Проблеми з Audi 100 C4 двигун 2.3 AAR

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем dalkroz, 18 гру 2011.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Коли форсунки провіряли вони свистіли...?

2. rymaruk88

rymaruk88 Початківець

Audi 100 2.3E AAR
    Це би було супер, але я вчора поспішив і погодився з майстром щоб ставити нові 400грн. за штуку. І того 2000грн. форси + 500грн робота..
    Згодом напишу яким буде результат..

3. rymaruk88

rymaruk88 Початківець

Audi 100 2.3E AAR
    Я не вкурсі, казали що вони не розпилюють а лиють бензин на бік

4. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    це хто тобі таке сказав?майстер Сергій? мені Сергій казав що нові форсунки коштують 800грн за штуку:shout: .... щось тут не сходиться:crazy: я щоправда не перевіряв скільки нові коштують... треба буде пізїхати і взнати в Євроавто

5. rymaruk88

rymaruk88 Початківець

Audi 100 2.3E AAR
    Це в Коломиї Форси по 400 грн. Я маю дві робочі форсинки і старий дозатор на продаш, За дві форсунки 300 грн. А дозатор робочий віддамтоже за 300грн.

6. GVM

GVM Active Member

volkswagen Golf 2 (був) Volkswagen passat B7
    Здоровенькі були! Я розумію що ти шариш в ke-jetronik,чи займаєшся ремонтом,

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Займаюся.....

8. GVM

GVM Active Member

привіт! можна до тебе якось на діагностику попасти,ато ніхто незнає що таке КЕ...:nea: Турбує мене холостий.,та і розхід 12лна 100км по місту.Двигун 1.8 КЕ ...90 к.с

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Приїжджай подивимось

10. GVM

GVM Active Member

напиши куда їхати або номер телефону якісь шоб звязатись...

11. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    ясно... а зара як машина?? як розхід?? як ХХ??

12. rymaruk88

rymaruk88 Початківець

Audi 100 2.3E AAR
    Толком не знаю! Бо вийхав з СТО все вроді було добре. І зразу продав...

13. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    Підніму стареньку тему...
    За вввесь час з двигуном був косметичний догляд)
    З розходом масла розібрався - заміна сальників клапанів допомогла!!! Старі були "дубові" вже і пропускали масло... Після їх заміни з цим питанням в мене все закрито - від заміни до заміни масла (на 10 000 км) я доливаю десь грам 200-300 один раз і все...
    Останнім часом помітно виріс розхід палива:sad:... Свічки чорні... Тяга зменшилась... Всі симтоми вказують на дозатор палива... напевне прийдеться знову міняти, знову настроювати і знову ті ж проблеми...

В мене от яка думка вже появилась... замінити свій двигун на 2.6 або 2.8... який кращий я ще не розібрався - але взагалі така заміна можлива? як там з кріпленнями і на які проблеми ще варто очікувати?
    Ну і звичайно головне питання як і де вибрати нормальний двигун? Можливо з-за кордону хтось може привезти?
    Можливо хтось знає? Хтось допоможе? буду дуже вдячний:drinks:

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    По двигунам то 2,6 - АВС - надійніший за 2,8 Свідомо дефорсований для більшого моторесурсу.
    Ще був 2,6 ACZ він слабший і розроблявся для СНД, для 92 бензину. Але це рідкість.
    2,8 - ААН по досвіду краще не їде, жере +\- так само. на низах в нього тяга гірша, менше клапана відкриваються ніж на 2.6.
    Якщо брати 2,8 то 30-клапанник АСК. Він їде відчутно краще від 2,6. Витрата палива на ньому +\- в тих жеж межах. але дорожчий в обслуговуванні виходить.

Загалом переставти двигун не є проблемаю, так думаю. Кріплення під "вешку" якщо і нема, то підварити, куплені на шроті не є проблемою.
    Привезти з-за кордону це проблема, треба розмитнвати. В нас 2,6 коштує 3-4 тисячі грн. На розборках аудішних їх багато, вони популярні. багато продають їх в Харкові, якщо пошукати по драйв2.ру. На аукро за 3800 з коробкою продають (http://aukro.ua/dvigatel-audi-80-abc-2-6l-6v-benzin-1999g-i3593406834.html)

Заміна однозначно вартує, бо ААR мабуть один з самих капризних двигунів ауді.
    Але врахуй чи не простіше спробувати продати авто і купити інше з 2.6-2.8. В продажі їх дуже багато.

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Не обовязково... передивись ДТОЖ лямду, або просто збав подачу палива на дозаторі

16. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    Попробую поїхати на діагностику і по станціях на тижні...
    Подивемось що скажуть... Але такі ж симптоми в мене були рік тому... тоді я поміняв дозатор з розборки а свій викинув... Авто добре їхало розхід і динаміка мене в принципі влаштовували...
    Якщо в нас в Франківську мені не допоможуть - буду їхати в Львів до Кума - приймете в суботу?
    Жалко свого двигуна компресія гуд, масло не бере ніразу мене не підвів ще, і в морози і в жару заводиться і їде...
    Продати своє авто і взяти інше - не варіант.. я вже багато сил вклав в неї і практично всю перебрав... Кузов в ідеалі, ходова в ідеалі, з штатною проводкою розібрався все працює чітко і купу всяких маленьких приємностей я доробив, я впевнений в своїй машині - тому і не продаю... Та і релігія не позволляє продавати Ауді...

По заміні двигуна
    1 - Зробити ремонт свого двигуна буде дешевше... Але я вже не знаю робити його чи ні, і на скільки того ремонту вистачить...Мотор гарний - але не для нашої бензини... Заміна дозатора + нові форсунки + ПНД + може якісь датчики

2 - Я вже готовий викласти суму за інший двигун але їздити спокійно (без всяких сюрпризів аля - тільки заправився поїхав в Карпати на відпочинок - а бак вже порожній - ніби з діркою:pardon:)
    погуглив... почитав інформацію і зрозумів шо мені треба в ідеалі Двигун + Коробка під передній привід + ЕБУ і проводка
    буду цікавитись на розборці скільки це все коштує і де переставити

Ну і ще питання що в МРЕО скажуть на таку заміну і як це питання там вирішити? Може хтось підкаже як там з паперами по заміні двигуна ?

Останнє редагування: 13 жов 2013
  17. kym

kym Аксакал

a 100
    А в тебе що кватро

18. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    Та ні... Передній привід, але ж в 2.3 і 2.6 на мою думку мають бути різні коробки розраховані під різний крутний момент і передаточне число головної пари...

19. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    маю двигун з коробкою з ауді A8 2.8 V6 бензин, якщо цікавить пиши в пп, або 0632262400. 0969378069.
    можливий продаж з навісним або без. ціна буде завтра.

Останнє редагування: 13 жов 2013
  20. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    Давай ціну з всім навісним і коробкою... фото кріплень в приват...
    Хоча я думаю від А8 двигун на мою А100 не стане...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)