагалі нетутешня, тому ніяких особистих вподобань чи неприязні не маю.

2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    На ОККО не заправляюсь дизелем вже 2-3 роки. Раніше Шелл, а тепер тільки "білоруською"....

3. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    дуже інформативно та пізнавально :)

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ти не ображайся, друже, але моє коротке пояснення (з одного слова) могло би бути неправильно сприйняте і навіть когось образити. А якщо починати пояснювати детально, то треба від 1917 року. Адміни забанять :)
    Колись при нагоді на з"їзді можу все в деталях пояснити, разом із тлумаченням мого світогляду. А поки що буде так :)

5. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    навіть і непробував
    он як все серйозно :)

6. VladimirS

VladimirS Початківець

VW Caddy 1.9 TDI 2004
    Уважаемые дизелеводы! подскажите заправки во Львове, с хорошей зимней соляркой, планирую быть во Львове в конце недели, а там морозы обещают по пути в Киев до минус 20-25 градусов.Район аэропорта или по Окружной, хотя могу проехать и в город если укажите адрес заправки. Заранее благодарен.:hi:

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Чортопхай, а цей принцип у тебе поширюється на всі російські товари чи тільки на нафтопродукти? :)

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я би радив Шелл на Окружній.

9. VladimirS

VladimirS Початківець

VW Caddy 1.9 TDI 2004
    Спасибо за совет, это тот который справа перед кругом (Городоцька), а чье там Д/Т ?

10. OKus

OKus Початківець

Golf GTI DSG mk5
    Оце анекдоти :) Взагалі-то НПК Галичина закритий на "реконструкцію" і має відношення якраз до WOG а не до ОККО.
    Я вже 65 тис відїздив на 95 ОККО нарікань нема і їде практично завжди однаково. Заправляюсь переважно на городоцькій.

11. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    це зовсім не означає що вони неможуть продати свій продукт будь-якому оператору нафторинку. Проте малоймовірно щоб ОККО купляло паливо в Дрогобичі.

а як на рахунок 1945?

12. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    По своїй машинці теж помітила, що на ОККО бензин не найкращий. Навіть їхній Pulls і то не "ахті". Тому вже туди навіть не заїжджаю. Заправляюся на Shell V-Power-ом, або на WOG Mustang-ом. Після цього бензину машинка "шепче", аж хочеться їхати :) Правда ціна трошки кусюча, але мені здається, що воно того вартує. Бо інколи буває що скупий платить двічі...

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Хоч ціна і більша, але розхід менший. Від так - економніше.

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Нарешті "долетіла" до місця призначення, то можу начитатися форуму і відповісти на питання.

Цей принцип поширюється у мене на ВСІ іноземні товари і фірми. Уточняю: ті, які випомповують з України гроші.

Не знаю, як "пришилася" компанія "Галичина" до нашого обговорення, але про те, що ОККО бере паливо в Дрогобичі, знаю від колеги, який там працює заправщиком. Тому - 100%.

ПиСи. Таки мушу дописати!!! Як, наприклад, можна не поширювати мого принципу на фірму винаймання квартир на південному березі Криму, де все житло закуплене громадянами з Москви і Петербурга, які приїжджають тільки на літній сезон, щоби тупо збити бабло, не даючи на ці гроші нормальних послуг? Забирають бабло і: пішітє пісьма мєлкім почєрком.

Наголошую: я не маю нічого проти росіян і інших національностей, які населяють той великий край!!! Але питання дуже делікатне і складне. Казала ж - не чіпайте!!!

Останнє редагування: 25 січ 2012
  15. VladimirS

VladimirS Початківець

VW Caddy 1.9 TDI 2004
    На- Фольксвагены на которых мы ездим,это тоже распространяется ?
    Ведь в конечном итоге они тоже "які випомповують з України гроші"
    Какие же бредовые у вас убеждения:) (Вибачайте- але це погляд зi сторони) Про солярку бы лучше, гостю города подсказали бы :)

16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    По-перше, про солярку Вам підказали колеги з форуму (і Ви їм навіть за це вже подякували).
    По-друге, офіційно оформлені і не офф-шорні фірми (як наш Ваваген) офіційно гроші заробляють і офіційно роблять відрахування у наш рідний держбюджет, з якого, між іншим, ремонтуються (або ні) дороги, якими ми з Вами, шановний, їздимо.
    По-третє, не дуже виховано кричати людині, що її переконання - маячня, якщо Ви з тими переконаннями ще взагалі не знайомі. Може, важаймо на слова???

• Подобається Подобається x 1
  17. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    значить за Вашим переконанням - Лукойл шарашкіна кантора, котра працює підпільно і обдирає українців?

так вроді VladimirS не використав в свому пості клавішу Caps Lock. Так де Ви тут почули крик? Навіть два смайли використав та й вибачився :)

п.с. Не варто так агресивно реагувати на критику зі сторони, навіть якщо вона Вам здається необєктивною - адже нерви шкодять на красу, котра в арсеналі жінки "страшная сила" (с) :give_rose:

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    По-моєму, агресія якраз була з іншого боку. А в попередньому пості я висловила думку (що, здається, на форумі не заборонене) і ПОПРОСИЛА не зачіпати питання мотивації. Зберігаючи при цьому ангельський спокій!!!
    Кожен із нас має свої переконання, принципи, а навіть просто звички. А казати людині "Какие же бредовые у вас убеждения" Ви вважаєте нормальним???

19. VladimirS

VladimirS Початківець

VW Caddy 1.9 TDI 2004
    Да, я считаю- нормальным, в контексте вашего "бана" только за названия компании-
    и с последующим пояснением-" Цей принцип поширюється у мене на ВСІ іноземні товари і фірми". А на местных царьков -принцип не распространяется , они не "випомповують" )) Давайте закроем дискуссию в подобном ключе, это форум -на которым вы "имели право и высказались", и я имею такое же право и высказался. :) тем более с достаточной долей юмора и смайлами.
    P.S- а соляркой я заправился на Воге -смотрел сертификат : Белорусская солярка с присадкой БАСФ- добавленной и размешанной во Львовской области.Нормально едет и температура фильтруемости - 25.

• Подобається Подобається x 1
  20. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Хлопці ! Дівчата! не сваріться! в кожного своя думка і своя релігія. Чортопхай висловила свою думку незачіпаючи нікого, а VladimirS став критикувати конкрентного форумчанина (форумчанку), можна було все те саме сказати по іншому і не було б образ. А по темі я вже років 4ри заправляюсь на маршалі, за весь час лише один раз міняв пальне (почав цокотіти на 92му при 35град жарі залив 95й на того ж бренду). Зараз лише 95 і лише Маршал - пальним задоволений!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)