Про ТОРМОЗА

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Romko, 26 лис 2007.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Відповідь: Про ТОРМОЗА

купив вже поворотні кулаки і вакуум..
    дістану зарплату і хочу ставити балку але зіткнувся з одною проблемою..
    натрапив на одну тему в неті і вона мене вибила з колії..
    маю балку від GTI на якій стоїть калдун, зараз стоїть балка з барабанами без калдуна.. говорив з майстром на СТО він казав відрізати н***й той калдун і підключати все напряму якщо не їзджу на груженій машині..
    говорив ше давніше з одним мужиком він казав шо ті калдуни всі викідають бо зад не тормозить а зад не блокує тому що передні тормоза прихоплюють скоріше зарахунок того що вони ближче до ГТЦ..

2. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v

правильно майстер каже викидай його нафг

• Подобається Подобається x 1
  3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Викинути завжди можна. Я б покатався поки що на штатних розподілювачах тормозного зусилля. :)

4. Madmax

Madmax Початківець

VW Golf II

Хлопці! маю проблему із гальмами, коли тисну на педаль гальма, бере у самому низу, качнувши 2-3 рази трохи краще, але педаль падає.Тормозуха ніде не тече, поміняв головний тормозний, прокачав гальма стало добре раптом на 10 000 км, знов усе по старом. хто підкаже що ся діє, не вже знов головний св***Ч?

5. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

в мене таке було проблема була із Супортом лівим. Поміняв супорт, а заодно і купив ремкомплекти на всі циліндрики тормозні. Тепер такого нема

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Ще питання: коли в останній раз ПОВНІСТЮ мінялась гальмівна рідина? Якщо не знаєш, або давно, то замінити її теж вкрай необхідно!

7. Madmax

Madmax Початківець

VW Golf II

Дімон, як ти визначив, що це був супорт? Дякую сирокко, обов"язково поміняю.

8. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

ну в мене було просто, не могли відкрутити (не знаю як називається той болтик для прокачки ) :haha: от гріли його автогеном все одно няк поки не обірвали :)) після чого його просто прийшлося міняти :)

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Для того є кнопка "+" під дописом! ;-) Ну й "-", якщо допис не сподобався! :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Madmax

Madmax Початківець

VW Golf II

Замінив тормозуху повністю, прокачали гальма - стало трохи краще, але не зовсім, повноцінно тормозить ліве переднє колесо всі решта ні - педаль і далі падає, все сухо не знаю що робити, може підкажіть хорошого майстра. або сервіс із хорошими спеціалістами по тормозній системі.

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Навіть якщо поганий ГТЦ, гальмували би переднє праве та заднє ліве. Тому або погано прокачали або вийшли з ладу всі три циліндри, що малоймовірно. А буває ще таке, що при прокачці рідина потрапляє на колодки і колеса перестають гальмувати аж до висихання

12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Ще як версія - в тебе клинить передній супорт. Купи 2 ремкомплекта для супортів і міняй.

13. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

раковина в головному циліндрі,
    лікується заміною.

14. Madmax

Madmax Початківець

VW Golf II

Якщо проблема в ГТЦ, то чи є варіант його якось перебрати, поміняти манжети, чи ще щось. ГТЦ відїздив 10 тис. купив його в Автостопі. Якщо проблема всеж таки вньому - то де гарантія що він відїздить більше, його ціна була 250 грн. - це нормально чи дешево?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)