Проблеми з зарядкою

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Qwerty, 6 січ 2010.

1. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    мотор 1.6 бензин,87р.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Не добре...... повинна горіти. провіряй панель.

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Не зовсім нормально. Треба виясняти чи то барахлить електрика чи то дійсно тиск масла на ХХ нижче норми. Або в тебе ХХ нижче норми. Я б радив вияснити бо так можна двигун угробити.
    Після того як даш чуть газу на ХХ лампочка не горить...????

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    В мене та сама проблемка була(світіння лампочки), замінивши якір все стало на свої місця. Доречі напругу яку видає генератор(14,5) ми перевіряємо на клемах аккумулятора(12+-) тому сумарна різниця на ХХ повинна складати 13,5В +-що в межах допустимого для єл.приладів (лампочок, діодів і т.д.). А от сила струму якраз і заряджає акум, вона змінюється залежно від обертів. Тому я не вірю майстрам які говорять що при заведеному двигуні на клемах повинно бути 14,5В (акум працює як стабілізатор) інакше виробники давним давно поставилиб реле якеб відключало акум після пуску двигуна і авто використовувалоб лише те що виробляє генератор.
    Щоб була зарядка необхідно підтримувати чистоту генератора, бо солона вода призводить до замикання і відповідно до невироблення струму.

5. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    нє лампочка негорить а ше якшо негазнути то за 30-45 сек,згасає

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Таке може бути коли клапан масляного фільтра не тримає масло. То не є добре. Рахуй що в тебе кожний раз 30-40 секунд двигун працює без масла.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Таке може бути коли клапан масляного фільтра не тримає масло. То не є добре. Рахуй що в тебе кожний раз 30-40 секунд двигун працює без масла.

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Куме, ви певно спутали сигнальну лампу тиску масла з лампою зарядки акума.
    В цій темі масло нідочого.

9. OKus

OKus Початківець

Golf GTI DSG mk5
    Перевіряйте проводку збудження (возбуждения) генератора. При заведені і на малих оборотах, швидкості обертання генератора не достатньо для самозбудження, тому горить лампочка, а при прогазовці перестає горіти бо обороти піднімаються і генератор самозбуджується. Проблему вирішують кидаючи на пряму від акумулятора чи стартера провід через діод і опір щоб на малих оборотах збудження йшло на пряму через акб, але краще повністю перевірити проводку збудження генератора. Можна почитати тут http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=120008&st=0

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    У мене ця фігня на Гольфі вже більше 5 років(можливо і більше), ремні міняю, генератор в нормі, акумуляторів за 10 років поміняв 3 шт., і я тим не переймаюся. Я не думаю що є в чомусь проблема, це моє особисте ІМХО.

Останнє редагування: 10 січ 2010
  11. kym

kym Аксакал

a 100
    Точно..... переходив з форума на форум і попутав ситуації. Якщо лампа зарядки то затримку дає шоколадка, або реле. З цим можна жити.

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А про яке реле йдеться?

13. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    моя проблема із збудженням генератора вирішилась заміною регулятора напруги разом з щітками та зачищеннм всіх контактів на генераторі,стартері і акумуляторі. Особливу увагу приділяв тоненькому проводку, який і відповідає за збудження генератора. Все стало на свої місця:зарядка 14,5, лампочка згасає одразу і газувати не треба. Дякую всім, хто відгукнувся!!!

14. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Це всмислі - шоколадка?

15. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    В мене взагалі зараз - проблема нонсенс!!! Генератор видає більшу або меншу напругу , в залежності з силою натягу ремня... Якщо ремінь слабо натянутий - то напруги не вистачає для зарядки - причому лампочка не світиться а акум сідає а якщо ремінь сильно натянутий то починають брехати прибори, яскраво світяться і двірники рухаються набагато швидше...Що це може бути?

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Реле перегрузки... якщо є.

17. kym

kym Аксакал

a 100
    провіряй підшибник і втулку генератора... виглядає що ротор не перекос іде

• Подобається Подобається x 2
  18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Цікаво.. а що це? Можеш дати якийсь номер по ЕТЦІ, я собі на схемах подивлюся?

19. ElectricMH

ElectricMH Початківець

golf2MH дв+кпп=poloABD
    Т4 ААС 92р
    натягни ремінь тугіше;газни на 2000-3000 об/хв поміряй напругу безпосередньо на генераторі, якщо більше ніж 14,2 - реле-регулятор(шоколадку) на заміну.

реле перегрузки стоїть в регуляторах таких машин як м412, газ24, а також в регуляторах, що працюють з генераторами постійного струму (50-ті роки)

Останнє редагування: 10 тра 2010
  20. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Вчора мав проблему з зарядкою,завів авто горить лампочка акума коли даю більші оберти тускніє,зняв клему з акума заглохла думаю блін хотяби шоколадка,а не гірше.Покатався ще по роботі (на акумі,на свій страх і ризик щоб не заглохнути),приЇхав до знайомих,знімаємо шоколадку всі ржуть,щітки виступали десь 2-3 міліметра.По роботі:за дві гр.купив від вісімки щітки (трішки підпилювали по боках)на дрельку тонюньке сверло (бо самі дротики були зажаті в трубочках)висверлили дві дирочки,але потрібно окуратно бо старі щітки на пружинках,вставляємо нові,запаюємо і ставимо шоколадку (одне ще зробили,ниткою зжали щітки коли ставили бо генератор не знімали).Трохи поЇздив лампочка то горіла то гасла,але акум був вже підсів,напевно тому.Сьогодні все супер.А робота 1л.пивка. Можливо комусь стане у пригоді.А ще одне щітки були оригінал 270 000 пройшли.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)