Про технологію A-GPS

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 12 тра 2010.

1. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Не знаю в мене в принципі показує принаймі ті які я шукав... Наприклад в Винниках показує навіть вуличкі. можливо в тебе карта старішої версії.
    В мене в режимі перегляду не зависала а от під час навігації пару разів було і то чомусь після того як яксерерато (здається) спрацьвував пару разів під ряд, наевно перегруз пішов в цей момент.
    Це точно порівнято з Nokia OVI MAPS вона просто повзе і це нервірує сильно і збільшення зменшення масштабу також підторможує... В Нокієвській з цим все просто супер.
    До речі MARTINI в тебе Нокієвська навігація ОVІ працює безплатно, так як і заявлялось виробником???? Бо в мене вона платна, і навігація працю лише пару секунд а потім просить ліцензію.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Все халява. Ти може постав карти заново

3. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Та я недавно пробував, платно :diablo:
    Безплатно на разі лише для деяких моделей. Буду чекти.

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Маю кпк ASUS696. зі всіх програм сама зручна в користуванні то iGO. Garmin тормоз ше той, але карти в нього точно векторні. Ну а пішоходом на бездоріжжі краще за OZI Explorer нічого нема (працює з растровими картами маю генштаб в 1см 1000м Україну і в 1см 500м Львівську область)

А щодо технології A-GPS. То це система яка всього навсього прискорює холодний страт GPS завантажуючи службову інфу через інтернет. В результаті не тре довго чекати поки ГПС вичислить твої координати при включенні приладу після довгого простою
    http://ru.wikipedia.org/wiki/AGPS

Останнє редагування: 28 тра 2010
  5. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    народ,порадьте будь-ласка хорошу карту для гармiн мобайл!в мене зараз стоïть аероскан остання,але сiл,типу славська, на нiй нема. дякую!

6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    народ,порадьте будь-ласка хорошу карту для гармiн мобайл!в мене зараз стоïть аероскан остання,але сiл,типу славська, на нiй нема. дякую!

є там все. попробуй через пошук або в настройках побавитись. (відіш сусліка.нет.а он єсть(С))

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Місяця два назад придбав собі Нокіа Х6 (рейстайлінг 5800), так от питання про GPS, чому лізе в інет при використанні навігації(мені казали що треба замінити карту), то яку краще використати і де скачати. Дякую!

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Хто має халявний новий IGO і карти до него?

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    1. в налаштуваннях карт можна відключити підключення до інтернету, або щоб тебе запитувало підключатися чи ні

2. ставиш на комп програму Нокіа Ові Сьют. Підключаєш до компа телефон юсб-кабелем. Тою програмою йдеш в розділ Карти і скачуєш собі останню карту України. Вона займає десь 70 Мб. При цьому Ові Сьют відразу встановлює скачані карти тобі на телефон.

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Давай попросимо Мартіні, щоби він качнув з торрента і записав на 2 диски! Один тобі другий мені. Класно буде, і ми з україномовним іго і Мартіні з Микулинецьким пивом... Нє?

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    MARTINI МИ ТЕБЕ ПРОСИМО! :)

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Микулинецьке пиво приймаю завтра ввечері.

Лінки на те що скачувати приймаю вже :)

• Подобається Подобається x 1
  13. dima1405

dima1405 Місцевий

Власне кажучи таким шляхом і пішов, та зараза чому не зробити щоб через ЮСБ заряджався телефон. В мене інет 8кб/с, тому на скачку 70метрового файлу потрідно годин пять. В настройках відключив і інтернет, І А-GPS.
    І ще одне питання скільки часу займає підключення до навігації (очікування GPS)?

14. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Як коли, мабуть від місця залежить... в мене десь від 2 до 6-7 хв.

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Харків - місто, де інтернет з"явився вперше в Україні, здається. Тепер Харків - місто де найповільніший інтернет на світі :)

16. dima1405

dima1405 Місцевий

Обновив карти, змін я непобачив(які були такі і залишилися)буду пробувати їдучі на роботу. А на рахунок інету ти правий: за 1,20 на добу ніхто недасть гарної швидкості, зате міська сітка зі швидкістю до 10Мб/с.

17. RuTa56

RuTa56 Початківець

VW Caddy 2.0SDI
    Поділюся досвідом

В мене Е-72, їздив по нокіївській наві в Коблево і назад.
    Нюанси є такі:
    - часом кричить про перевищення швидкості там де населеного пункту нема
    - з Кульпарківської на Тернопіль запропонувала їхати десь через Ходорів, довелося прокласти маршрут через Підгірне
    - при підїзді до Коблевого десь за 40км навігація вирубилася з повідомленням "звязок з антеною втрачено"... Дорогу я й так знаю, то не заморочувався. Аналогічно, по дорозі назад біля Золочева телефон прото перевантажився.
    - в Тернополі завела під гарно прихований "знак", попав на 255грн :sad:
    - користувався в Європі - в цілому непогано
    - щодо часу поки вона себе знайде на місцевості - ууу, це складне питання. якщо перед тим запускалась опера мобайл або опера міні - не знаходить взагалі. Перед використанням навігації рекомендую вимкнути і ввімкнути телефон, тоді за кілька хвилин знайде. Ще нюанс - на швидкості може шукати дуууже довго
    - трохи цирк коли тобі дзвонять під час їзди - голосовий супровід при цьому не відключається - не знаєш кого слухати :)))
    - був такий казус в Голандії - їдем собі автобаном, розслабились, і тут вона як заверещить "з'їжджай!!!", ну з'їхали, метрів 400 до кільця, на кільці вона нас розвертає і виводить назад автобан в тому самому місці де з'їхали. Коротше, за дорогою тре пильнувати по-любому

Мій вердикт такий - найбільше підходить для епізодичного використання, коли купувати окремий навігатор просто недоцільно, як от летиш літаком в Дортмунд а далі винаймаєш авто і їдеш куди треба по справах. По Львову з нею їздити - толку ніякого, ремонти і погані дороги там ж бо не позначені

Останнє редагування: 13 сер 2010
  18. dima1405

dima1405 Місцевий

А якою картою користуєшся? І де можна скачати "альтернативні" (не OVIшні) карти? Дякую.

19. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    На торренті знайди. Пиво не тільки за качку і запис, а ще і за пошук. Літра мінімум як-не-як.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Та пошук не проблема, ось на торенті того ІГО немеряно. Але я ж не знаю шо з того вам потрібно.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)