Про заміну глушника

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем VladyslaW, 27 лют 2008.

1. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Потрібно провести зварювальні роботи на вихлопній трубі (вварити трубку), а всі навколишні сервіси на вул. тернопільській або зварювальника не мають, або закінчені алкаші, котрі засинають з включеним апаратом (реальний факт). Порадьте майстра по вихлопним, я вже навіть найму евакуатор щоб довіз мою машину (авто без вихлопної взагалі).

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Якраз сьогодні зварив вихлоп на мк1 :)
    Повезло дещо, знайшов задній баняк, вхід 54мм, вихід 2х40 від Сеат Толедо 16V, став як рідний
    П.С. по темі: вези до мене :)

3. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Михайло! а ти не думав, щоб викликати зварювальника з апаратом до себе??? (навіть оплативши йому вантажне таксі) Здається це менш маштабніша акція, аніж їхати кудись на лафеті...

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Сідай і їдь.......тілько кусок труби в багажник кинь... поліцаям, як зупинять скажеш що по дорозі відлетів.... головне сильно не газуй...а так трохи силніше пердіти буде то нічого. Як не найдеш ніде то в суботу в солонці можна буде заварити.

5. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Сьогодны плюнув на роботу, поїхав зранку на вул. Буйка, 6, поруч мого гаражу. Там виявився потужний автосервіс, за 1,5 години і за 150 грн. мені поставили систему. Відношення до клієнта на 5 балів.Менеджер 5 разів прибігав і питався чи все добре.

6. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Дякую! Прикрутив штани і "тихенько" в 7:30 перетусовався на сусідню вулицю, добре що не спальний район. Машинка їхал плохо, куліса не налаштована, вмикається задня і 3 передача. Все таки треба буде ще до інжекторщика заїхати, бо на холостих при прогріві не дуже стабільно працює двигун. Ще попробую сам покрутити СО, може допоможе. В мене сильно урізана вакуумна система.

Останнє редагування: 23 кві 2010
  7. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Я поступив більш радикально.

8. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Я вже ознайомився ))))))))))

9. Romus

Romus Новачок

VW JETTA 1.8i PF
    В мене питання, здається в мене прогорів каталізатор, і батато хто радить їого просто викинути. Порадьте що робити чи шукати каталізатор чи замість нього вварити кусок труби?

10. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    якраз так і зроблено в мене, але незнаю чи від цього чи ні на задніх місцях трохи гурчить більше ніж треба.

11. kym

kym Аксакал

a 100
    практика показала самий оптимальний варіант - розрізати трубу .. просверлювати тіло каталізатора трьома чотирма грубими дірами і заварювати назад. Викинеш кат треба ставити пламягасник бо просто труба пропустить вогень до середнього глушника а потім і до кінцевого баняка... а це пахне що два три роки зварювальними роботами по глушнику, а потім і заміною. Сам плапягасник теж дуже скоро прогорає бо дають гівно матеріал. А так сам каталізатор буде замість пламягасника.

12. kym

kym Аксакал

a 100
    То вже прогорів баняк.... див пост вище...

13. vasq3d

vasq3d Початківець

GOLF II 1.8 1986р.
    Підкажіть, де у Львові можна придбати ущільнююче кільце лите (не дротяне) яке ставиться між штанами і трубою, а також де його можуть нормально замінити за умов що труба закріплена скобами?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)