Відповідь: Продам Гольф 3 Ті хороші руки вже його перепродують:-D: http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_404159.html
Відповідь: Продам Гольф 3 Alien! Це все правда??? Центр.замок Електролюк Титаны R15 Сидения Rikaro Тюнинг Галогенки Г/у руля Корректор фар Выхлоп прямоток Двигатель 66kWt Разход 6, 5л/100км Идеальное состояние Пробег по Украине 20тыс.км. Додано через 1 хвилину Полный ппц. Додано через 5 хвилин Я шокований!!! Той перекуп наклеїв наклейку "D" на багажник, що автоматично зробило машину практично щойно пригнаною і ціну вищу за риночну.
Відповідь: Продам Гольф 3 Так у нас в Украине бизнес некоторые делают... Давайте устроим флешмоб и забакланим того перекупщика на сайте auto.ria.ua !
Відповідь: Продам Гольф 3 После добавления мной сообщения: на auto.ria.ua модераторы сайта почистили все комменты под этим обьявлением :evil: Кто поддерживает флешмоб ? Можно запостить такие же обьявления с ссылками на первоначальное обьявление и обьявление перекупщика !
Відповідь: Продам Гольф 3 пробував додати комент, таку фігню пишуть: Ваше сообщение принято к рассмотрению модератором. После проверки сообщение будет опубликовано
Відповідь: Продам Гольф 3 Та же фигня, только после того как я пытался добавить они еще и 2 существующих коммента удалили...
Відповідь: Продам Гольф 3 чекосно кажучи я в шоці! неочікував такого,але по великій мірі мені всеодно,я спокійно хотів продати гольфіка,але бачу попались якісь баригі. Бачу вони поставили 5-6 літрів,повна брехня, він по трасі брав 7-8 літрів, по місту 10-12. наклейку причипили,просто йолупи. Бачу вони покрасили задні барабани,напевно поміняли сідушки,да кароче половину з того начесали,але бачу шо вони її відраяли по повній.і на рахунок пробігу чьос.Ну вот так люди буваю - наживаються.
Відповідь: Продам Гольф 3 Бачу тільки що оголошення змінено. Тобто: Централь.замок Титановые диски R15 Електролюк Тюнинг Прямоток Салон Rikaro Г/у руля Идеальное состояние Пробег по Украине 20тыс км. Уже не пише який розхід, коли пригнана, фоток тільки три. Ціна впала на 100у.о. я теж написав жалобу, може ще хтось, і бачу уже змінилось повідомлення.Ще тохи модерів понапрягати і повідомлення знімуть, я так думаю.... "бо де ж так можна". Ну несподобалась тобі то чому піднімати аж на 1200 тепер уже на 1100 та продай за 8050, де ж такі накрутки.....
Відповідь: Продам Гольф 3 до речі ану хто з вас хто неїздить в іншу країну має наклейку ua так і німці не клеють собі таких наклейок в них в номері здається як і в нас все сказано. навішо німцеві клеяти собі ДЕ? то може тільки наш наклеяти і то грамотні розуміють так як розуміють про ззз і про повну оцинковку кузова, і про газ в кулках, але чим ми більше знаєм тим тяжче купити машину. А барига купив наклеяв, помив, віддраяв, скретив спідометр і заробить найде кому розказати казку про то шо машина була в бабки яка на ній не їздила, і тому такий малий пробіг, і шойно розмитнена і невіть не під заміну кузова.
Відповідь: Продам Гольф 3 правда кілометраж збільшився на 1тис км. уже Додано через 9 хвилин Я вже чув такі казки як їздив по гольфа в Київ. На авторинку на Столичному, правда то була БМВ 3, і була не в бабці а в діда і то стояла просто в гаражі, він на ній майже не їздив, то онуки рішили продати. А як прийшлось оглянути то "ненароком" відлетіло пів задньої арки. Була вся іржава.....