Я також сам міняв пічку. Займає весь день. Знімав всю торпедо. Велике задоволення отримуєш коли вже все зібрав і все працює
Якщо тікає антифриз то це радіатор пічки!В мене таке було правий коврик мокрий весь був,вікна потіли, поміняв все гаразд
В мене також був мокрий коврик - діло в гумових заглушках під кіовриками і шумоізоляцією, які закривають дирки на вулицю. За допомогою силіконового герметику вирішив проблему
Друзі, сталась і у мене така біда. . . (( Антифриз весь на коврику пасажира, пара із пічки, одним словом - повний. . . Хлопці, прохання, хто міняв радіатор має практику заміни і бажання помогти, буду надзвичайно вдячний і не тільки! Також підкажіть чи потрібний для цего гараж і якщо так, то хто зможе його надати. Які розхідні матеріали необхідні?!
як шо все акуратно знімати і ставити назад то часу треба - 6-10 годин залежить як піде. Матеріали: - радіатор пічки і тосол. можна і на вулиці робити як шо гарна погода.
о то щось таке і в мене сталось... чекаю цього з"їзду, як якесь нашестя когось... маю проблемку - пічка майже не дує на 2 швидкості, але то ще фігня... вологість в машині настільки велика, що торба, тре включати кондюк, щоб не вмерти. вікна запотівають по чорній силі і з середини, і якщо вечором кондюк включаю - то і з вулиці... дворники працюють регулярно... і то ще не все. коли кілька разів був конкретний проливний дощ після зупинки авто в салон на полік переднього пасажира (зправа спереду) наливається вода так нормально... звідки - хз, але факт такий неприємний є.
Ну на рахунок води під пасажирським - скільки читав в інеті, всі вказують на якісь забиті водостоки. В мене така ж фігня - будем на з"зїді розбиратися де ті водостоки є. А на рахунок запотівання - в четвер їхав в авео, вроді би надворрі тепло було але після дощу, спочатку включили кондюк бо запотівало лобове і жарко було, але водночас мусили включити дворніки бо зовні на лобовому також утворювався конденсат, спасла лише пічка яка висушила і всередині і ззовні - але їхати в теплі і при пічці то не файно )). Хз шо то за ефект такий, напевно через надмірну вологість повітря. Так шо можливо не все так погано з Твоєю пічкою
але і не знаю, чи то файно на пічці їздити літом при температурі повітря +35... за наявності в авто заправленого кондюка...
Намок повітряний фільтр салону або набилося туди хні всякої Через те що вода попадає в салон після дощу. А дощів останнім часом вистарчало Повір що не тільки після зупинки а знайти причину проблеми ДУЖЕ (АРХІ) важко! Хоча чекай. Ти здається колись розказував що в тебе немає того дощового захисту пластикового зправа під капотом-лобовухою. От тобі і вся причина. ЗІ перевір рівень ОР, може дійсно в тебе пічка тече.
Шановні одноклубники допоможіть. В мене авто VW Vento, сьогодні хотів увімкнути обдув лобового скла, вентилятор запрацював, але потоку повітря не було. Те ж саме на інших режимах обдуву. Немає потоку повітря в салон. Що робити? Куди лізти дивитись?
Для початку зняти блок перемикання режимів вентиляції(той де крутилки тепліше-холодніше) і подивитись чи не позлітали/обламались кріплення тросиків, при цьому є можливість їх зламати. Ше як варіант на всяк випадок спочатку зняти моторчик пічки і подивитись чи нема там ніякої срані. Для цього відкрутити бардачок, тоді відкриється доступ до моторчика(то цілий баняк) і руками його провернути і зняти. І аж тоді як нічо не зауважиться, знімати всю панель приладів(справа гіморна на пів дня якшо робив то до того хоть раз чи цілий день якшо вперше, бажано корист. книжкою якою небудь щоб не пообломувати ніяких защолок при розборці)
Дякую, що відгукнувся. Причина знайдена, напередодні переробляв підсвітку усіх приладів на діодну, знімав панель пічки от і тяги позлітали з перемикачів пічки коли поставив. Тепер все ок!!!
Почисти стічні канали. в місці, де в тебе стоїть фільтр салону (промфжок від лобового шкла і до планочки з номером кузову) є стоки для води. В мене вони ближче до центру акумулятором і вакуумом... В тебе може бути інше розташування (акумулятора і вакуума), але вони по любому мають там бути.
Дивись малюнок. В тому місці ,де обведено червоним, має бути два або три канали, які йдуть аж до днища авто. зверху на вигляд як отвір діаметром 2-5 мм. Фото взяте з теми "куплю деталі до Гольфа 2", автор curlyheaded