проблема з рульовим

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем serg9, 3 бер 2010.

1. TrAnce

TrAnce Початківець

Passat variant B4 GT 1994г/р дв.2Е, МКПП
    а де саме ти виставляв??? я б не проти провірити свій розвал, говорять що на автобусному непогано роблять.

2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я наприклад 2-3 роки підряд робив розвал на Зеленій(біля Арсену), а тиждень тому робив біля тюрьми на Наукова-Хуторівка. Теж досить оперативно і добре майстер зробив. І заплатив за це 50 грн, хоча ціна там від 60-90грн.

3. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    бля а у нас в Франеку розвал на Пассат коштує 100 грн. і крапка. Уроди блін.

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Та не переймайся ти так, я сам "о.уїв" від ціни(хоча на стенді висів прайс від 60-90грн). Майстер бігав з ями до руля разів 10-15, ніяк не міг виставити(причину я знав, але мовчав), хотів почути щось нове, але у мене рейка(ще поки жива тьфу-тьфу-тьфу) це головна причина проблеми. Перед цим поміняв весь передок крім стойок і думав там роботи купа, а у відповідь почув - "я трохи там підкрутив" і все з вас 50 грн.
    А до цього постійно робив і коштувало мені це задоволення десь приблизно до 100 гривень, так що не переймайся.

5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Недовго я радувався ітак проблема: прокручується руль, тобто проїхавши 500км руль став в положення ніби я повертаю в затяжний поворот. Я підозрюю що викручується з"єднання тяга - рейка, бо все інше перемацав. Хто що скаже?

6. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Сьогодні зауважив якийсь стук (як металічний) в рульовій, ставлю руль рівно і дьоргаю різко ліво\право. Там щось регулюється, підтягується?

7. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Потрібно допомога !!! Сьогодні вранці відчув дивний гул в районі шківів, а потім вияснив що втік рівень ГУР. Почав їхати і відчув проблеми з рульовою. Поїхав на сервіс і поставили діагноз - потекла рульова рейка.
    Я розумію, що питання такі обговорювались вже не раз, але чесно немаю часу зараз шукати і проглядати кучу інформації.
    Тому зараз в пошуках і порадах, що робити!!!
    Потрібні координати майстрів та по можливості телефони.
    Я відразу поїхав в Дубляни, там реставрують рейки але почув дуже сумний результат по грошах(тобто "дофіга").
    Чекаю на допомогу!!!
    067 9сім41017 Руслан
    п.с. Машиною користуюсь кожний день, оскільки вожу сина в школу, тому потрібно терміново вирішити питання.
    Дякую.

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Знайшов майстра на Ласточці. Ціна наполовину дешевше, але стоїть питання все таки мабудь заміни на б.у., оскільки вислухав всі нюанси по рейках.
    На Перфецького знайшов рейку, але щось продавець мене трохи смущає. Знає хтось там на базарі такого Романа, який торгує б.у. запчастинами.

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    rusmaks які ціни на реставрацію взнав?

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    відписав в ПП

11. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    та блін а чо в пп
    в мене теж з рейкою не альо, вроді теж потекла точніше щось там в місцях порваних пильників сталося.але кулібіни на ласточці залили мені верітьонки і сказали поки катайся, поки не знайдеш хорошої б/у бо моя вже за словами попереднього власника реставрувалася..взнавав теж за реставрацію що дорого про б/у теж чув що як повезе або на місяць або на довго. поки масло з гура не протікає але замахався кожен день перевіряти.напиши як все вирішиш і з прайсами бажано все

12. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    У Луцьку півроку назад за реставрацію ГУРа я заплатив 900 грн.
    І ще одне після реставрації, гцдрач став якись тугіший, тяжче почав повератись руль, хоча кажуть це норм.

13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Може хтось поділиться накінець телефонами на ласточку, бажано діючими?

14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015

15. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Робив реставрацію рейки в Nikel, все гуд швидко оперативно без проблем рекомендую.

16. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Порадьте надійного майстра по ремонту гідрорейки. Гідрорейка потекла.

17. kym

kym Аксакал

a 100
    Це в тебе на Сірку потекла....?. Взагалі то добре відновлюють рейки на авіаційному- проста заміна сальників може не дати результату

18. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Так я там і робив).

19. Nikel

Nikel Початківець

Форд Проба 98.р.в
    Реставрація

Проста заміна сальників-то не рахується ремонт рейки!Крім сальників є ще багато нюансів!!!!!!Зношуються не тільки сальники,а й сама рейка!

20. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Проблема з рульовим

Допоможіть порадою. Коли на місці починаю крутити руль, з'являється якийсь неприємний звук більше подібний до металічного. При їзді або коли натиснути газ, цього звуку немає. Рейка з підсилювачем, рідини трохи більше за мінімум. Завтра долию до максимуму, але не думаю, що це допоможе. Де починати шукати причину - рейка? Пройшла після реставрації каплю більше за 20 тис. км. Чи може щось в рульовій колонці, якісь підшипники? Маю проблему з карданним валом рульової, може то він? Чи може помпа підсилювача? Звук якби трохи в тому боці. Але швидше десь посередині.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)