мда ... а я так в свое время жалел что не увидел эту тему вовремя - так как у меня схожая проблема с такой же резиной - лопнул корд .... а тут думаю такая же , пару кину ,пару про запас ...а вон оно как обошлось ...
До сих пір жодних новин! Грошей своїх я так і не бачив!!! ROS з форуму пропав, або десь поїхав, або що.
Не бачив цієї теми раніше. Мав я з ROSом епопею зі стартером який в нього купив. В кінці кінців гроші мені повернув Каматоз після того як ROSа забанили тут на форумі мол ROS сам не міг ніяк зі мною зустрітися. Мужик вроді нормальний, але до людей/покупців якось відноситься не альо. Нікому не раджу в нього чи з його посередництвом щось купляти. Роздувати не хотів але Eller правий - країна має знати своїх героїв.
ROS з'являється на форумі вже декілька днів (два - це точно, тому що дивлюся його профіль) - але на повідомлення, яких в нього в ящику від мене мінімум 2-3 по темі повернення грошей - тупо ігнорує. Знову переслав йому в ПП номер рахунку, щоб закрити справу, але ігнор повний. Вкрав гроші і думає, що добре жити після того буде, чи діти будуть щасливі. Нєтужки, справедливість є на світі.
Обновлю інформацію. 15.11.2013, 23:03 (тобто понад місяць тому!!!) отримав від РОСа ось таке приватне повідомлення (це після двох місяців хамського мовчання): "Колеса в Анатолія, збирає гроші. З понеділка вже буде на роботі, три тижні він відвалявся в лікарні." Це все. Пройшов від того часу місяць, а віз і нині там. Грошей я і близько не бачив, хоча всім їм дам номер своєї банківської картки - хай переведуть і забудемо. Люди справді думають, що можна брехати про збір такої великої суми, як 680 грн., про якісь лікарні. Те, що я зі своїми рідними був у лікарні, то ж нікого не цікавить, і що гроші були потрібні, може саме ті, які вони собі присвоїли на такий тривалий час. Він збирає гроші... ну бо так, то ж такі бідні люди, на бензин певно в бабці своєї з пенсії гроші бере, бідак останній. Ох, спокушають вони мене на злі думки, ще трохи, і прокляну обох і їхні родини, хай мучаться до кінця життя. Майже чотири місяці користування моїми грошима, обіцянки і брехні. Нормальні люди так не роблять.
За проханням продавця тему закриваю. Якщо потрібно буде щось тут дописати - звертайтесь у приват. UPD 08.01/2014: Тему відкрив на прохання покупця для з'ясування обставин.
Вже 10 січня 2014 року, тобто від часу повернення мною шин одноклубнику ROSу 1-го серпня 2013 року пройшло вже... ого-го скільки часу... про гроші, незважаючи на мої періодичні повідомлення, він не відзивається. Ось такі "чесні" у нас люди є в клубі. Все ж надіюся, що або порозумнішає, або зрозуміє, що задля таких грошей не варто порушувати одну з Заповідей. А свята різдв'яні, певно ж святкував, ніби все ок.
ROS сьогодні вийшов на зв'язок, але крм ля-ля, що він тут ні при чому, тільки посередник, ці руки нічого не крали - немає. Тобто людина вперто гне палку дурака, хоча гроші отримував мої в свої руки. І ще ниє, що його ніби брудом обливають. Так якщо заслужено, то не брудом обливають, а сам облився брудом своїми діями. Хай Бог його засудить за це все.
Ось вам і посередництво!!!! Бруду наївся.... НЕ БОГОХУЛЬСТВУЙ!!!!!!!!!!!! МЕНІ ТОЙ ПРОЦЕС ВЖЕ ПОЧИНАЄ НАБРИДАТИ, ТРА ЛОВИТИ СВОГО "ЗНАЙОМОГО" І ЗАБИРАТИ ЄЛЛЄРОВІ ГРОШЕНЯТА, СВОЇХ НЕДАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я людина терпелива і віруюча! Але наступає край, і я починаю злитися! Мене виставили на превлюдний обісрай, буду відбивати своє ім'я!
За ці слова Eller також повинен відповісти! БОГОХУЛЬНИК! Гроші в нього на рахунку будуть до суботи(18.01.2014). Суботу ставлю кінцевим терміном, ставлю зазор, можливо і днем/два скоріше! Надоїли мені ті перепалки! Напевно тема стала популярна, після суботи її закрию! З прийдешнім Старим Новим роком форумчан!
В нас ЕЛЛЄР шаман напевно і я буду наполягати на вибачення про прокльони в мою сторону перед всіма форумчанами!
Чоловіче, у процесі купівлі і продажу є лише продавець і покупець. В даному випадку мудак - це ти, оскільки ТИ продавав. А від чийого імені - це вже мало кому цікаво. Якщо взявся продати річ комусь - значить і взяв на себе відповідальність по продажу і всі наслідки. Лохом виступає в даному випадку покупець - купляти б/у річ на чесне слово. Довіряй, но провіряй.. чув таке? Мудак + Лох = злісна суміш, тому і історія типічно українська! Значить так, відкриваємо підручник нормального мужика і читаємо: 1. Нормальний мужик не впарює ніколи нічого і нікому. Хочеш продати - продавай чесно! 2. Продавай так, як би ти хотів це купити. Якщо після продажу виникла от така-то херня по твоїй вині - поверни гроші + моральну шкоду, хоч мінімальну 3. Якщо хочеш себе уберегти від подальших "не працює, поломане, надурив" - попередь покупця фразою: Продаю як приватна особа, не надаю гарантію і право повернення, проте даю можливість повної перевірки речі на момент купівлі, як на місці, так і третьою стороною. 4. Не торгуйся. Не на базарі 5.. У твоїй ситуації потрібно було віддати гроші з своєї кишені + моральну втрату. Щоб виправити ситуацію зараз і зберегти мужицький оберіг над своєю головою, вважаю, буде чесним, якщо ти повернеш покупцю 1000 грн. Але це вже тобі вирішувати на скільки % в тобі мужика. Відносно покупця - купи собі диски на зимові колеса і на літні і не будеш паритись із шиномонтажами. P.S.: всі мною написані терміни не передбачають мети когось образити чи принизити. Цими термінами найкраще описується в даній ситуації позиції обох сторін і не більше. Тому не ображаємось, не діти ж ) P.S.S.: обоє сторін мені не знайомї...
Автор попереднього допису отримує попередження за вживання ненормативної лексики по відношенню до інших учасників форуму на 1 місяць. Надалі чвари у гілці купівлі-продажу каратимуться. Тему відкрито лише і виключно для об'єктивних повідомлень та для можливості вирішення конфлікту продавця та покуапця. Якщо вони цим не скористаються тему буде закрито. Адмінь.
Я згоден з Себастьяном. Хоч і знаю роса як хорошу і відповідальну людину, виправдати його не можу. Саме в даній ситуації. Вона ніяк не змінить мою думку про нього в особистому плані, але якщо взявся посередниклм, відповідати мусиш так само. Правила ринку. Щодо пана Еллера, рекомендую йому принести вибачення за такі прокльони в сторону сім'і Роса - це поза всі рамки. Дай Боже щоб ти завжди виступав чесним і не попадав в такі ситуаціі. Але не припустимо писати такі речі в сторону сім'ї і дітей. Прошу Ореста зняти попередження Себастьяну, особливо нецензурної лексики немаэ в дописах. Буваэ і гірше на даному форумі і не караэться. Слова мудак і лох не э фактично нецензурними. Вважаю, що критикувати і робити висновки можуть тільки адміністрація і старожили. І без розрахунку на дружбу і старі знайомства. Sent from my Motorola Atrix HD
Також частково погоджуюся з Себастьян (окрім отих поганих слів) він діло пише! Теж раз виступав посередником, купляв акб знайомому, не заробив ні копійки, бо зразу показав йому ціну, за якою брав. Річ була бракована, обмінював за свій кошт. Хотів зробити людині добре, а вийшло як завжди. Себе в мінус загнав. І також підтримую Шега.