Проблеми з щепленням!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Vexler, 5 жов 2010.

1. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано

Не умнічай!!!!! у ноєму випадку це нажимний диск!!!!! іншими словами це корзина щеплення!!!Навіть в оригінальному каталозі запчастин Шкода є така позиція яка має назву нажимний(вижимний) диск!!!!
    Нелюблю таких жопашніків.:ireful1:

2. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Прийтеться в католог Шкоди вносити виправлення :D

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Еут трохи попутали терміни. Диск нажимним ніхто не називає - це просто диск зчеплення ... нажимним вижимним - називають підшибник він в тебе на малюнку вроді 16. ... і він не коштує 600- 700 грн а десь 50грн. а весь комплект корзина диск фередо вижимний - так і є 600 -700 грн

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    А мене любити і непотрібно, я маю традиційну орієнтацію! Ти запитав допомоги і назвав проблему не своїми словами, я уточнив, неподобається - вибач, та кидатися з кулаками - ти неправий.

5. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    ее.. ну вишо.. як це ніхто не називає... у тому то і справа.. що кожен називає так як хоче...А я як працівник автосервісу і людина яка продає автозапчастини НАЗИВАЮ запчастини так як їх назвав сам виробник, і вніс їх з таким ім'ям у свої каталоги!!! Може ми поговоримо про те що є амортизатори масляні, газові та такі які багато хто називає газомасляні?? яких в природі взагалі не існує!!!

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Виробник називає їх по англійськи або німецьки.... а те що ти читаєш то уже інтерпретація перекладача. а перекладачі в технічних термінах путаються.
    Якось читав інструкцію для діллерів по ТО для Шкод зроблену VW.... то на одній сторінці найшов три чи чотири неправильних переклади.

7. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    ну э таке , що переклад не выдповыдаэ..тему не бум роздувати) сьогодні міняю диска... завтра скажу про букси у щепленні.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)