Оце все невиконано. А такі голосні обіцянки. Але причини невиконання мені нецікаві, якщо що. Мене цікавить тільки повернення моїх чесно оплачених грошей.
Мій "товариш" зідзвонився і домовився з Eller про оплату частинами, погодився. Було перераховано вже 200грн, зараз закине ще 200грн. Далі буде!
Будучи на Вашому місці пане ROS,я би давно розрахувався з паном Eller і вирішував би проблеми з Вашим "товаришом" приватно,а не продовжувати ...
Я не збираюся ні перед ким виправдовуватись, винен і буду сам ту кашу розхльобувати. Зато маю велику науку про продаж чужих речей від свого імені. Може ще хтось хоче пообсирати, продовжуйте!
Не так. У середині січня цей Анатолій дзвонив, і просив почекати до 26.01, обіцяв, що 680 грн. будуть на карточці у цей день. Грошей не поступило, можу показати роздруки надходжень Приватбанку. Більше він не зголошувався від того часу, нехто мені не дзвонив, про оплату частинами мови також не йшло. Йому я пробував дзвонити, надіслав СМС - відповіді не отримав. Тільки що перевірив рахунок - з невідомого джерела поповнення мені прийшло сьогодні 200 грн. Якщо це частина боргу - ок. Хоча простіше було б одразу 680 грн., а не частинами, хоч би не путалося, і зрозуміло було, від кого це. Але ок, головне - факт повернення. Якщо це ці гроші - то залишається ще 480 грн. Окрім цих 200 сьогодні нічого не надходило більше, тільки що перевірив Приват24.
Хтось в тій історії мене найобує, я був впевнений, що "товариш" Еллеру дзвонив і говорив про оплату частинами. Сам мені говорив, що оплатив 200грн, ми тоді два тижні були в Києві. Завтра зранку з'ясую і Еллеру сам передзвоню в першій половині дня. Хочу знати правду і небути піздоболом.
Відповідаючи на це питання з мого боку стверджую - що сьогоднішні 200 грн. - це перші гроші за цей борг, які я коли-небудь отримував. Виписки Привату перевірив, можу викласти сюди, можу навіть офіційну з печаткою взяти в банку де буде видно, що ніяких надходжень перед тим в 200 грн. не було, але дурня з себе не дам зробити.
Отримав від РОСа повідомлення: "Я сам хочу знати ПРАВДУ. Мені Анатолій сказав, що 1. розмовляв з тобою на рахунок оплати частинами - це я хочу почути в вухо. 2. Завтра хочу побачити квітанцію про оплату! Маю до тебе ще питання особистого характеру, але то вже після закінчення епопеї і тільки в "чотири ока", Ой як я тебе хоооооочу бачити!" Це неймовірно, як люди, винні таких справах, ще ось так себе пробують вести. Замість того, щоби вибачатися і залагоджувати вину. І як тут з такими людьми будувати нормальну країну?
Ну раз ти копіюєш текст з ПП, буду писати тут Повір, я знаю де і як тебе дістати! В мене до тебе буде особиста розмова, зовсім непричетна до цих коліс і грошей! Трохи заскоро я тобі про це сказав. Я винен в даній ситуації і на тебе нічого не перекладаю і не думаю перекладати, в даній ситуації виправдовуватися, винен! РОЗСТРІЛЯТИ!РОЗСТРІЛЯТИ!РОЗСТРІЛЯТИ!РОЗСТРІЛЯТИ!РОЗСТРІЛЯТИ!