на лінку написано "Введите ваше имя и пароль" Ім'я в мене є, паролі нема. Думаю, можна вибрати будь-який, що має в комплекті карти і українську озвучку.
Хтось може помогти настроїти той навігатор, ато я шось "загубився")))закачав карту як книжка пише, а толку ноль, на екрані тільки червона точка і усе, а місце розташування визначає тільки координати.
Терпіння лише терпіння! Щоб навігатор визначив положення лише за допомогою супутників(GPS), без використання оператора зв"язку (A-GPS), треба зачекати декілька хвилин(5-7хв). Тоді червона точка покаже твоє дійсне місце знаходження, Martini описував всю процедуру підключення(в цій темі чи в іншій), та головне якщо ти не використовуєш інтернет твого оператора мобільного зв"язку то потрібно зачекати зв"язку з супутниками. A-GPS це технологія глобального позиціювання з використанням вишок (баз) мобільного оператора, і передачі данних через інтернет на супутники для швидшого визначення твоїх координат.
теж мав на початку такий гемор. Треба витерти карти з картки пам"яті, а тоді через ОВІ-сют завантажити нові. Карти живуть здається в папці CITIES . Я рішення десь на форумах знайшов
а в мене та папка взагалі пуста, думав там якісь скриті файли, але і того нема. Зараз повторно загружаю карту, результат побачу...а як він в тебе з практичної сторони, часто ним користуєшся ну і чи продуктивно настільки, на скільки описують?
користуюся часто по львову є трохи проблема в спальних районах не досить добре визначаються адреси будинків і не промальованіи під"їзди до них. Наприклад стоїш біля 32 а він тобі показує шо ти біля 34 або й взагалі деякі будинки не прописані номери, або не знаєш з якого боку до того будинку під"їхати бо доріжок прибудинкових часто нема. В тому плані Гармін виграє. Але я думаю шо то тимчасові проблеми, карти вдосконалюються з часом. Скажімо недавно зробили деталізацію Івано-Франківська, вулиці промалювали з назвами і напрямками руху. Так шо то питання часу
ще одне є зручна функція - надіслати своє розташування по смс. Включаєш навігацію, визначається твоє місце перебування, тоді тиснеш надіслати, відправляєш свої координати мені , я це повідомлення відкриваю в своєму телефоні і мене мій навігатор веде прямо до тебе. Ну або знаходиш на карті потрібний об"єкт і так само можеш надіслати його координати комусь. Мені та функція дуже дуже подобається
агпс як на мене безтолкова херня, нема сенсу нею користуватися, тільки інтернет-трафік жере, а відповідно і бабки
Залежить від погоди, де знаходишся (дерева, будинки), стоїш на місці чи рухаєшся. Буває шо майже моментально, а часом кілька хвилин доводиться чекати. А-ГПС орієнтуючись на соти оператора показує тобі не точне, а ПРИБЛИЗНЕ місцезнаходження. І якщо ти введеш точку маршруту, куди їхати, то навігатор полюблому по А-ГПС не почне тебе вести, він буде чекати поки знайдеться супутник , вирахує твоє точне місце перебування і тільки після того піде навігація. Тому А-ГПС вважаю нахрен не потрібною примочкою
от якраз стикнувся з проблемою. користуюсь нокіа 5800. вчора їздив в Чернівці і по приколу включив навігацію. на місце попав, все нормально, але після поїздки на рахунку залишилося 0,34 грн. : от у мене і виникло питання, чому схавало всі гроші? і як у цьому телефоні відключити A-GPS, якшо він не потрібен, і як взагалі повідключати всі навороти, які жеруть траффік? я би взагалі хотів відключити можливість використання інтернет траффіка на цьому телефоні, але підкажіть як саме це зробити? в інструкції чомусь нічого мудрого на цю тему не найшов, там взагалі інструкція якась тупорила.