Про ТОРМОЗА

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Romko, 26 лис 2007.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Про ТОРМОЗА

Це реально. Собі так і робив. Нічого практично не переробляв(трохи сварки було, щоб зафіксувати шланги), все стало як рідне.

Так, з 256 мм гальмівніми дисками забудь про 13" диски. Якщо хочеш, то й 280 мм гальма можно поставити, але тоді забудь і про 14", будуть тіко 15" колеса.

Додано через 4 хвилини
    сь, може допоможе. То мій отчет про апгрейд гальм. Тіко він на російській.
    http://www.scirocco.ru/forum/viewtopic.php?t=2011

• Подобається Подобається x 1
  2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

280 рідкість на розборках?? бо я тут подумую над 15" на зиму..

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

ну-ну, подумай. Ше подумай про зимову гуму на 50-му профілі (вартість і комфорт), пов. кулаки, цапфи і т.д.
    На наших шротах я думаю шо ти і під 256мм супортів з скобами не найдеш.
    То Scirocco GTI: хіба 280 гальма ішли на МК2 на 4-х болтовій ходовій? Чи треба з МК3 на 5Х100 брати?

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

100% 280 мм гальма і ходову на 4 болта ставили на Коррадо Г60.

5. Solaris

Solaris Аксакал

на гольф раллі :)
    шо таке 195/55 я вже знаю (наступну поставлю 195/50).. і то шо керованість не до порівняння тоже відчув як тільки поставив зимову 185/75 :)
    нарахунок комфорту то гольф не мерс і 15" особливо не збільшують грохоту в цілому :))
    а нар ціни то притримуюсь філософії що ліпше їздити на простішій машині на фулі ніж на дорожчій на стоці.. то я про то що якби зараз катався на е36 то купляв би ту саму резину ато і 16" і шей на літо 17" :)) просто в кожного своя філософія і погляди на це.. Тревел свої пятнашки зняв взагалі навіть літом..

хлопаки а як хоч питати за ті супорта?? казати шо треба супорта 256мм від пасата В3?? бо в нас деколи такі продавці шо самі незнають шо продають..
    може хтось має такі супорта і скоби або знайомі ;)

6. Solaris

Solaris Аксакал

ті 256 тормоза від звичайних 239 тою скобкою шо біля ступіці??

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Так, та скоба є відмінністю. Але щоб поставити ту скобу, потрібно змінити і поворотні кулаки. Бо у Г2 у 239 мм колодка стає на кулак, а у 256 мм гальмах кологка кріпиться к скобі.

8. Solaris

Solaris Аксакал

кароче купив 280 вже як ставити то ставити :)
    порадьте якийсь сервіс де шарять шо мені треба буде помяняти шоб поставити ті тормоза і небудуть харити розмовами "нашо тобі такі тормоза"

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Тобі крім супортів, дисків, колодок, скоб ще потрібні КУЛАКИ поворотні. По іншому ти їх не поставиш! :)

10. Solaris

Solaris Аксакал

ті кулаки стануть на мою ходову??
    шо скажеш про то шо говорив той чювак про гранати???
    отаке мені про ті кулаки сказали
    на запитання

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

На ШРУС - ах шліцова я впевнений на 99% такаж само, як і у тебе на ШРУС -і з мотору 1,6. Тому ШРУС -и міняти НЕ ПОТРІБНО!!!

12. Solaris

Solaris Аксакал

навіть боюся ставити ті тормоза як згадаю шо в мене ітах хтось з непривички залітає в панель :) раз так стрьомно стало думав знайомий собі окуляри поламав об лобовуху шей кров пішла.. але нічьо хай прищіпаються, тимбільше тепер за ремні тоже цвірінь-цвірінькати будуть :)

Додано через 28 хвилин
    найшов прікольну цитату на такий випадок

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

трохи оффтоп
    чи не порадите сервіс/майстра, який нормально зробить заміну гальмівної рідини? Там же певна послідовність в тій процедурі має бути, боюся шоб якийсь даун не наробив клопоту мені.

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

процедура елементарна. Якшо стоїть АБС TEVES мк 2-4 з електричним насосом-прокачка спочатку з викл. запалюванням, потім з включ.
    Поїдь на сервіс біля Південного (заїзд з вул. Щирецької, через парковку зліва вїзд на сервіс, там є табличка) і звернись до Ігора.

• Подобається Подобається x 2
  15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Там і собі робив. Зачёт!

16. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

До речі, запитання в тему:

хочу повністю поміняти гальмівну рідину... яке г... було залито, не знаю, коли--не знаю теж...

чи треба промивати, продувати, про.... систему, чи просто перезаповнити, тобто витіснити новою стару?

17. Solaris

Solaris Аксакал

помало готуюся до встановлення тормозів :)
    треба купити великий вакуум.. як він виглядає і шо має бути в комплекті??
    може хтось може сфоткати ;-)

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Промивати не треба. Най оптимальнішим було б спустити стару рідину і залити нову. Прокачувати треба однозначно. Найкраще прокачувати пристроєм який може подавати тиск в бачок для тормозухи (насос чи компресор). Також прокачувати мона і педаллю тормоза - але напряжніше. Ахтунг: перед відкручуванням штуцерів для прокачки залий їх обільно ВД-шкою і нехай відмокнуть хвилин 5 бо якщо зламаєш при відкручуванні - то викинеш супорт.

19. Solaris

Solaris Аксакал

на пасатах B3 йшли тільки великі вакууми і тільки такі поворотні кулаки як мені треба?? бо набився завтра з одним мужиком він я думаю не дуже шарить шо треба під мої супорта..
    і від чого то має бути ГТЦ на 22мм??
    при заміні задніх барабанів на диски треба міняти ГТЦ і вакуум??

20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

ГТЦ - обов*язково. Можеш піздніше змінити! :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)