Промивки на ОККО

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Pol, 18 кві 2007.

1. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    Відповідь: Промивки на ОККО

Ти мабуть не так трактуєш цєй пункт угоди. В даному випадку, мова іде про страховий випадок. Лише в цій ситуації стахова компанія має відношення до автомобіля. Наприклад, пошкоджено автомобіль. Всі поломки ти повинен ліквідувати в офіційному сервісі. А коли виходять з ладу запчастини в результаті робочого зносу, то тут вільний у виборі - хоч сам ремонтуй.

А ще одне, цей пункт угоди є не зовсім вигідний для страхової компанії. Вони несуть згідно нього серойзні перевитрати. Дивно.

2. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Та ну таеку сраховку, Універсальна форева, плюс знижки для клубу є

3. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Цей пункт мав би відноситисьтільки для нвоих машин які ще на гарантії

4. elvic

elvic Початківець

VW Golf III 1.4 1993

Машина буде їздити і з помилками, якщо датчик не працює або зашкалює кампутер буде дані датчика ігнорувати і брати запрограмоване середнє значення скажімо температури повітря, кількості СО і т.д. Але при цьому зросте споживання пального, може отруїтися каталізатор і так далі... Але в принципі нічого страшного не має бути.

5. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4

Гарантія на автомобіль і страховка - між ними нічого спільного.

6. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

офтоп
    прийхавши на Алекс в перші дні життя Пасата в мене я попросив дати роздруківку повну по компу, так ті сабаки сказали що такого не роБЛЯть.
    Сказали ви питайтеся а ми вам розкажем.
    Хоча хрен його зна що мене мало реально цікавити і які покази я мав би дізнатися, реально цікавив повний фул інфо.
    Вот Вам ще діагностика з Алексу.

а тепер в тему.
    а як ти думаєш куди діваються ті погані елементи після заливки тої присадки?
    знову піар метод, ти на неї купився. :-(

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

думаю що вони чемно поступово витягують з моєї кишені бабло.

8. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

і сікки вони здерли з тебе?

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Ти мене не розумієш! Подивись, якщо я куплю у "дяді Васі" якусь деталь
    (скажімо тормозні колодки) та замінив її і при екстренній ситуації
    вона зламалась (НЕ спрацювали гальма), тепер висновок
    ЧОМУ страхова компанія має платити за дибільну поломку "Васіних" деталей?
    Алекс дає гарантію і страхова компанія, скорше всього, буде здирати з нього!

10. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

як ти купуєш запчасті в автостопі то тобі дають гарантію і якгшо ти ремонтуєш на нормальному сервісі тобі там тож гарантію жають миж не говорим про дядю васю з гаража

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Всім любителям залити гадості в машину повідомляю наступне (власникам інж. авт):
    -промивка інжектора, як і промивка бака за допомогою різних хімій в бак в кращому разі нічого не дасть, в гіршому разі хімія розчинить бруд, який є у вас в баку на дні. Після цього розчинений на мікрочастинки бруд попаде в бензофільтр, і заб*є його в каматоз (в кращому випадку). В гіршому випадку ці частинки болота попадуть ше і в бензонасос високого тиску і, спричиняючи на його рухомі елементи абразивну дію, пришвидшать його смерть (або завалять його зразу, якшо насос трошки підгулявший). Якшо насос помре не зразу (а практика показує, шо він ше помучиться ше від 20 до 200 км), то вся гидота з баку попаде в форсунки і заб*є їх також. Якшо в авт. система вприску к/ке Джетронік, то 99% заб*ється ше і дозатор-розподільник пального, хто знає шо то таке, той знає чим це загрожує...:shock:
    Для власників моноінжектора все не так страшно, але бензонасос (хоч і не такого виского тиску, менше боїться дії абразивних частинок) і форсунка (одна) все ж присутні в системі, тому всенаписаневище бажано взяти до уваги.:roll:
    Якшо ви купили новий автомобіль з чистим баком і системою подачі пального-можете лити всяку хімію для інжектора без описаних вище наслідків (хоч можуть бути інші, неописані).:lol:
    Так шо думайте, шановні вагеноводи.:cool:
    Пи.си. Описане вище-з власного досвіду. Мийте бак вручну, інжектор за допомогою стенду рідиною Вінс або їй подібною, міняйте вчасно фільтра, старайтесь не заправлятись г...м, і буде вам щастя!!!

• Подобається Подобається x 3
  12. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

мені на стенді мили формунки - нічого не відчув

13. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

чоловіче!
    а звідки страхова компанія страхуючи твою машину знає що стоять наприклад оригінальні колодки, а не дяді Васі, ти думаєш страховики всю машину по деталях декларують чи стоїть там оригінал чи ні перед страхуванням?
    мораль байки така! після (не дай Бог) ДТП хрєн вони шо докажуть що тих міняв в дяді Василька, в мене була б відповідь як і мєнтам кажу, я з такими колодками купив вже і піпєц.
    Мєнти домахалися до мого додаткового сигналу, я кажу купив його з машиною, знімати не вмію бо ботанік, капоту ніколи не відкривав, заливаю тільки бензин. так само можна і до страховиків таке віднести.

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

а ти хотів відразу на 1,4 взлітати після сервісу?:shock:

15. Pol

Pol Super Moderator

Юрко нашо ображати 1.4 ,тож тоже мотор, може, трішички слабший від твого, але зато менше пити хоче!

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

акцент був у відчутності 1,4 після промивки форсунок.
    я на 1,8 не відчув різниці тільки знаю що змили і скільки накипу було на них.

17. Pol

Pol Super Moderator

я для того поставив компютор він показуэ час відкривання форсунки і покищо не бачу різниці.

18. Pol

Pol Super Moderator

Мжна зробити нову гілку теми стосовно добавок.

Так як ми вже знаєм що маке присадки до масла я хотів би ще уточнити стосовно добавки до бензини. Так от на всім відомій мережі заправок ОККО є ще добавка до бензину котра збільшує Октанове число бензину написано на ній що добавляє від 3х до 5ти одиниць октанового числа.
    я нестримався і залив.
    Хочу почіти ваші думки, зауваження, поради, стосовно тої добавки.
    хто що чув?
    А я потім розкажу який ефект я відчув, чи не відчув.

19. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

Рol - я чув про такі октановозбільшувачі - кажуть тіпа машина їхати краще починає і розхід падає але шось там мотору то не дуже подобається... сам не пробував бо боюсь угробити мотор...

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

В тебе шо повний інж? І з чого ти взяв шо тобі їх мили правильно і правильною рідиною?
    До речі, найефективніше мити форсунки за допомогою спеціального стенду не знімаючи їх з автомобіля-мити прямо на робочому моторі, тоді миється вся магістраль подачі пального і камери згоряння також.
    Якшо когось цікавить-кину координати майстрів, які це роблять, хоча при бажанні такий стенд можна зібрати самому-я таке робив колись.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)