Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) +1 Тополь вже піднімав цю тему на МСК і на цьому форумі-треба пиляти кузов. А Г3 повноприводні були?
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) McAr, йшли ;-) http://www.autoscout24.de/List.aspx...0&ustate=N&ustate=U&um=True&sort=price&zipc=D
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) Звяжися з цим чуваком - йому може щось і згодиться: ljosha_syncro Його контакти десь на форумі були.
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) Volkswagen Golf 3 1.8 Syncro GL 183.000 km 02/1996 66 kW / 90 PS D-45357 Essen - grün metallic, Schaltgetriebe, Benzin, ABS, Airbag, Allrad, Beifahrer Airbag, Schiebedach, Servolenkung, Wegfahrsperre, Zentralverriegelung » mehr ? 1.550,- Я, блін, офігіваю 2300$. В мене шок. Це ж в якій ми ж*пі сидимо. Вибачаюсь за такий коментар, але емоції беруть своє. Соррі, за оффтоп.
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) про переробку стандартного г2 в сінкру - забудьте. Це неоправдане вкаладання грошей і геморой. Це треба усе переварювати сзаду. У нас набагато менший багажник, всі кріплення другі, балки нема, незалежна підвіска... Дешевше буде пригнати з бундесу сінкру, відрізати пів машини і приварити до своєї. Повноприводне є все г2, г3, т2-т4. Починаючи з г4 іде версія 4моtion, там вже зовсім інше... На рахунок запропонованих запчастин. У мене сзаду барабани, зчеплення на тросику, абс нема... А тут диски, абс, гідравліка. Та й мотор у мене 2е, і тормоза спереду 280мм... Не знаю як стане все це. Проконсультуюся з 4ik бандою чи воно того варте. Але скажу однозначно - як шо брати - то брати тікі в кого сінкра і все разом...Інакше нема змісту
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) В мене ще є кузов 4х4,після ДТП,але низ(дно і по стойки)цілий....
Відповідь: Продам ходову 4х4(Гольф2) День добрий 1.Цікавить чи підійде ця ходова до Golf Country 1.8 1P 1991р? 2.Стан та шо туди входить, діаметр віскомуфти (якщо можна, то фото) 3. Ціна, та чи можна організувати доставку у Київ 4. Чи можливо купити віскомуфту окремо
Доброго дня шановний... 1.Підходить!!! 1Р-там так позначався мотор(або PG)! 2.Стан хороший,так як знятий був з машини,яка була на ходу.Туди входить коробка,роздатка,кардан,віскомуфта,задній міст в зборі(є все,разом з балкою),всі тормозні трубки,резонатори(спарені),система АБС,блок упр.мотором(1Р,PG),вся проводка,панель приборів(з компом),передня балка з рульовою(гідрач) та багато інших деталей... Фото проблематично зробити,так як не маю часу з"їздити в гараж. 3.Я вже писав раніше ціну. 700у.о.(всі деталі).З доставкою треба подумати,але якщо будеш купляти,то я думаю,що ми то якось організуємо... 4.Окремо я не продам ходову(по запчастинах),вона лежить в такому стані,що тільки почепив на машину і поїхав,серйозно!!! Кому ходову???? Продам все за 300$ Терміново!!!!
Це пише власник одного такого....:twisted: Саме цікаве те,що коли того всього не стане,то багатьом воно стане дуже потрібне.... А тепер серйозно!!! Кому треба ходова 4х4??? Так підходить,єдине в чому сумніваюсь,так це в довжині самого кардану,а так все ідентичне +АБС
Опиши,що саме входить в комплект? Г2 і В3 трохи різні в розмірах ходової,так що кардан буде адназначна короткий,довжина задніх полуосей також під питанням.Віскомуфта,думаю,ідентична.Коробка повинна бути AYR,обовязково з 4-ри піновою жабою,щеплення - гідро! Ціна?
Є коробка,роздатка,кардан,віскомуфта,задня балка в зборі(все на ній),передня балка(з рульовою рейкою гідро),тормоза задні дискові з АБС,тормозна система з АБС,щеплення гідро,вся проводка до Г2,блок упр. на 1.8 і. + всякі обліцовки,капот,люк,бокові скла,троси,шланги,навіть є радіатор інтеркулера(Г60).Дзвони поговоримо)))
Ось нарив фото... це задня балка з мостом віскомуфта дискові тормоза на задньому приводі тормозна система з АБС та гідравлічним щепленням Роздатка запаски(таблетки) одна на 15" інша на 14" чи 13" радіатор інтеркулера рульова колонка