Проблема з мотором. Порадьте хорошого МОТОРИСТА!!!!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Exim, 23 лют 2017.

1. romko_bomko

romko_bomko Початківець

Volkswagen Golf VI Variant
    та діагностика заключалася в перевірці присутності-відсутності помилок в логах і в стані сажового фільтра.
    Дивився майстер який міняв EGR і ще раз на СТО де міняв роз'єм живлення.

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Я б на твоєму місці пиляв би далі того "майстра"

І купив би собі ваг ком, бо без нього, як без рук. Тут можна довго гадати, шо, чому, і т.д., поки не зробиш нормальних логів в динаміці, тоді по них можна буде сказати щось конкретніше!

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Код двигуна дай.
    Цікаво як вони реновський розєм присобачили. Французи з німцями не стикуються

4. romko_bomko

romko_bomko Початківець

та я б пиляв далі того "майстра", але поки воно проблему не вирішує, людина каже, що все перевірила і машина їде "ідеально", нема до чого придертися - він не зацікавлений з тим возитися, от і розказує про ідеальність.

За роз'єм казали мені, що там використовується лише 5-ть із 6-ти пінів, так як і в Рено, тому підійшло.
    Код двигуна скину хіба потім або можу vin зараз скинути.

5. RaZoR

Скидай. Розшифрую і скину у відповідну тему, розшивровка надалі Вам пригодиться!

6. romko_bomko

romko_bomko Початківець

Дякую!
    WVWZZZ1KZDM662003

7. RaZoR

8. romko_bomko

romko_bomko Початківець

Дякую за розшифровку!
    Питали за код двигуна - CFHC - цього достатньо?

9. romko_bomko

romko_bomko Початківець

Ну і ще такий нюанс - до прикладу сьогодні їхав на роботу, машина була в стані який я описував вище (недостатня потужність - і так останній тиждень кожен день, тобто в норму не верталося жодного разу), ввечері завів їхати назад, все в нормі.

Чи порадить хтось майстра, який би міг з цим допомогти?!
    Дякую

Останнє редагування: 18 лип 2017
  10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Якщо такі глюки то знайти це навіть доброму майстру дуже важко буде. Щось вмирає, а коли вмре то помилку покаже, от тоді і знати будеш що це було.

11. romko_bomko

romko_bomko Початківець

Цей "нормальний стан" хіба на пару метрів.
    Думаю по симптомах це не щось міфічне, тим більше що все почалося зі зміни EGR.
    Можна почати із простого - перевірити ще раз EGR, шлагни, трубки і т.д. - можливо десь повітря потрапляє, є якась тріщинка.
    Чекати поки щось вмре бажання ніякого не маю) Ну і не завжди помилка показує на реальну проблему.

12. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    І я задам своє питання.
    Отже, запарив мене передув. Ніяк його не вилікую.
    Всі трубки нові, 75-тий клапан новий. Геометрія чиста (почистив тижні 3 тому, коли робив двигун).
    При інтенсивному розгоні, провалля. Заглушив-завів, провалля нема, крутиться нормально.
    До прикладу нині їду, вирубало турьіну на 3200 обертах, заглушив, поїхав далі, розігнався до 140-150, все ок, все крутиться.
    Є підозри на саму турбіну, є можливість підставити турбіну від аналогічного пассата, без тої проблеми.
    Але хочу вивчити питання досконало, аби не марнувати часу.

13. kym

kym Аксакал

a 100
    Достатньо. Це двохлітровий Коммон райл. Втрата потужності може бути з багатьох причин..... Турбіна, тиск в рампі, форсунки, збитий кут вприску, забитий впускний, каталізатор, якщо є, поломані датчики... це так основне. Діагностика це не читання помилок. Помилки видаються коли поламані датчики, і коли занизький тиск палива в рампі... Все решта треба вираховувати по логах. ЕГР не дуже впливає на потужність - він коли працює навпаки понижує потужність на користь екології.

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Хлопаки - це дізель. На ньому не можна їздити як на бензині. Турбіна зразу не розкручується - от і маєш передув - бо тинеш на газ як на бензині.

• Смішно Смішно x 1
  15. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    якщо почалось зі заміи EGR - то й копайте в тому напрямку. Не все правильно поставили. Якщо сподівайтесь, що заміна EGR допоможе - то на нашому паливі він вмре ще швидше.

16. romko_bomko

romko_bomko Початківець

Можете когось порекомендувати, хто б поміг з цим розібратися?

17. marickkk

marickkk Active Member

Scirocco
    Звернись до Олега М. (067-77-311-77) в нього є електрик (Павло) який думаю вирішить це)))

18. romko_bomko

romko_bomko Початківець

Дякую за контакт!
    А електрик має відношення до цього питання?

19. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    товариша афн (тнвд) і брата ajm (PD) таких проблем немає.
    машина повинна крутитись номально. А не вверх по кн ольги, не тапку в пол, турбіна вирубується.

20. marickkk

marickkk Active Member

Scirocco
    він може провести якісну діагностику і дослідити в чому причина

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)