Пропозиції розвитку клубу

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем scirocco, 26 вер 2011.

1. Offline

Offline Active Member

тимчасово відсутній

шось типу того наприклад? :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Привіт усім!
    Особливе шанування! :yes:
    Не скажу ні слова сарказму, хоча на душі таке наклёвується!
    Добре, що про це ми заговорили "спустя" п*ять чи шість років.

Орест! ти розумний чоловік, реанімація чи ребрендінг починається з ідеї (концепції), тобто, що ми хочемо або куди ми хочемо "бігти"!
    Знаючи відповіді на ці питання, ми можемо технічно впроваджувати це в життя!
    Можливо для цього треба вивести цілі, місію та цінності клубу? Окреслити круг перспективи (реальної) на 2 та 5 років?

Модель клубу, це ж та сама модель розвитку бізнесу, а ти в тому шариш, я знаю!

Бо ми зараз говоримо про питання під номером №158 - наклейки :diablo:
    Я думаю наклейки мають мати місце, але варто подумати про глобальне!
    Сорі, не маю зараз якоїсь конструктивної думки (наразі!), але основну підказку висловив!

Хлопчики/дівчатка, та що ви "ганяєте" питання наклейок та ідентифікації? Це все дуже важливо. З ряду життєвих обставин загнав вже рік тому свій Пасат в гараж, взяв другу свою машину Ланоса, вчіпив наклейку "Фольцваген Львів юей" на Ланоса, яку купив ще три роки тому у клубі на зборах і радію як дурний цвяшком! Питання не на якій машині їзджу, а де моя душа перебуває і який клуб я рекламую!

Останнє редагування модератором: 2 жов 2011
    • Подобається Подобається x 4
  3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    душа то дуже добре, але питання тут в тому що реклама має рекламувати, а не визивати ряд дурних питань, насмішок чи ще чогось що і визве в більшості випадків наклейка на ланосі. І здається з твоїм ланосом в клубі їх буде аж один, так що доцільності такої анти реклами я не бачу(ІМХО)
    Р.С. краще вже на товарняк вчіпити, хай по Україні рекламується..

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Бодин, ти не прав

5. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    ЖОПА - Дальше - глубже - весёлей - основний напрямок в сьогоднішньому суспільстві!!! І новий напрямок ЛФК теж!!!

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Юрку, ти теж не дурний і мабуть розумієш що таке рефрешинг бренду, навіщо він проводиться і чому найкращі бренди роблять це щокількароків. Тому моя відповідь така - саме зараз настав потрібний час і я повністю згоден про потребу і готовність клубу до створення стратегії розвитку. Запрошую всіх з розпростертими обіймами.

Нічого особистого, але даю штрафне попередження за цей допис. Причина - флуд та невідповідність темі. Якщо є сумніви - прошу прочитати перший допис.

7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    можливо в дечому й і не правий, але факт є факт!

8. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Факт є такий чоловіче, що 4 роки тому ми і я втому числі клеїли наклейки на бізнес центрах, сервісах, автомийках та інших людних містах, щоб взагалі розповісти про нас та існування клубу!

Повторюся, що ми тут про хєрню "трусимо", писав жиш, що наклейки - це питання 158-ме.

9. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    мої пропозиції наступні:
    1) участь у всякого роду соціальних акціях.
    2) організація змагань (квести, гонки, з іншими авто клубами львова.) як на мене можна було б організувати рейтинг авто клубів Львова, типу за кожне проведене міроприємство даються бали або за кожну перемогу в кінці року оголошується кращий автоклуб. або навіть зробити це всередині клубу кожному учаснику давати бали за перемоги або активність і за певний період дати звання кращого цього року.
    3) варіант з клубним авто хороший.
    4) продовжити традицію святкування Нового року, додати ще день автомобіліста, можливо день заснування клубу та інші...
    5) можливо робити всякі автопробіги вулицями Львова з клубною атрибутикою факанням і всяким таким)))
    6) почати співпрацювати зі всякими організаціями (типу Апекс(картинг) можливо пейнтбол і ще що кому подобається) можна домовитися про бартерну рекламу і знижку якщо ми ідемо великою бандою. і відразу пропозиція піти на картинг в Апекс коли там будуть всі машинки а не 3 тільки))
    7) ....

10. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Так це ж дуже добре, і роботи ви зробили багато, і я вас добре розумію, я знаю що таке починати з нуля, і не важно що!!! Не спорю, роботи ви зробили багато і вона дала результат, чисельність клубу зросла і якби не банальна наклейка мене б тут напевно не було! Я веду до того, що розвиток клубу зупинився і зараз потрібно його розкручувати і збільшувати чисельність клубу серед власників "ауді", і тільки рідкісний власник з своїм ЕГО захоче наклеїти вольцвагеновську наклейку!!! Розвивати можна і без 158 питання звичайно, але тоді в описі групи потрібно поміняти одне слово "ВАГ" на ВОльцваген і це питання навіть би не підіймалося!!!

11. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    це було б добре!!!))

12. kym

kym Аксакал

a 100
    взагалі то до всього треба підходити системно
    Клуб - це добровільне обєднання людей за окремим видом інтересу, захоплення, хоббі.
    Автомобільний клуб - значить інтерес, захоплення, хоббі - автомобілі і все що з ними звязано.
    В чому може бути інтерес -захоплення
    1. Спорт - якщо не самому брати участь то бути болільником
    2. Технічні питання.
    3. Обмін досвідом - консультації.
    4. розважальний напрямок
    5 обєднання у спілку для вирішення якогось конкретного технічного, юридичного чи якогось іншого питання
    6. Ну і можливо ще якийсь напрямок хтось підкаже.
    І якщо хтось має якісь пропозиції по клубній діяльності то формулювати їх у системному вигляді по напрямках. А адміністрація мала б записувати всі ці бздури і потім якимись методом вибрати ті які викличуть найбільший інтерес.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)