Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V Апарат зачьотний! Особливо сподобались колеса :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V коли я взяв машину замість цього патрубка стояла металева трубка /здається валяється в гаражі/, верхній патрубок був латаний на вулканізації, шитий нитками та перемотаний ізолентою, вічно злітав - їздив "пчихав" але їхав. Петя з автостопа дістав лише верхній патрубок, на середній чекав два тижня, але Петро так і не дістав - казав що зняли з виробництва. У "Форсажі" дістав від "PL" і поставив. Більше нічого не міняв!
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V ціна явно не відповідає ринковій на сьогоднішній день!!! Але "Хазяїн барин" і на кожний товар є свій купець... Правда навряд чи ти тут на форумі його знайдеш, тут як правило всі на авто і трохи розбираються в тому... Тому одні будуть писати що класна тачка (вони так всім пишуть) але ніколи не куплять, а інші забакланять так, що будеш не радий що кинув фотки!!! Краще кинь в " Ваш магазин" обяву і можеш ще сюда кинути http://auto.ria.ua/ ,а решта всі сайти- марна трата часу. І ще !!! на базар краще не жени, бо час втратиш і в бабло попадеш!! Головне вміти продавати і не скидай ціни за першої поразки. Кажи так ніби ти ще послугу робиш що продаєш!!! Бажаю успіху!!! :roll:
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V З чого зроблені такі висновки? Коли був останій раз був на базарі?
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V пи поїдь і переконайся я думав ти зробиш правильні висновки а ти образився!!! Пожени на базар і переконайся !!! Я свою гонив один раз і зрозумів що тек не продаш . І знайомий теж гонив але разів 10 а вкінці плюнув і продав по оголошеннях. Та ти пожени сам і переконайся що не все так просто А останній раз я був на базарі десь в березні вроді чи квітні Додано через 17 хвилин Висновки зроблені з власного досвіду! Якщо тобі не подобаються мої висновки то прошу не ображатись що вони не відповідають твоїм!!! Кожний має право думати як хоче Як продаш то дай знати: але прохання чесно за скільки і коли!!! І про базар напиши чесно тільки не фантазуй!!! Я щиро бажаю тобі успіху і без образ. Ато складається враження діти якісь зібрались що не напиши вже особиста образа!!! :!:
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V Їздив і переконувався. З цього часу ціни змінились і не в менший бік! 2 тижні тому був на базарі! З чого ти взяв, що я образився? Мене просто зацікавили твої висловлювання і я подумав, що ти маєш відношення до автобазарів або до продажу авто! Продаю не я читай уважніше перший допис!
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V Дуже цікавий апарат!!! Шкода що на даний момент немаю фінансової можливості його придбати...,але дивно чому його до сих пір ніхто не забрав... Як сказав Markell,дійсно теба зняти мухобойку,я б ще двері поміняв на безфорточні,якщо б для себе брав.
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V бо є кілька місць вражених ржавченою по загальному враженню при не детальному огляді машина виглядає більш уставшою ніж свіжою на високих обертах чорний дим з труби не всі мотористи зможуть дати з ним ради заправляти треба 98 бєнз що на даний час для більшості не дуже б і хотілось Ця машина піде в руки або тому хто свідомо розуміє що саме такий аппарат йому треба або тому хто шукає собі "1,8 гольф який добре їде" і не уявляє собі за рахунок чого (як наш одноклубник з пассатом сінкро Ж60)
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V А шо там реактивна турбіна від самольота? не сміши, шо то за мотористи? значить то калхозники з тракторної бригади. так то всього 87 рік дивно правда. (а твій немає таких місць? значить ти дуже сильно за ним дивишся і напевно вже красив.)
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V Та ладно тобі придиратися. До чого тут красив я своє авто чи ні? Мова не за моє. Те авто потребує косметики а кузовні роботи в машині дорогі і робити їх треба. ні, там KR. спитай Марка скільки реально людей у Львові розуміються добре, можуть гарно продіагностувати, настроїти, зробити цей мотор (вприск). Напевне менше ніж карбюраторщиків, правда? І ціни відрізнятимуться від обслуговування карбових відповідно. Люба людина якщо вивчить предмет то зможе свій двиг сама обслуговувати навіть якщо турбіна реактивна стоятиме (живий приклад Марк або Ти) АЛЕ на це потрібно затратити певний час сидінь в гаражі, інеті і тд.
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V З тим, що у нас є люди які постійно хвалять або постійно критикують - погоджуюся. Але через наш форум вдало продавалися і купувалися багато машин. Раджу не робити таких висновків, якщо не знаєш. Додано через 21 секунду для цього є кнопка. Додано через 1 хвилину Для цього теж. Вона ж.
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V Добре. Я напишу. Гнилі там більше ніж здається. Салон теж як в бобіка з пісні Бум Бокса. Але, якщо власник це приведе в порядок, то буде непогано. І ви забули, що чоловік казав, що машина продається на інших дисках. Мені, якщо чесно апарат не сподобався. Прошу без образ.
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V за правду образ неповинно бути. і я це ж мав наувазі, але я вічливіше про це писав, вусе таки чоловік продає, нехотів поганого писати. диски вже в Bormana я так зрозумів, а якщо привезти до порядку то продасться авто.
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V так яка цына остаточна того гольфа без тих дискыв. Або зовсім без коліс.
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V Диски Rial (Germany) з гумою 2хContinental 195/55 + 2xMayola 205/55 за все 300 у.о.