продам двигун В-3 1,8 PG g-60

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем ярик, 14 тра 2008.

1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Відповідь: продам двигун В-3 1,8 PG g-60

Дивись... Розхід то-сьо - то фігня. АБС - все лікується в помірну ціну.
    Проблема може бути тільки в одному - компресорі. Якщо він умер, то ти або будеш їздити на 75 конях або влетиш приблизно в 1000 умовних щоб поставити від мерседеса. Поміряй собі тиск компресора - і все будеш знати - все решта дурниці.

А компресія має бути 12. Ступінь стиску - так, там 8 в тебе. Але як отако як на сервісі міряють - манометром і крутити стартером - то має бути 10-12. Принаймі в мене є інформація про кілька жо-60 що я знаю так - саме таку намірювали там цим способом. Масліцо їсть?

Далі - розхід. Якщо дим чорний, то винуватою є 90 відсотків імовірності трубка вакумна яка іде від впускного дроселя до мозгів. В ній може бути дирка. Перевір то все.

Комп показує 99 коли прогріваєш тачку а потім їдеш, він собі рахує все.

І саме важливе - в твоєму моторі з діджифантом 91 року, мусять бути фішки для компютерної діагностики. В мене вони біля ручки коробки передач, здається в пасатах то саме. Заїдь на компютерну діагностику і тобі все має сказати.

Свічки - може я троха щось не то говорю, але свічки туда ідуть такі самі як і на жигулі. (Beilis,
    підтвердь, то ми з тобою дивилися по каталогу в твоєму магазині)

То що ти викинув свічки - ще раз підтверджує що перелив бензи. Трубка вакумна - обовязково перевірити самому, інжекторщики в тому не шарять тільки вухами хлопають і умняки строять.
    А взагалі - турбомотор та ще і повний привід, тут хлопаки радили - то треба скакати від радості і ходити роздутому від гордощів.

• Подобається Подобається x 2
  2. ярик

ярик Місцевий

jetta c

Дуже вдячний за відповіді!Так,спочатку теж ходив(іздив) довольний як слон,після Г-2 - це корабель(по-ходовій),але,повторюсь,він був повнопривідним в минулому,тобто все,що мало йти від коробки до задніх кул-зникло.Коробка була варена і мала тріщину з якоі виливалась невідома речовина білого кольору.Вскритіє оноі показало поломані зуби на дні(припускав,що вібрація від цього).Після заміни коробки на звичайну(від 1,8і),нічого не змінилось і враження таке,що на 100км/ч мотор просить 6-ту.Замінив подушки мотора - на10% тихіше.У ліквідував тріщину-пропав чорн. дим.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Сумна історія

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Якшо ти поставив коротку коробку, яка по передаточних числах не підходить твому мотору, то це також опосередковано впливає на розхід, хоча динаміка мала б покращитись. А от живучості це коробці не додасть, не розрахована вона під твій мотор. Треба шукати рідну або близьку до неї по числах передаточних.
    Ззаду проста балка стоїть чи ричажна підвіска з півосями? Якшо ричажна з півосями, то для відновлення синкро потрібна рідна коробка і кардан.

5. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Троха в тему, троха не в тему... Як там діло є з тими коробками - вони що підходять різні коробки на один мотор, і не треба калхозу?

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Треба дивитись порівнювати конкретні коробки. Крім передаточних чисел і вух кріплення (останні стандартні майже у всіх коробках для певної моделі) має значення ше розмір шруса, первичного вала і щеплення. Також є тросовий привід куліси і ричажний, але згрубша всі коробки Г2, Г3 (вийняток коробки 1.3-1.4 моторів) можна схрестити з різними моторами Г2,Г3 без особливих труднощів, навіть деякі коробки з Г4.
    По Г2 можу кокретніше сказати, по буквах коробки-мотора яка буде найефективнішою.
    Якшо тебе шось цікавить, кажи букви коробки і на шо хоч міняти, шось придумаєм.

• Подобається Подобається x 1
  7. ярик

ярик Місцевий

jetta c

Ззаду лишились самі ричаги,без полуосей і кардана.Нова коробка стала на місце без жодних доробок,динаміка без змін,і так само не вистачає 6-і.Думаю в першу чергу треба навести лад в проводці,потім на діагностику інжектора.

Додано через 21 хвилину
    Де стоять ці букви?

Додано через 2 години 49 хвилин
    Оскільки вже практично вирішено відновлювати данний агрегат,думаю буде доцільно цю тему закрити і перейти у відповідний розділ.Питань в мене буде багато...

8. chillik

chillik Початківець

VW CORRADO G60 89*

какое состояние компрресора? будет интересно пиши в приват,

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)