Тут хіба дорого одне, те, що бензину буде їсти більше ніж 1,8 (але буде і їхати в рази карще ніж 1,8 цих років), а на рахунок надійності і довговічності, то цей мотор буде надійніший ніж будь-який 1,8 двигун ауді чи фольксваген, тому що це двигун міліонник. А щодо всього іншого чи вона бита чи ні, то вже при огляді можна побачити, ніхто не заставляє купляти биту версію. Тому тут одне, якщо любиш їздити швидко, і не сильно рахуєшся з пальним (тобто його ціною), то однозначно вона буде хорошим варіантом, якщо швидкість і швидкість розгону тобі по барабану і ти їздиш по місту не більше 60, тоді однозначно з мотором 1,8.
В ремонті нічо не дорога. Ходова дешева як борщ, хіба квадро більше коштуватиме в ремонті. По мотору там просто треба все перебрати гарненько навести порядок з проводкою і всіма рідинами. Це теж доволі дешево. Тим паче це треба робити самому, а не везти на сервіс. ІМХО саме ця машина шо продається - ільки під реставрацію. Якщо хочеш взяти і їздити, підремонтувавши шось - не вийде. Впевнений шо там треба дуже багато поробити. По кузуву, яка різниція бита чи не бита... 100% бита пару раз, машині то 20 з лишком років. Та й полюбому його фарбувати і рівняти де-не-де. Вмятинок там по кузову є мінімально. Праве переднє крило, хдається, покоцане.
побиті обшивки я не рахую за битість на таких старих авто. головне чи була участь в серьозніших дтп, коли півмашини приварювали
В мене зараз 300 тисяч приблизно пробігу, в мене такий самий двигун, от маєш зустрів Хіба може ти мене не правильно зрозумів, я не кажу, що такий мотор без ремонту проїде міліон, я маю на увазі, що він при мінімальному ремонті (заміні кілець) може проїхати міліон км. В таких двигунах блок майже не виробляється і колінвал теж там кований і з пробігом його ніхто ніколи не міняє, тому що в нього знос не перевищує допуски нового на протязі всієї експлуатації, ну але це звісно при умові того, що власник такої машини врівноважений і вчасно міняє мастила, що для турбо двигуна дуже важливо.
Судячи з фото, в неї не є дуті арки на крилах, тому то не є рідкісний варіант сотки, а проста сотка, звичайна. Хоча в тому є теж свій плюс, запчастини по кузову коштують копійки, крила замість 150 доларів б/у (яке треба ще дуже добре пошукати) коштують нові по 50 доларів. Так що варіант теж хороший, хто хоче машину поганяти і при потребі на рибалку зганяти в тяжко доступні місця.