продаєтся Ауді-100 2.2 турбо

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем kym, 14 лют 2013.

1. tarasgeronovuch

tarasgeronovuch Новачок

VW LT
    Дякую за інфо.

2. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Тут хіба дорого одне, те, що бензину буде їсти більше ніж 1,8 (але буде і їхати в рази карще ніж 1,8 цих років), а на рахунок надійності і довговічності, то цей мотор буде надійніший ніж будь-який 1,8 двигун ауді чи фольксваген, тому що це двигун міліонник. А щодо всього іншого чи вона бита чи ні, то вже при огляді можна побачити, ніхто не заставляє купляти биту версію.
    Тому тут одне, якщо любиш їздити швидко, і не сильно рахуєшся з пальним (тобто його ціною), то однозначно вона буде хорошим варіантом, якщо швидкість і швидкість розгону тобі по барабану і ти їздиш по місту не більше 60, тоді однозначно з мотором 1,8.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    В ремонті нічо не дорога. Ходова дешева як борщ, хіба квадро більше коштуватиме в ремонті.
    По мотору там просто треба все перебрати гарненько навести порядок з проводкою і всіма рідинами. Це теж доволі дешево. Тим паче це треба робити самому, а не везти на сервіс. ІМХО саме ця машина шо продається - ільки під реставрацію. Якщо хочеш взяти і їздити, підремонтувавши шось - не вийде. Впевнений шо там треба дуже багато поробити.

По кузуву, яка різниція бита чи не бита... 100% бита пару раз, машині то 20 з лишком років. Та й полюбому його фарбувати і рівняти де-не-де. Вмятинок там по кузову є мінімально. Праве переднє крило, хдається, покоцане.

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    побиті обшивки я не рахую за битість на таких старих авто. головне чи була участь в серьозніших дтп, коли півмашини приварювали

5. tarasgeronovuch

tarasgeronovuch Новачок

VW LT
    З цими грошима що я володію зарас,буду тільки мріяти!!!

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не зустрічав турбодвигуна, що проїхав більше 250-300 тисяч. Цей не виняток.

Kym, фотки давай!

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Останнє редагування: 21 лют 2013
  8. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    В мене зараз 300 тисяч приблизно пробігу, в мене такий самий двигун, от маєш зустрів :) Хіба може ти мене не правильно зрозумів, я не кажу, що такий мотор без ремонту проїде міліон, я маю на увазі, що він при мінімальному ремонті (заміні кілець) може проїхати міліон км.
    В таких двигунах блок майже не виробляється і колінвал теж там кований і з пробігом його ніхто ніколи не міняє, тому що в нього знос не перевищує допуски нового на протязі всієї експлуатації, ну але це звісно при умові того, що власник такої машини врівноважений і вчасно міняє мастила, що для турбо двигуна дуже важливо.

Останнє редагування: 21 лют 2013
  9. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Судячи з фото, в неї не є дуті арки на крилах, тому то не є рідкісний варіант сотки, а проста сотка, звичайна. Хоча в тому є теж свій плюс, запчастини по кузову коштують копійки, крила замість 150 доларів б/у (яке треба ще дуже добре пошукати) коштують нові по 50 доларів. Так що варіант теж хороший, хто хоче машину поганяти і при потребі на рибалку зганяти в тяжко доступні місця.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)