Там просто тупо забули поставити знак "трикутник". І ще на додачу, я би взагалі ставив би знаки про заборону розворотів на клумбі, тому що той знак "рух прямо" інколи не видно за маршрутками(хто не мєсний).
Якщо збереться два барани(з однаковими моторами і мозгами) тоді будуть вирішувати питання. У Львові специфічна манера поводження на дорозі. П.С. Я знаю, що я по правилах все рівно непоїду!!! Але буду важати, щоб нікому не завдати шкоди!
А яка логіка такої позиції? Ти ж свідомо йдеш на 85-процентний ризик попасти в ДТП, більше того, бути його винуватцем. Свідомо створювати проблеми собі і ні в чому не винним людям - то якось глупо, як на мене. Аргумент "бо я у Львові" - то не аргумент. У Львові запчастини і ремонт не коштують дуже дешевше, ніж в іншому місті
В правилах ніби було написано, що можна нехтувати ними якщо це дозволить запобігти дтп. Але тут, здається, не та ситуація...
Глупо розїжджатися через #опу якщо можна розїхатися не заваджаючи один одному, і не обовязково битися правими фарами при цьому. а те що ти не винуватець ДТП то ще треба довести, спитай вон Kamatoza. Ще поки що я бумажки не знайшов, тому шукаєм далі...
MARTINI напиши, тільки чесно, за тридцять хвилин їзди по місту, скільки ти зробиш порушень! Не для статистики, повір, десять як мінімум!!!! Я блим-блим фарами і проїхав навіть проти шерсті, коли направду дуже треба!
Ну це коли треба. Але ж ти не їздиж проти шерсті завжди із принципу. А тут ти кажеш, шо знаєш шо так не можна, але принципово їздиш саме так
Нехочу флудити, але завжди стараюся їздити скоро і акуратно. Но поворот все-таки постарався б проїхати першим, нелюблю чекати. Вибачайте, такий у мене характер!
Ну, якщо з протилежного боку буду їхати я, або ще хтось із 23 одноклубників, то ти маєш шанс взагалі той розворот не проїхати
Відповідь дали ще на першій сторінці, про що сперечатися 4 сторінки? Пояснення-"Виконуючи розворот на цьому перехресті,вам прийдеться використати ділянку проїжджої частини,яка має двосторонній рух.Тому, при виїзді на перехрестя,ви можете продовжити рух тільки по правій стороні цієї ділянки проїжджої частини п1.2." 1.2. В Україні установлено правосторонній рух транспортних засобів.
В мене таке питання: Якщо на такому самому перехресті стоїть знак 4.8 "Обїзд перешкоди з лівого боку", тоді по якій траекторії автомобіль має виконати розворот?
Де саме стоїть? Намалюй або наведи приклад на якій вулиці таке є, бо я шось не дуже собі уявляю про що мова. Але взагалі по ідеї в будь-якому випадку проїжджати розворот треба по зеленій лінії