Не знаю в мене в принципі показує принаймі ті які я шукав... Наприклад в Винниках показує навіть вуличкі. можливо в тебе карта старішої версії. В мене в режимі перегляду не зависала а от під час навігації пару разів було і то чомусь після того як яксерерато (здається) спрацьвував пару разів під ряд, наевно перегруз пішов в цей момент. Це точно порівнято з Nokia OVI MAPS вона просто повзе і це нервірує сильно і збільшення зменшення масштабу також підторможує... В Нокієвській з цим все просто супер. До речі MARTINI в тебе Нокієвська навігація ОVІ працює безплатно, так як і заявлялось виробником???? Бо в мене вона платна, і навігація працю лише пару секунд а потім просить ліцензію.
Маю кпк ASUS696. зі всіх програм сама зручна в користуванні то iGO. Garmin тормоз ше той, але карти в нього точно векторні. Ну а пішоходом на бездоріжжі краще за OZI Explorer нічого нема (працює з растровими картами маю генштаб в 1см 1000м Україну і в 1см 500м Львівську область) А щодо технології A-GPS. То це система яка всього навсього прискорює холодний страт GPS завантажуючи службову інфу через інтернет. В результаті не тре довго чекати поки ГПС вичислить твої координати при включенні приладу після довгого простою http://ru.wikipedia.org/wiki/AGPS
народ,порадьте будь-ласка хорошу карту для гармiн мобайл!в мене зараз стоïть аероскан остання,але сiл,типу славська, на нiй нема. дякую!
народ,порадьте будь-ласка хорошу карту для гармiн мобайл!в мене зараз стоïть аероскан остання,але сiл,типу славська, на нiй нема. дякую! є там все. попробуй через пошук або в настройках побавитись. (відіш сусліка.нет.а он єсть(С))
Місяця два назад придбав собі Нокіа Х6 (рейстайлінг 5800), так от питання про GPS, чому лізе в інет при використанні навігації(мені казали що треба замінити карту), то яку краще використати і де скачати. Дякую!
1. в налаштуваннях карт можна відключити підключення до інтернету, або щоб тебе запитувало підключатися чи ні 2. ставиш на комп програму Нокіа Ові Сьют. Підключаєш до компа телефон юсб-кабелем. Тою програмою йдеш в розділ Карти і скачуєш собі останню карту України. Вона займає десь 70 Мб. При цьому Ові Сьют відразу встановлює скачані карти тобі на телефон.
Давай попросимо Мартіні, щоби він качнув з торрента і записав на 2 диски! Один тобі другий мені. Класно буде, і ми з україномовним іго і Мартіні з Микулинецьким пивом... Нє?
Власне кажучи таким шляхом і пішов, та зараза чому не зробити щоб через ЮСБ заряджався телефон. В мене інет 8кб/с, тому на скачку 70метрового файлу потрідно годин пять. В настройках відключив і інтернет, І А-GPS. І ще одне питання скільки часу займає підключення до навігації (очікування GPS)?
Харків - місто, де інтернет з"явився вперше в Україні, здається. Тепер Харків - місто де найповільніший інтернет на світі
Обновив карти, змін я непобачив(які були такі і залишилися)буду пробувати їдучі на роботу. А на рахунок інету ти правий: за 1,20 на добу ніхто недасть гарної швидкості, зате міська сітка зі швидкістю до 10Мб/с.
Поділюся досвідом В мене Е-72, їздив по нокіївській наві в Коблево і назад. Нюанси є такі: - часом кричить про перевищення швидкості там де населеного пункту нема - з Кульпарківської на Тернопіль запропонувала їхати десь через Ходорів, довелося прокласти маршрут через Підгірне - при підїзді до Коблевого десь за 40км навігація вирубилася з повідомленням "звязок з антеною втрачено"... Дорогу я й так знаю, то не заморочувався. Аналогічно, по дорозі назад біля Золочева телефон прото перевантажився. - в Тернополі завела під гарно прихований "знак", попав на 255грн - користувався в Європі - в цілому непогано - щодо часу поки вона себе знайде на місцевості - ууу, це складне питання. якщо перед тим запускалась опера мобайл або опера міні - не знаходить взагалі. Перед використанням навігації рекомендую вимкнути і ввімкнути телефон, тоді за кілька хвилин знайде. Ще нюанс - на швидкості може шукати дуууже довго - трохи цирк коли тобі дзвонять під час їзди - голосовий супровід при цьому не відключається - не знаєш кого слухати - був такий казус в Голандії - їдем собі автобаном, розслабились, і тут вона як заверещить "з'їжджай!!!", ну з'їхали, метрів 400 до кільця, на кільці вона нас розвертає і виводить назад автобан в тому самому місці де з'їхали. Коротше, за дорогою тре пильнувати по-любому Мій вердикт такий - найбільше підходить для епізодичного використання, коли купувати окремий навігатор просто недоцільно, як от летиш літаком в Дортмунд а далі винаймаєш авто і їдеш куди треба по справах. По Львову з нею їздити - толку ніякого, ремонти і погані дороги там ж бо не позначені