Пропуск в "Метро"

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 11 тра 2007.

1. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    На сихові,на Іскрі є палатка,там видають

2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    На виставках на Спартаку минулого місяця була від МЕТРО експозиція (столик і стілець), там сиділа дівчина і видавала картки МЕТРО всім бажаючим після заповнення анкети - не обов'язково підприємцям. Картки були картонні, вона сказала, що ці картки вже не обміняють на пласмасові. Але самий прикол, що по цій картці можна зайти в МЕТРО на Городоцькій, але в базі для покупок вона ще не введена. Мені пояснили, що лише з 1 грудня, коли відкриється новий магазин МЕТРО десь на Дж. Вашингтона, ці картки остаточно активують. Добре, що маю ще пласмасову, на неї і оформив покупки :)

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а що тобі це дає?

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Вже не буду працювати там, де картку оформляли. А тут фізичним особам картки роздавали, то чого не взяти :)

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я мав на увазі шо тобі дає оформлення або не оформлення покупок на картку? Там шо якісь бали-бонуси накопичуються? Мені щось ніхто такого не казав

6. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    А де то нове метро?

7. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    А по-іншому там ніяк не можна! Тобто, без наявності картки Вас "на касі" ніхто не обслужить!!! Спочатку касир сканує Вашу картку, а вже потім комп. дозволяє сформувати фіскальний чек і податкову накладну... Я одного разу позичав свою картку людям, яких в магазин провела якась людина (дозволено: власник картки+2) і вони не могли на касі оплатити товар тому,що не мали картки постійного клієнта! P.S. Я особисто просто ненавиджу цей магазин !!!! Приїзджаєш туди за товаром і купуєш всього в 2 рази більше, ніж у звичайному супермаркеті... причому ціни дуже часто бувають навіть більші ніж в інших торгових мережах - перевірено неодноразово!!!

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я в Метро купую зараз тільки декілька позицій товарів для дому, все інше - ціни набагато більші.

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    то факт, я пару раз там закупився роки два тому і більше туди ні ногою :) Рукавичка рулить :)

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Від першого слова до останнього - все правда. Про бонуси там і не пахне. А до золотої картки то не знаю скільки треба століть туди їздити і купляти.

11. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Їзджу в Метро раз чи два на місяць - купляю чітко визначений асортимент, якій завідомо дешевший ніж в інших магазинах.
    Карточку робив пару років тому (дали пластик), зробив також сусідам і знайомим (віддав дві з 4х можливих на одного пп).
    Нічого проти Метро сказати не можу, та і ЗА теж не можу. Це ж стосується інших точок - купляю там де дешевше.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)