Рагулі, або деградація суспільства

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем Донецкий, 14 кві 2012.

1. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Міша дякую, але тут нема вже кого ворушити, всі себе вважалють янголятами і жертвами, ах зараз заплачу.....
    Вот оно, виховане, і свідоме ліцо))))))

Дякую за увагу)))

2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    До побачення!!! Не знаю як взагалі ти ще досі створюєш дописи!!! Видно адміни ше сплять...

3. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    Христос Воскрес!!!
    Народ маю одне питання.Для чого починати тему яка є конфліктна і доказувати хто культурніший ,освідченіший,кращий патріот чи знаток історії?
    Всі ми українці і живемо в Україні незалежно від того хто де народився(я наприклад в Дрездені Німеччина) ,в кого батьки виходці звіздки (в мене батьки майже міські ) чи дідусі і бабці (всі сільські) звідки чий рід походить (я є результатом шлюбу двої родів історію яких для себе вивчив), але це мене не робить ні кращим ні гіршим за інших,дружина в мене сільська,друзі є з Києва,Донецька,Запоріжжя,з міст ,з сіл,з-за кордону.Це не показник ,тому ,що всі ми люди і ми самі для себе повинні вирішувати ким нам бути.Люди завжди були і будуть різними , в залежності від виховання,соціуму в якому виросли і живуть ,від рівня життя,і економічного середовища ми всі різні.
    Тому давайте:
    -в даній темі дійсно посміємося з дурнів які є всюди
    -переіменуємо тему в "Дурні ,або деградація суспільства" оскільки слово "Рагуль"придумане комуністичною владою і означало людей нижчого прошарку тобто трудяг які працювали руками і добивались всього кровю і потом , і незалежно чи це була робота в полі ,чи в шахті.Я вже не говорю про вульганру трансформацію цього слова під якою розуміють некультурну людину,що поводить себе неадекватно,в силу свого низького розумового розвитку
    - давайте будемо людьми,українцями, тою дружньою і розумною нацією,життям котрої не керуватимуть мразь яка нас називає Рагулями незалежно чи біля керівного апарату Єврей ,Москаль,Українофоб,чи будь-яка інша зараза-неУкраїнець
    - і щоб про нас неходили анегдоти,наподобі цього:
    Ідуть батьки з дітьми в колясках,і кожен вчить своє дитя:
    Єврей - один+один=2,2+2=4 молодець ти найкращий ти найрозумніший
    Поляк - Єстеж Полькем,єстеж Полькем
    Українець- Баран баран туц
    -і пропоную незачіпати теми релігії,політики і національності та приналежності,тому ,що саме так влада маніполює нами щоб добратись до заповітного КОРИТА,будемо Українцями і вищими за цю низість.

• Подобається Подобається x 3
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    наш донецький друг показав себе головним рагулем і відправився в баню надовго. Я думаю - це саме те чого він добивався, оскільки чимало накосячив в клубі і вже просто шукав нагоди злиняти звідси. Нагоди ліпшої ніж бан не знайти.
    Його бидло-писанину навмисно не тру. Як казав москаль „даби дурь каждого била відна”.

Шануймося

• Подобається Подобається x 2
  5. kym

kym Аксакал

a 100
    Клас!!!!! Ну от і статистики не треба.... культура з донецьких так і пре. І це можливо після того як його в церкву зводили паску посвятити, а можливо і не святив.
    Це вам панове живий тип східного українця..... і чого тоді дивуватись що нами керує президент з кримінальним минулим. Прибалти на початках мудро зробили ... всякий такий шмельц просто позбавили права голосу на виборах і вже в Євросоюзі, а нам напевне цей спадок СеРеСеРу ще довго гикатися буде.
    Такі люди ніколи не зрозуміють, що Захід України завжди ...1000 і більше років був і є український... а і поляки і литовці і німці і австріяки і росіяни були тільки окупантами... і підтвердження цього є те що ми тут і розмовляєм по українськи.... на відміну від східняків, які мали тільки одну - російську окупацію і вже забули українську мову... але це нема кому пояснювати....
    Рагулізмом як раз є показувати свій нарід представником якого є у найгіршому світлі. Це вища стадія рагулізма, яка називається манкурт. Твій приклад з купою піску був актуальний при СеРеСеРі... і враховуючи що все було народне українець не давав пропадати народному добру.. в той час росіянин проходячи повз ту купу піску міг н....ти туда або сісти зверху і водки випити .... так що краще. А твій норвежець ніколи не вийде і не поможе щось зробити - бо скаже - це не мій бізнес. В кожному народі є добрі пердставники і погані, але найгірше коли сам не поважаєш свій народ і іншим це показуєш.

• Подобається Подобається x 2
  6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ну так, українець не давав пропадати народному добру ! І як результат - роздовбані дороги. Бо щирі українці крали з самого верху, від нач. Облавтодору і каб.міну до останнього роботяги, і крадуть до сих пір, і брешуть, підставляють і дурять. А потім ідуть святити паску. Начальники правда їдуть на джипах.
    САМОКРИТИКА - ЦЕ ПРАГНЕННЯ ЖИТИ КРАЩЕ, І РОБИТИ ЗМІНИ В СВОЄМУ ЖИТТІ НА КРАЩЕ !
    А не розказувати яка ми співоча і мальовничо гостинна нація, а самим наживати, красти, дурити. А потім іти до сповіді, святити паску, і робити вигляд про власну чесність і порядність.
    НА МОЮ ДУМКУ ЦЕ І Є РАГУЛІЗМ !

7. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    І ще одне.
    Невже росіяни заставляють власників і працівників супермаркетів перебивати дату на прострочених продуктах ? Невже євреї бадяжать бензин на АЗС ?
    Ні, це роблять щирі українці, які одягають вишиванки і кладучи руку на серце співають "Ще не вмерла. . ."
    А потім бідкаються що ми нещасна знедолена нація, над якою глумляться росіяни, євреї, поляки.

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а ще невже в даі чи на митниці працюють москалі і жиди?

9. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    П'яний працівник правоохоронних органів у Великий Піст сідає за кермо і таранить нашого одноклубника.
    А вчора одягнув себе і всю родину в вишиванки і посвятив кошичок !

• Подобається Подобається x 1
  10. kym

kym Аксакал

a 100
    Китайський бізнесмен добавив в молоко хімії і потравив дітей.... італійський бандюк ограбив когось і пішов до костелу висповідатися... колумбійський чиновник продав наркотик і теж до костелу..... але ні китайці ні італійці ні чилійці і ніякі інші не котять бочку на весь свій нарід... це тільки деякі українці котять бочку на свою націю... як вони називаються я вже казав..... а назвати риси українця які відрізняють його від інших націй в кращу сторону - це що "западло".... чи немає таких.... так от є і кожнимй учасник форуму може тут перерахувати їх. І не треба путати критику з зневаженням. І створена система хабарництва теж є чужа для українця.... а попитай у старших людей які до 39 року тут жили чи чули вони щось про хабарі в цих часах... чи можна було купити суддю , поліцейського, чи іншого чиновника... нікому навіть в думці цього не було. Все появилось з приходом росіян - для яких хабарництво з часів Івана Грозного поняття нормальне.... І критикувати українця є за що, але зневажати свою націю ніхто не має права

11. Star

Star Новачок

BMW E83 WV Passat CC
    У вас тут шалені страсті, оскільки я вже давно є читачем данного форуму, то не можу не помітити, що Ви, шановний, свої 5 копійок в будь-яку шпарку вставите - від моторів до політики, перепрошую, а що ви робите якісно, окрім того що крадете (газдуєте)
    У вас помітні тенденції до переходу на європейське мислення. Ви представник діаспори, чи просто так самовдосконалилися?

Прочитавши дану тему і ще пару подібних дивуюсь, наскльки люди різнх поглядів ненавидять одне іншого. Так і до громадянської війни не далеко, нажаль

12. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ні китайці, ні італійці, ні колумбійці не замовчують злочини своїх краян !
    В Китаї - розстрілюють за крадіжку велосипеда і говорять про це у всьому світі ! В Італії очищають цілі райони від мафії і вішають таблички "zоnа dе mаffіоzоvаnа". В Колумбії ціла армія бореться з наркокартелями. При чому про це ніхто не мовчить ! Самі італійці, колумбійці - говорять на весь світ про свої проблеми !
    Український чиновник, який по вуха потонув у корупції, ганьбить Україну на весь світ, виступає на ТV і вітає краян з Великодними святами, а мільйони йому аплодують ! ? ! ? Дрібний рагуль-вантажник потрошить чемодани в аеропорту Бориспіль, а його начальник-рагуль його покриває ? ! ?
    А винуватий росіянин з м. Воронеж ? ! ?

Комуняки прийшли в Зх.Україну в 1939 році, а в Литву в 1940 році. Юра, поїдьте в Литву, поговоріть з людьми. Ніхто з них не винить у своїх бідах росіян ! Висновки литовці зробили ще на поч. 90-х. І на даний момент їздять у США без віз.

13. Star

Star Новачок

BMW E83 WV Passat CC
    У нашого брата завжди хтось винен, окрім його самого!!! Типу "Я -не я, і хата не моя" Тай змінювати щось можуть одиниці, останнім борцем був Чорновіл

14. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Основні життєві правила більшості українців (на жаль) :
    - моя хата скраю-я нічого не знаю
    - не на...беш-не проживеш

15. Star

Star Новачок

BMW E83 WV Passat CC
    Тут ти правий на 100%, і кожен знав коли і скільки зарплата, премія і відпустка!
    Молодий чоловіче - так не гарно, Вас читають сотні, а Ви тут благим матом!
    З такими амбіціями треба людей підіймати, а не писати тут, всеодно не оцінили і забанили!!!
    Молодий чоловіче, я нікого не хочу образити, але в нашому регіоні є певні проблеми з розвитком - основна причина - йододифіцит. Про це вам скаже будь-який медичний працівник.
    Але агрессія автора теми мені не зрозуміла

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Михайло ... ти так і не зрозумів про що я... Я не говорю що українці ідеальні... сред нас бидла вистарчає, так само як і серед американців норвежців сомалійців і інших. Я говорю що не можна по бидлу оцінювати всю націю. і подвійно погано коли предстаник цієї нації так оцінює СВОЮ націю. Я обїздив порядний кусок світу починаючи від Шанхаю кінчаючи Сан-Франциско, був в таких місцях, що інші навіть не підозрюють про їх існування і скажу що приємнішого народу ніж українці ніде не зустрічав. Хто б ти не був але зайди в звичайному українському селі і попроси допомоги в чомусь... то з десяти один відвернеться... а в тій самій Норвегії де ти був з десяти один допоможе, а решта скажуть що це не мій бізнес або відправлять кудись.
    І не виню я в наших теперішніх бідах нікого.... ми самі собі вибираєм ту владу яку маєм. Я вказую на причини чому так є. Дивись майже 5-7 міліонів українців виїхали поза межі України і зразу перестали бути хабарниками і розгільдями... навпаки всі цінять нас як порядних і добрих людей і робітників... і з чого така різка зміна ... в себе в дома роздаєм/ берем хабарі... тільки перетнули границю зразу це пропадає. Значить вина не в ментальності народу, а в системі в яку цей народ запхали. А систему ламати дуже тяжко... бо народ втягнувся приспособився і вже думає най так буде аби не гірше.
    А те що висновки литовці зробили на початку 90-тих я вже писав - вони не дали права голосу на виборах всякому шмельцу.... вони не панькались як українці.... Занадто добрі і толерантні ми. От тим і користуються всякі жуліки.

17. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Так, Юра, згідний з Вами.
    Всюди за кордоном цінять українців, як робітників.
    Українці добре працюють в Норвегії, Італії, Швеції, Польщі, Литві (пишу, про те, що знаю). Українці там мають мотивацію добре працювати - "є і кнут, є і прянік". А в нас більшість людей не працює, а просто ходять на роботу, і ображені на весь світ !
    А коли я почав працювати за кордоном, то звичайно перші дні кізячив, не попадав в темп, не виконував норму. Так ось браття-українці (старожили) лише ходили і сміялись з мене, і нашіптували шефу, що даремно мені дали роботу ! Краще було взяти рекомендованого брата-свата-рагуля. А реально помогли і всього навчили поляки і литовці.
    На рахунок норвегів.
    Українці НІКОЛИ не будуть такі працездатні. На жаль. І ми ніколи не будемо так активно приймати участь у житті і розбудові своєї країни, населеного пункту, вулиці. На жаль.

18. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    І ще, забув дописати !
    Якщо потрібна допомога, то з 10 українських хат допомогу нададуть лише в одній, в Норвегії 9 з 10, а в Росії 10 з 10, і ще й самі покличуть сусідів !

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я взагалі не розумію навіщо після цієї фрази ще про щось тут сперичатися! Слава Україні!

20. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Дискусія не про націю. Я свою націю, землю і мову люблю і ціню понад усе. І не називаю вихідців із села рагулями.
    Але чого-чого, а все ж таки нам українцям є чого повчитись у інших народів, зокрема, у наших сусідів. А також сприймати критику і самокритику і наполегливо ставати цивілізованішими людьми. Врешті-решт варто розрізняти, Кремль, комуністів і простих росіян, вони не всі "москалі" !
    Справжній патріот не завжди той, хто у вишиванці махає на Майдані синьо-жовтим прапором і кричить "Юлі-волю!"
    Можливо цей патріот вночі краде каналізаційні люки, бо не дай Боже москаль на них попісяє, а в господарстві все пригодиться, бо то є халява і погано лежить.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)