Продам двигун 1.3 NZ 1992р після кап. ремонту

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем andriy89, 20 жов 2012.

1. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    1,3 повністю взаємозамінні (по кріпленням), різниця у внутрінощах (насос не такий , здається к.в.), а так на НК (старий блок) можна спокійно ставити голову з гідрокомпенсаторами(МН) чи вприскову (NZ) різнитись можуть лише в кількості зубів на шківах під ремінь (два варіанти). Голови в МН і NZ двигунів ідентичні, тільки в NZ немає отвору під бензонасос і на роспредвалі ексцентріка для приводу. КПП можна поставити з більш молодших vw об"ємом 1,4 (лише підібрати передаточні відношення).

2. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    ап. Невже нікому не кортить з карбюратора зробити інжектор чи добавити 5-ту передачу ?

3. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Та думаю багатьом кортить !
    Але грошей у людей немає.
    Хоча на такі збережені і доглянуті з/ч є сенс і невеличкий кредит взяти. Для тих, хто офіційно працює, це зараз - абсолютно не проблема.

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Розкажу свою історію: я відбив встановлення вприску за 15тис пробігу (накатую 30тис в рік), бо на карбі їв близько 10л а на вприску до 7ми. Забув що таке "заводиться харашо але довго" (було контактне запалення), забув що таке відмова в дорозі.
    Андрію я неможу тобі вказувати, а можу лише попросити зачекати і не розпродувати по частинам свій вприск, хоча по запчастинах отримаєш більше. Прийде весна і я впевнений що його в тебе заберуть. Успіху! і шкода що люди не бачать перспективи:)

5. Yurik Vredniy

Yurik Vredniy Новачок

Golf 2 1.3 nz 1990
    Доброго дня хотів би придбати обидва насоса.

6. Yurik Vredniy

Yurik Vredniy Новачок

Golf 2 1.3 nz 1990
    Я сам залюбки забрав повністю за таку привабливу ціну, собі на донора. Але щас скрутно.

7. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Добре, в броні за тобою.

Дзвони на 0935956009

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)