Промивка форсунок

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем anton, 12 лют 2010.

1. anton

anton Початківець

PASSAT
    Обов"язково передзвоню.Але мене цікавить промивка з позитивними відгуками...

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Саме так!

а то
    Тєорєтікі понімаєш лі!
    Не завше корисно форуми читати, друже.
    П.С. Зайва промивка форсункам не на користь

3. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    а для цього треба бажання покулупатись під капотом))))))))))

4. anton

anton Початківець

PASSAT
    Я ж писав ,що ще попередньому власнику радили промити.Тому і питаю де можуть добре промити?

Останнє редагування: 12 лют 2010
  5. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Номер тобі написали Олега, що за Гетьманом, за Японською заправкою, вул Перфецького.
    Майстри толкові їх там 2, робив свій інжектор там нарікань не маю 6міс їзджу і до самого інжектора притензій нема. Бєнза - окрема тема. . . мій дуже до неї чутливий, тому постійно заправляю 95 і на одних заправках, одного разу не дотягнув, заправив на іншій - завів, поїхав, а після зупинки 20хв. заводив, поки доїхав до нормальної заправки - дьоргалась якби врекли.
    А в чому полягає ''тупість''? Не набирає швидко оберти?
    Подзвони тому Олегу, запишись і поїдь на діагностику (а вдруг тут інакший трабл і не тре мити), пів року назад коштувало 80грн.
    Промивка 200 - 400грн. не ультразвуком, а рідиною.
    Але ІМХО, як форсункам ппц - під заміну (як не прикро), промивка ніц не дасть тільки гроші дарма викинеш.

6. anton

anton Початківець

PASSAT
    Знайшов майстрів ,які миють ультразвуком (знайомий підказав).Правда йому не мили форсунки ,а знайшли якісь проблеми в трамбльорі .Ось їхній сайт з адресою http://injectorservislviv.narod.ru/
    Може хтось мив там форсунки?

7. anton

anton Початківець

PASSAT
    До речі ,знайшов там фото своїх форсунок.Думаю в моїй машині трохи кращі,але промити не завадить.

8. anton

anton Початківець

PASSAT
    Хтось чув ,чи якісно миють там форсунки? :morning1:

9. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    За цих хлопаків не знаю :blush:
    А вот на рахунок Олегів (здається їх там двоє), біля базарчику на В.Великого, чув лише позитивні відгуки:good: Сам до них їздив ще на Вектрі, декілька років тому

10. anton

anton Початківець

PASSAT
    Я взнавав у Олегів форсунки миють тільки на машині.:nea:А тут http://injectorservislviv.narod.ru/ хочеш на машині без розбору,а хочеш ультразвуком зі зніманням форсунок.
    Чув ,що ультразвуком результат краще.

11. anton

anton Початківець

PASSAT
    Хтось мив форсунки ультразвуком?Як краще?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)