Продам електродзеркала з підігрівом на Гольф2/Джетта 2

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем siryj, 17 січ 2013.

1. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    фор КІТ,
    Я і не думав наживатисю, мені не гроші треба а запчастини до своеї машини, тому пишу про можливий бартер, мені ж теж прийдеться купляти з/ч за гроші...
    а кому дійсно треба той дзвонить по номеру а не виписує на форумі шо мол удачІ в продажі..
    Люди, форумчани, я розумію що я "не свій", але не тре наїджати. Я знаю що скільки коштує, і як традиція на форумі даю зніжку хай буде 20% від суми що мені запропунують на інших сайтах.
    Чомусь на Олега М. не наїджають на рахунок цін,бо всі знають що він гімном не займається.

2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Розмова ні про що.
    Звичайні механічні дзеркала (на безфорточні двері) я продаю за 100грн./шт., а якщо з гофрою і ручкою (а це дефіцит), то продаю за 150грн./шт.
    А кому ціна не подобається, то нехай не купує. Я ж не примушую купувати ! ! !
    На Е34 - е-дзеркала не рідкість і зовсім не дефіцит. А на Гольф 2 - дефіцит. Тому і ціна відповідна.
    Я, особисто, вважаю абсолютно недоречно обговорювати ціни, за якими я продаю СВОЇ запчастини. Хоч за мільйон, хоч даром подарую ! І це моя виключно справа ! Нічиїх коментарів і порад не потребую взагалі !
    На рахунок клюбу (лфк), сім'ї, і решти слізних тлумачень :
    Коли я почав свій невеличкий бізнес (а радше хобі), то багато щирих одноклюбників скористались моєю необізнаністю в цінах на з/ч і дуже по дешевих цінах прикупили багато жирків, які згодом перепродали в 2 (два!) і більше рази дорожче ! ! !
    Я навіть знаю що, кому і за скільки !
    Ось це клюб, сім'я ! !
    Барижництво і рагулізм !

3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    успіху у продажу. темі ап:yes:

м-да..

4. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    сорі за офф, але людина продає товар, ставить свою ціну.. кому не подобається як правило проходять мимо або аргументовано торгуються в приваті.. що тут не зрозумілого? :diablo:
    Кіт, ти краще використай свою потребу в спілкуванні в темі одного з ваших одноклубників з продажу запчастин по "прізрачних" цінах :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    відписався вже тобі :D

та без бе, продавайте наздоров'я. йсправді - помовчу й подивлюсь :gamer:

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish