Про качетво бензина и заправку "ОККО"

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем slipknot, 15 тра 2009.

1. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    От і мене вчора спіткала невдача ...... Де саме залив неякісне пальне(дизпаливо) не знаю!!!! Хоча завжди заправляюсь на УкрНафті(Золота-Пелєхатово), але перед цим по одному разу заправився на ОККо і WOG(20 л), хотів побачити різницю в паливі. Різниці не відчув і , тому знову залив на УкрНафті(30л).
    Їздив нормально, але вчора відчув проблему з запуском двигуна(в баку залишалось 10л), раніше запуск був моментальний. Думав можливо все таки мало дизпалива, поїхав і ще залив 20 л, і вже чекав вечора щоб перевірити паливний фільтр, і недочекався. По дорозі в гараж(спускався по Пелєхатово) заглох. Ну, короче почав вже на місці перевіряти паливний фільтр, відкрутив знизу корка і полилась звідти "багнюка"(назву так). Зливши трохи дизпалива(як то кажуть в польових умовах), було вирішено замінити фільтр, і якось доїхати до гаража, щоб нормально потім все викачати і замінити все, але не зміг завестись. Мучив стартером довго, але результат "нуль". З буксиру заводити я не захотів(може прийти повний гаплик топливному насосу) і змушений був відтягти машину до майстра.
    Який приговор після цього буде не знаю, чекаю від нього звінка.

2. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998
    Я свій поло вже 2 роки заправляю на ОККО, і ше жодного разу (тьфу-тьфу через ліве плече) не мав таких проблем. Завжди заправляюсь на левандівці під мостом. Кілька разів пробував заливати на укрнафті, але відчув втрату потужності і збільшення витрати палива, після чого повернувся назад до ОККО.

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    На ОККО я раніше (десь 1,5роки тому) завжди заправлявся на Замарстинівській (поворот на Брюховичи), але одного разу так заправився, що за мною коли я їхав була хмара чорного диму, і я ледве рухався. Після цього перейшов на УкрНафту, розхід трохи виріс, але тяга в машині нормальна, і не було тої чорної завіси.

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    блін. Сьогодні зтормозив і заїхав на ОККО. Влив на 150 гривнів. тяга пропала взагалі. Спочатку думав, що повітря гаряче, але зараз ввечері ніфіга не помінялось + чути пальці. Зараз заїхав на УкрПетроль (завше там ллю) - тєма!!!!!!! тепер можна і на дівчат!!!!!!!!!!!!

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Заправляюсь на ОККО та ВОГ, проблєм не відчуваю вже понад 6-ть років.

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Сьогодні всеж таки вирішив ще раз опробувати ОККО, залив на 50грн на Науковій, доїхавши до сихова захлох двічі на холостих + дуже шумно працює двигун. Пізніше заправився таки на ВОГ і все як має бути.

7. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    зараз не раджу заправлятися на ОККО Кульпарківська - Великого. там ще не розгребли з тими підземн. водами, які попали в резервуари.
    запустилась акція "фішка" і якість тимчасово ()а може і не тимчасово впала і буде ще якийсь час падати. поки ОККО нікому не рекомендую.
    ще з кращих вважаю GFC, (то тіпа Лукойлу, але ще нормальна поки якість). Львівпетроль (сьогоднішня назва Торговий Дім "Петроль" змінили назву юрид. то та сама Укрнафта) і майте на увазі... і ціна там відповідає якості (нижча і ціна і якість). Альфа-Нафту (ANP) викупила кілька місяців приват груп Укрнафти. про їхню якість палива станом на сьогодні сказати на разі не можу нічого. буде інфа - скину

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Між іншим Львівпетроль то в Луцьк Укрпетроль і нафта в них класна. Заправка біля мого дому недалеко, тому знаю на сто відсотків, що нафта з-за кордону

9. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    ну плутай!!!!!!!!!!!!!! Львівпетроль і Укрпетроль то різні фірми!!! різні керовники і нафта різна! і уважніше, пане естем доктор, читайте пости: я ж писав що Львівпетроль змінив назву, так як то є двірізні фірми. тепер Львівський пертоль став просто "Петроль" а укрпетроль так і залишив свою назву. у вас там Львівпетролю в упор нема. не хочу писати про власників (прізвища) Львів, але фірми різні!

• Подобається Подобається x 1
  10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    понятно:hi:

11. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    що мається на увазі, поясни бо не зрозумів.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)