Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V Вибачєй стрийко, та вуйкові так сі сподобали кальоса, жи він, хай живе фольксваген, з радості всі назви поплутав. Вуйко сі вибачєют :mrgreen: 2хPirelli + 2x(якась хай живе фольксваген Maloya) ..а що не пофіг? кальоса ж то вже мої!
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V ще продається гольфик ???, і яка ціна на сьогодні (я так розумію ,титанів вже нема ....)
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V якось воно не зовсім правильно обговорювати на форумі питання, що дають тільки по телефону... Як на мене, якщо користаэшся форумом для продажу то вже удосужся і відповыдати на питання теж на форумі.
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V якщо є можливість , скинь плз фото гольфика в сьогоднішньому стані ,бажано з описом того ,що потрібно робити (подзвонити ніяк не виходить- так як вдома тільки після 23) freeeman@mail.ru
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V :roll: то на 70 км? чи при натисканні на газ не більше ніж на 1/4? чи по МФА розхід? зи: паспортний в нього 11,8/100 км 98 бензину. пи.си в мене зимою буває по місту 13.5 - 14, літом коло 12, при тому шо вприск настроєний повністю по заводських параметрах, форсунки нові і двигун в ідеальному стані. Їзда активна. По трасі так, може бути 6.5 при плавній їзді в межах 120 км/год.
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V якщо є можливість , скинь плз фото гольфика в сьогоднішньому стані ,бажано з описом того ,що потрібно робити на форум
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V Поїхав в Харків, просто люди приїхали поїздом Донецьк-Львів:-D!
Відповідь: Продаю VW Гольф II 1.8 GTI 16V Ти не напутав, то мені спочатку не вірно сказали, хоча яка різниця всерівно до мо....ів поїхав, так як місцеві тільки стогнали біля нього коли я до них приїжджав на з"їзд та в писали всяку х..ню, а толку ніякого:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Як мені казав покупець має бажання зробити з нього "бомбу" - білий шкіряний салон, поставити стандартні бампери/доречі взяв в мене його старий задній бампер "вузький"/, ну і т.д. і т.п. - коротше вкласти в нього купу бабла:!: Обіцяв фотки коли зробить машину, якщо будуть то покажу:!: