Как всегда найдется самый- самый, миротворец Я не с кем не ссорюсь, высказал то что думаю,а девушка сразу в обиды, вместо того, что бы принять критику к сведению и в дальнейшем более четко и мотивированно высказывать свою позицию и отстаивать свои принципы.
ржунімагу!!! совйєт юніон рулить!!!!!! ))))))))) Гарного дня! пИсИ. Навставляла би смайликів, але в моєму компі нема такої можливости ))))))))))))
Незнаю за Львів, нажаль небув у вашому місті, а в Хоркові та по трасі Київ - Харків їх багато і якість на пристойному рівні.
Є Маршалл дорогою на Київ. Особисто я боявся заїжджати через бідний і жлобський дизайн заправок, життя навчило, що саме в таких точках продають гидоту.
Так само навпаки.... кожний постачальник фірми купляє те паливо яке на цей момент найдешевше і найменьші витрати на транспортування... і якість їх хвилює найменьше. Привязка нафтопереробного заводу до фірми власника АЗС уже давно пропала є тільки договори поставок.і черезте на АЗС однієї фірми можуть бути різні бензини... яку купили таку і продали. Через те рекомендувати якусь фірму чи заправку я б не став... незалежно від її вигляду і сертифікату який вам покажуть. Під той самий сертифікат продають все що хочеш. Окреме питання з тими Шелами і Мустангами Пульсами і всяким іншим дрантям - це все в основному паливо з державних резервів Європейських країн в основному Бельгії і Швейцарії. Таке паливо продається по нижчій ціні і при умові що за пів року кінчається термін зберігання. А поки оформлять куплять привезуть і продадуть на АЗС то терміни напевно і кінчились. Хоч по якості вона все одно краща ніж деякі наші, в такої бензини є інші недоліки які вилізають через певний кілометраж експлуатації. Розбирали одну 4.2л. Q8 що гордо їздила на цих дорогих бензинах... через 190тис погоріли всі клапана і перемички на ГБЦ.... інакшої причини як бензин і агресивний стиль їзди не було. Хоча цей двигун мав витримати любий режим їзди. І якщо порівняти бензин з любої польської заправки то він краший за всі Шело-пульси. Щодо зимової солярки то ні один нафтозавод бувшого СССР крім Грозненського не робивзимової солярки і не робить зараз. Грозненський удачно розстріляли з танків і він вроді стоїть зараз а може вже і щось робить. На зимову солярку вся російська нафта не падходить принципово... для неї потрібна дуже дорога технологія виводу парафінів. Грозненський завод робив на своїй нафті, яка позволяла робити зимову... більше того з тої нафти виходила найкраша і найміцніша пласмаса яка йшла на космос. Так що все що у нас продається то не зимове.... а звичайна солярка розбавлена присадками. Те саме можна зробити самому добавивши до солярки льотного керосину чи 95 бензини... тре тільки строго пропорцію зберігати. Взагалі зимова солярка потрібна тільки для старту... дальше горяча солярка через возвратку іде в бак гріє його і вже все одно яка солярка. В сибірі при великих морозах просто не глушать машини і так рятуються. Так що питання з якістю палива в Україні таке саме як з якістю любого інакшого товару ... купити найдешевше продати найдорожче.
kym-е, Тебе почитаєш - відпадає бажання виганяти свого мустанга з подвір"я. Але, поїздивши на таких і сяких різних-розмаїтих дизелях, розумію, що Твої слова - істинна правда. Тому й кажу, що, певно, скоро плюну на все і буду заправлятися на першій-ліпшій заправці. Крім Лукойла )) Ги-ги-ги!!!
Теоретично привязка існує - проктично менеджер по закупках в регіоні купляє де дешевше і де продають... бо є політика протеціонізма(майже монополізма) коли тобі спеціоально продають на гурті дорожче як в тебе на АЗС в роздріб. Лукойл бере багато бензини з свого Одеського заводу. А на Україні три найгірших (технологічно) заводи ... Херсонский , Одеський і Надвірнянський. Херсонський і Одеський в основному спеціалізувались на мазуті і паливі для корабельних двигунів. Щось там переробили, але як було Г.... так і лишилось. До речі в тих краях можна попасти на УФТ (так зване універсальне флотське топливо) дуже подібне (і дешевше) до солярки, яке продають як солярку. Найкраще на Україні паливо з Лисичанського заводу.
існує практично у декількох великих брендів (конкретного бренда назвати неможу щоб не сприймалось як реклама). В регіонах купляють паливо тільки ті оператори, в котрих немає вланої сировини, нафто-переробних заводів та власних нафтобаз!!! цікаво, а в Лукойлі про це знають? що беруть паливо з закритого в 2010р. Одеського НПЗ???