не працює пічка на Golf 1.6 GTD 1989 р. Привіт усім!!!!! Потрібна ваша допомога!!!!!! В мене Golf 2 1.6 GTD 1989, пічка працює лише 15-20 хв. після чого дує холодне повітря. Аетифріз є, перевірив троси що йдуть від перемикачів з ними все ок, все перемикається. В чому може бути проблема????
якщо у тебе на патрубках які йдуть до пічки стоять термостати то проблема напевно у них.Перевір патрубок на виході з пєчки(холодний чи гарячий).
Дякую! Термостати стоять. Перевірив, спершу обидва патрубки гарячі а потім один гарячий а один холодний (див. зобр.)
Бачу в себе проблемку... Машина 90-100градусів а з пічкидує повітря тепле але не гаряче як завжди було... В чому може бути проблема?? І ще проблема... На вікнах з середини лід, як в маршрутках... Від чого таке може бути?? як з таким боротися?
якраз ось ці клапана і повикидай. Якщо звичайно ще вони в тебе є. нічого не став. я замість одного - поставив другу довшу шлангачку)), а другого - просто доточив з трубки металевої діаметром 25 мм. Справа в тому, що в мене пічка взагалі перестала дути. я і так і сяк. і переставляв і зливав і заливав....кароче, поки не вийняв одного такого і не вскрив - доти не думав і не знав, що там може збиратись купа накипі і грязі, яка і блокує ті клапана. Зараз в машині - Ташкєнт)))). А при 15-20 градусах морозу на ХХ - включає 4 передачу обігрівача і через 10 хв стрілка ДТОР починає поступово опускатись.
В мене їх нема і не було))) Пічка варила так шо дай дорогу, а тепер не дуже гаряче повітря... почалося після морозів то... Так, під відкритим небом)
Фіг... Міняв пару місяців тому ж... Ще фотозвіт кидав... То шо вона не валила як рідна то я знаю, але все ж була гарячіша...
Одно з другим зв'язано. Ти не можеш прогріти салон от і вікна намерзають...видно в салоні є вологість. Пічка гірше гріє в таких випадках ... забилась... або помпа почала гірше качати і не проганяє воду через пічку.
Ги-ги. сорі - але в Кума завше проблема з помпою)))))))):D В 20 градусний мороз і в мене не так уже сильно і ковбасить. Завжди включена 3-а передача вентилятора - спереді ще так собі, а з-заді - холодно. Таку бандуру прогріти - то щось вартує)))) зараз -5. 2-га передача вентилятора. пі.ся Якщо на третій в -15-20 градусів режим включений лише на ноги - дубар. А по поводу замерзання вікон - коли ставиш авто на стоянку, то відкрий двері. Най сі вона провітритьсі. і не будуть вікна так намерзати
В мене завжди на скло обдув стоїть... але от проблема після заміни радіатора пічки.. я десь шось не попав з тими заслонками і тепер на вікно дує ледве ледве і решта на ноги... Всі решта режими працюють, а знову знімати торпеду неохота... скіки там тої зими) Ага, дякую, мені вже Юля таке порадила) Бдуть такі морози попробую)