Проблема з Нокія Е52, поможіть хто чим може...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Bodyn, 20 кві 2011.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а соньки і самсунги тоже в менсі гарантійки обслуговують?

2. kuandrew

kuandrew Початківець

B3, 93р.в. 1,9 ТD
    Самсунги на Коновальця 105, а соні еріксон на Володимира Великого 34...

3. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Звіздьож)))) Набери на тел *#06# і перевір ІМЕІ, порівняй з тим, що на задій кришці під аккумулятором і на коробці. На новій платі він співпадати не буде,(ну це тіпа номера кузова - 2 однакових нема, і телефони з однаковими ІМЕІями пряцювати не будуть) Якщо співпадає - то тебе просто розвели))) В гарантійці мав би бути зазаначений новий ІМЕІ......
    Згоден, остання нокія - це 8800 арт-є))
    А взагалі вже більше 2 років юзаю тільки самсунги, наразі маю WAVE 525 i C5212i Duos Політ нормальний, глюків не наблюдалось))))))

4. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    та ніби не розвели, бо номери не співпадають, ну але і номер здається можна перепрошити....

5. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Ні, в сучасних нокіях ІМЕІ прошити неможливо, тому що він дублюється в 2-3 мікросхемах,і доступ до зон, де він схований, закритий механічно.
    Головне щоб номер в акті був вкзаний, а то прийдуть до тебе таваріщі мєнти і скажуть шо ти апарат в якогось Васі пупкіна побрив, і сиди і доказуй шо ти не дурак.
    В мене таке із знайомою було((((((

6. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    ні, все в нормі, в гарантійці вказаний новий імей!

7. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Ну при такому раскладі просто візми молоток і надавай їм по всьому, по чому дістанеш і скажи шо це вони винуваті, шо тебе в дитинстві в куток ставили)))))))))))))

8. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а тепер помаліше і так шо б понятненько було..))ато я щось по вашому не понімаю))

9. BOXER

BOXER Active Member

Opel Astra G 1.6, Peugeot Partner
    ті сервісні центри і гарантійне обслуговуваня до 5-ої точки...
    я свої телефони роблю в одного хорошого спєца, на форумі ЛТК його знають як Тарас GTI. власне і більшість форумчан ЛТК тільки до нього і звертаються :)
    коли мені в сервісному центрі на мою проблему з одною клавішою на Е51-ій сказали "міняти клавіатурну плату" (якось так) і платити шось 200 грн., то Тарас за 10 хвилин і здається 30 грн. вирішив цю проблему, при чому набагато простіше :) сервісні центри мають свої набори фраз, які "тулять" всім...
    При потребі - дам його контакти.

Останнє редагування: 28 тра 2011
  10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В сервісах простіше (і їм вигідніше) замінити цілий блок, як до прикладу дисплей зі шлейфом, чим шукати де той шлейф немає контакту. В мене є потреба, якщо можна, телефончик би.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)