Пропало масло.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Bodyn, 8 вер 2010.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    то була Б3 а зараз Б4, місце під номер там добре прошліфоване так шо номер не наблюдається, знаю шо 2.0 моно

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Давай подзвони десь в 13.00. 097 544 68 49 Юра.

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    в мому випадку масло попадає в камеру згоряння, ну а потім в вихлопну.
    Одну з причин я знаю, це масляні кільця, а от чи ще якісь причини можуть бути, і чи така кількість масла може пропасти через погані масляні кільця?

4. kym

kym Аксакал

a 100
    в камеру згоряння може попасти як через кільця так і через клапана, а може ... і в основному так буває - трохи через клапана трохи через кільця ... де більше де меньше тілько вскритіє покаже

5. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    kym правий в мене точно така сама ситуація була
    але масло попадало в циліндр через направляючу клапана розхід масла
    десь так і був 0,5л на 100 км.

але дав знайомому головку він завіз на якусь фірму і заклеяли мою направляючу і все добре

6. LEZHAN

LEZHAN Початківець

VW Passat B4
    як там в тебе справи? що зробив? Помогло? Відпиши. Вмене ті самі симптоми.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Дивився я його ...там пісок під клапанною кришкою. Один цилиндр дае компресію на 3 одиниці меньше ніж інші.... Заміна кілець там поміч....

8. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    і ше один симптом, вічно завоздушується система охолодження, поміняв всьо шо тільки можна було поміняти, але кришка пропускає повітря і вічно його жене, пробували іншу кришку то температура стабільна 103, поміняв назад і система "газує". Знайомий казав шо то може бути з головки, тиск в системі ОХ є меншим ніж в поршні і випирає повітря. Може ото всьо бути насправді?)))))))

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Стабільність запорука успіху :)
    Подивись під свою кришку. На кришці є уплотнітєльна резинка яка може порватися чи завернутися і пережатися і ти будеш вічно кипіти.
    Теорія з вихлопними газами в бачку можлива але тоді заміна кришки до цього нічого б не мала.
    Якщо порвана прокладка блока-головки і масло жене в циліндр + вихлопні в ОЖ то таке теж може бути.

10. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    в принципі так, в системі має бути 1.3-1.5 бар, виходить моя кришка того не тримає, а інша кришка з іншої машини тримає і їздить на ній добре. А ше чув шо коли зранку дуже білий дим то горить ОР, правда?!

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ні це лише кондесат... Якщо на холодну білий дим то нічого страшного. а от якщо він завжди тоді да - ОР

12. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    якщо на високі обороти різко то валить!

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Може бути тосол

14. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Видавлюється масло з під клапанної кришки, казали тре прокладку міняти ще раз, но питання в іншому, після капіталки масло йде десь біля 1.5 л на 5500км ну і питання,:чи може стільки масла втікати через ту погану прокладку, ну і прошу врахувати шо їзда активна.

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Не може. Яка б прокладка не була погана стільки не повинно йти. Це фактично 3л на 10 000 км. Від заміни до заміни повинно йти нормально не більше 300-400 грм. Є тілька два двигуна на Ауді де завод дає норму 1.5 л але це шестиціліндрові.
    Прокладка може добавити 200-300 грм.
    Такий розхід може дати або погані сальники, або маслозбойні ковпачки, або кільця.
    Активна їзда по розходу масла це більше 130км по трасі і то на кільцях які пройшли більше 200 тис км. На нових кільцях якщо якісно зроблено і якісні кільця до розходу можна добавити ще 200-300 грм на 10 тис км.
    І яка може бути активна їзда на відкапіталеному двигуні ....принаймі 5000 км тре їздити акуратно....обкатка.

Останнє редагування: 27 лис 2010
  16. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    ну під активною їздою я розумію кілометраж, хоча за 130 бувало, але так, при обгонах.
    А при поганому запаленні чув тоже масло бере, то правда?

17. kym

kym Аксакал

a 100
    Ні. Прямої залежності нема .... при дуже ранньому двигун працює в екстремальному режимі і масло може більше горіти, але це знову сотні грам на великий кілометраж а не літри

18. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    якшо масло згоряє в циліндрах, то свічки мають мати чорний нагар?

19. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Так, хоча чорний нагар не тільки це може означати. Може просто суміш задуже збагачена бути (забагато палива дає).

20. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    на прогрітий мотор дим має бути сизий?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)