Відповідь: пршу оцінити диски Знаєте, технічно вони в стані непоганому а от фарба злізла майже вся. Видно що вона була хромова, але перефарбовувати треба буде по любому. Лише не цікавився ще питанням реставрації, буду підходити скурпульозно, але не знаю чи у нас хтось зможе це зробити так як було в оригіналі. А було дійсно непогано, візьмеш в руки і бачиш шо то якість, навіть сама кришечка теж металічна і на болті, ніякої пластмаси. Додано через 1 хвилину А як тоді їх якісно відчистити під пофарбування?
Відповідь: пршу оцінити диски на жаль Якщо фарба здерта, тоді вже нічого не залишається. Єдине, що можна врятувати - антикорозійне покриття, про це доречно буде сказати піскоструйщику, абти він робив це ніжним режимом.
Відповідь: пршу оцінити диски якщо покрасити порошковою фарбою то буде нормально і без антикорозійного покриття.. а нашо воно взагалі вони ж не ржавіють литьё всештаки
Відповідь: пршу оцінити диски Друзі, а не підкажете в інеті інформацію про те, як правильно реставрувати легкосплавні диски (конкретні посилання). Хотілося б озброїтись досвідом перед поїздкою до майстра. Дякую.
Відповідь: пршу оцінити диски прошу.. якби реставровував то так само як той хлопака.. http://www.vwclub.org.ua/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=10701&forum=10
Відповідь: пршу оцінити диски абсолютна правда. диски починають прямо таки "жалюгідно виглядати" в порівнянні з тим шо мало бути спочтку. Додано через 2 хвилини лише не знаю чи хтось у нас може красити порошком.
Відповідь: пршу оцінити диски а я знаю 8) вул Городоцька меблева фабрика "Карпати" там на території спитатись фірму яка займається порошковими фарбами.. красив колись раму до ровера - весь в шрамах рамі хоч би хни..
Відповідь: пршу оцінити диски падсталом. кльово ти сказав. а ще коли він окислюється то він відслоюється, і осипається.