Проблеми з пічкою

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем MARTINI, 1 лис 2007.

1. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487
    Відповідь: Проблеми з пічкою

Ну і як тепер вікна не запотівають?

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ріспек тобі шо поминяв пічку без знімання панелі хоча воно зайняло стількиж часу навіть трошки більше.

3. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Багато часу зайняло, бо я ще їздив з стоянки на Чорновола(біля Арсену) аж в Епіцентр в кінець Городоцької за тим ущільнювачем(а може утеплювач). Це мені викинуло 1,5 години, і ще потім за хомутами треба було збігати. Другий раз, як треба буде знімати пічку, я б за 2-3 години вправився.

Додано через 2 хвилини
    Вони почали запотівати в той день коли прорвало пічку, перед тим було все добре. Зараз не запотівають, тільки запах ущільнювача відчувається.

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

малатчяга.

5. igorekzzz

igorekzzz Початківець

PASSAT B5 ARG

Треба було спорити з тобою Travel, - казав пічку можна зняти без знімання панелі ...

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

я собі того і далі уявити неможу.

7. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Знімати торпеду потрібно для того щоб витягнути саму від'єднану пічку і щоб легше було металічні зіщіпки знімати. Для того щоб витягнути зручно пічку без зняття торпеди, потрібно відкрутити повітрепровід котрий обдуває лобове скло. Тоді пічку можна трохи вверх припідняти і потянути на себе. А з защіпками легше справитись коли зняте пасажирське сидіння, тоді можна зручно розташуватись під барадчком і ковиряти викруткою.

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ну незгаю я вже багато рас миняв ті пічки і для мене легше зняти панель. Та і за одно можна там все добре почистити.

9. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

мартіні приганяй корка знов в гараж треба пробувати щераз зняти і поставити пічку без знімання торпеди.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Знаєш, ти оце жартуєш, а мене мучать злі передчуття, що в цьому може і є потреба. Здається я знову чую той хреновий запах антифризу і зводить горло, коли трохи поїздиш. Але лобовуха не потіє, як було тоді... Спершу я думав шо воно воняє бо то нова пічка і Травел попереджав, що запах деякий час буде. Але час пройшов немалий, а воно далі чути. Або то мене глючить , або протікання дуже незначне і тому запах є, а вікна не потіють... Невже бракований радіатор попався?

11. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

в мене ше пів року потім ваняло акогось х.... А потім перестало.

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Антифріз втікає? Якщо так, то треба дивитись, якшо рівень на місці, то це наслідки минулого протікання (наприклад, поліки чи безшумка під ними або поролон під торпедою чи кожух мотора пічки просякнуті старим антифрізом, він сцуко довго вивітрюєця).
    Радіатор бракований-навряд, може патрубок якийсь мозги парить або хомут фіговий.

13. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

ААААААААА!!!!! А в мене в машині ташкент!!! Нарешті я дочекався того моменту, коли в мене в "хаті" стало тепло і вікна перестали запотівати. Я стільки всього поміняв в охолоджувальній системі, а причина виявилась настільки банальною: якийсь майстер-рагуль не правильно підєднав патрубки помінявши їх місцями і пічка вперто не хотіла гріти. Тепер все просто гуд, і вікна чисті, і в машині тепло.

14. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

Незнаю незнаю я коли в твою машину сідаю то мене більше всього харить запах того ванючого кубіка ванючки. може ти його запах чуєш?

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Народ... От почитав тут...
    Сьогодні ситуація така: Шось вдень жарко було і я вирішив переключити ручку на обдув пасажирів, а не скла як в мене стояло цілу зиму. І от цю ручку я прокрутив успішно, потім вирішив назад, а вона заклинила... НУ я думав може там шось... ну попробував легенько притиснути, а воно туго але пішло, я прокрутив назад на скло. Почало нормально дути і все, вирішив більше не рухати. Тут шось їду ввечері і помітив шо в"їхав в якийсь димок, потім зрозумів шо то пара. В машині різко засмерділо тосолом і вікна жирні стали, запотівші. Я так зрозумів шо то таки той самий радіатор. Але як це може бути пов"язне з заїданням тої ручки??

16. orra

orra Active Member

audi 100
    то співпало

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Будем на то сподіватися.
    В мене пішло достатньо тосолу отак за раз... ТО точно радіатор, стіки багато могло витекти з нього. І ще, я бачив пару ззовні авто, як таке може бути, якшо наскільки я зрозумів той радіатор під торпедою...

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Так радіатор під торпедою
    Думаю друже що ти кипів, збільшився тиск і антифриз повалив з усіх доступних дір. Як ззовні так і в середині

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Доречі якщо тріснув пластиковий патрубок що сполучає радіатор пічки зі шлангом (виходить з салону в моторний відсік) то таке дуже може бути.

На даний момент можеш тупо зняти 2 трубки що йдуть з-під капота в салон і зєднати їх між собою напряму. Це дасть тобі можливість їздити.

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Типу сама ота плсмаса шо в перегородці між моторним і салоном знаходиться???

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)