Продам телефон,Bluetooth i Wi-fi адаптери,світчі,DVD плеєр,відеореєстратор,світломузику,принтер

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Crazy, 8 сер 2012.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    малось на увазі, що цей модем видається за 1 грн при підключенні послуги ОГО, а не під конкретний номер тел...

• Подобається Подобається x 1
  2. Crazy

Crazy Active Member

Lancer
    КІТ, я чекав дискусії на рахунок того лоту) Тільки контракт там ні до чого. Підказали б по ціні краще, а то інформації не знайшов і незнаю від чого відштовхуватись.
    Модем новий, гарантія є. І не всі хочуть користуватись ОГО)

3. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    відповім тобі так: якщо хтось і хоче користуватись послугами ОГО, то їм абсолютно не вигідно розглядати саме твій модем за 300 грн (нехай він новий + гарантія і т.п.), бо кожен може цей самий модем взяти за 1 грн в Укртелекомі (так зробив я)...
    як на мене, то ти його можеш хіба комусь подарувати, а якщо хочеш продати, то тільки за 1 грн:)
    тут кожному своє) за ціну можу сказати, що нові модеми з Wi-Fi зараз всі +/- в таку ціну (точно не знаю, не цікавився)
    а на рахунок контракту, то це тільки при умові, що ти береш модем за 1 грн, та й і то тільки на 1 рік, а як не хочеш, то купляй за повну його вартість...
    вот я і так користуюсь послугами ОГО, то чому б мені не було взяти цей модем за 1 грн? ще й + на попередньому Wi-Fi не було, а тут така корисна штуковина:)

правда тільки тепер попередній модем лежить без діла(
    якщо комусь цікаво, то віддам за недорого)

Останнє редагування: 5 січ 2013
  4. Crazy

Crazy Active Member

Lancer
    Ну так і я про це кажу. Але не всі користуються ОГО і не всі хочуть ним користуватись. А модем перенастроїти не проблема, він ж не тільки під Укртелеком згодиться ;)
    На рахунок контракту, мені здається, ви помиляєтесь...або я не так це розумію.
    ну так подаруй комусь) і так новий модем за 1грн получив))

5. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    от чого не знаю, того стверджувати не буду... не перевіряв)
    якщо ти вже є користувачем послуг ОГО і хочеш прикупити цей модем, то ти маєш змогу його взяти за 1 грн при укладанні додаткового договору, в якому зобов"язуєшся користуватись їхніми послугами ще один рік)
    ну так ж не 1 грн. зараз мій попередній модем коштує на ринку послуг, так що мені не резон його дарувати:)

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    нещодавно допоміг другу купити подібний від ТР лінк за 255 грн.

Дуже вибачаюсь, у справу ще зачепилось те, що я не поважаю цей хуйвей-модем :)

ну і взнак примирення - темі ап ))

7. Crazy

Crazy Active Member

Lancer
    Ну що ж, хай буде моя ціна 250грн :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)