Проблема... Комп"ютерна мережа в одні ворота

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 20 бер 2010.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Смертельний номер
    Витягнув із кладовки старий Асер, включив, його одразу в мережі побачили і десктоп і лаптоп, і можуть зайти у його відкриті папки. Тепер в мережі 3 компа, але один із них все ще не доступний...

2. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Попробуй порівняти всі настройки (ІР,права доступу і.т.д) на "доступному і недоступнму" компутері,

3. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Асер тоже через WiFi >?

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    це перше шо я робив :) Знайти відмінностей не зміг :)
    так

5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    ігор, згадав таку штуку - вай фай може працювати в двох режимах - брідж і реоутер(чи то ресівер... ну точно два режима).. так вот. тому він в тебе на комп іде, а ти на нього через свіч не можеш попасти. проблема не в налаштуваннях пк/лептопу, а в налаштуваннях вайфай/езернет модема. думаю там собака зарита.
    і перестань мучити компи :)

сильно не критикуйте, бо можу помилятись (вже давно з мережами не мав справи..)

пиСИ. ше читнув уважніше - якшо ацера бачать компи, тоді вай фай бука того другого в неправильно межимі працює....

Останнє редагування: 22 бер 2010
  6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну вайфай вайфаєм, але чому він навіть сам на себе через сетевое окружение не може зайти?

7. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Тому що він може працювати тільки в режимі "прийому" а режим "віддачі" не активовано.

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а де цей режим вмикається?

9. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    не виставлені потрібні права для розшареної папки. через це і не може зайти. думаю це єдине пояснення. навіть в оффлайні в розшарені папки через мережеве оточення ти повинен мати доступ. спробуй скористатись майстром налаштування локальної мережі та загального доступу, він може поправити. якщо ні, тоді переглянь права тут

перевір також на обох компах якими юзерами заходиш. якщо обидва юзери типу "Администратор" то чи збігаються паролі. простіше видалити з списку доступу усіх лишніх і поставити повний доступ для групи "Все"

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)