педалі титанові диски Артек 15" 2шт і ще всяке добро,що вдалось сфоткати... Та цілий пакунок всілякої требухи,але не один...
Один трохи треба підправити,але трохи.А що даш??? Диски вже продані.Кому ще що потрібно??? Є блок управління двигуном(інжектором) BOSH Digifant) Є передня балка з рульовою рейкою(гідро) + та,що тримає двигун + "телевізор".....
А на Коррадо підходить , може то свою Кору 4*4 зробити , тіпа , аля Ауді Квадро ))) , а то висока підвіска , тіпа під джипа , чи її можна як спорт настроїти ?
Що саме підходить???Якщо передня балка з рульовою гідро - то ТАК!Якщо повністю ходова 4х4,тоді попитай в тих хто в тому розуміється,я не знаю...
то ходова від самого заряженого спортивного гольфа а не від кантріка... там вже всьо заточено під спорт ;-)
Тобто вона мені має сісти як рідна ? Якщо так, то скільки там за неї хотіли ??? і радіатор для G60 дуже потрібний, прям вже , маєш ?
Якщо радіатор інтеркулера,то маю... Він виглядає саме так (передній) Як я вже писав,є блок управління двигуном)) ПРОДАНО!!!!
Нужен интеркулер G60 ещё есть или нет, сколько стоит, если нет то где можно взять. Буду благодарен. knevech@i.ua