Мало непобився з продавцем в галузі бізнесу "Будка",але це ну повний рагулізм і нікому нічого непотрібно ,а те що світлофор повністю закритий це нормально
Це проблема наглядових органів а не продавця. Якщо світлофор захований, потрібно керуватися правилами нерегульованого перехрестя а не бити продавців.
я її небив, а просто попросив відсунути парасольку але наші БАЗАРНИКИ мало не вбити готові за слово в їх сторону
А мені сьогодні бампер задній "покоцали"(не сильно, але як то кажуть "целку" збили) і втікли. "Казли" !!!!:::
Ти так думаєш, чи хтось то підтвердив емпірично. Бо, якщо так, то незабаром, ось-ось, гроші і добро від людей повинні просто засипати мене. Думаю, за наступним поворотом...
Було діло... І нераз... Ми це навіть обговорювали при ковбасках на Страдчанській горі. Але Ти, певно, був зайнятий дуже відповідальною роботою На жаль, такі часи, що хамство рулить.
Это наш этап развития. Кто поймет, тот будет развиваться как личность. А кто будет жить во сне, тот и останется на своей ступеньки эволюции. [youtube]_Pe-cSGFOGI[/youtube]
Рекомендую к просмотру это фильм В нем много ответов на наши проблемы. Человек сам проецирует свой мир и предает ему окраску. http://www.ex.ua/view/10267484
Я православный. Но я не зацикливаюсь на одном, я изучаю разные религии и научные опыты. Нельзя смотреть на жизнь однобоко.
проблема в "его" людини як би нехотіли люди їм завжди буде важливіше власний добробут і плювати на інших хтось більше хтось менше суть неміняє правда нюанс в тому що всі ми живем за рахунок інших хтось більше хтось менше
http://zyalt.livejournal.com/1085062.html Про поганий Львів. Не знаю хто писав, але багато що поділяю. Особливо паркування. Фото 7 бачу кожен день. Фото 12, 13, 18 навколо мого будинку. А ще пацан в синій футболці і на червоному ровері є на багатьох фото. Чи часом не він був гідом?
Буду по порядку, бо вкурвил@, коли всякі москалюги х№йн№ пишуть. Цитата з того блогу: "Есть два города, жители которых в последнее время постоянно просили меня приехать и раскритиковать их: Уфа и Львов. Начнем со Львова." --- Жирним видалив те, що не підлягає коментарям. Цитата з того блогу: "Из-за европейского исторического центра львовяне почему-то считают себя настоящими европейцами" --- та тому, що треба було вивчати історію, Львів в різні часи знаходився то під владою Польщі, то під владою Австро-угорщини....., тут без коментарів..... Цитата з того блогу: "До европейцев львовянам идти столько же, сколько и жителям Донбасса" --- події сьогодення розставили всі точки над І, коментарі тут також зайві. Цитата з того блогу: "До европейцев львовянам идти столько же, сколько и жителям Донбасса. Чтобы в этом убедиться, достаточно выехать за пределы исторического центра и посмотреть на спальные районы, где и живет большинство горожан." --- хай приїде до мене на район і гляне, чи хтось паркується на газоні, а тоді пише всякий брєд. .... і так, я вже заипався коментувати той брєд, але давайте дивитися на всі ці речі адекватно, бо все залежить від нас. Фото №04 з того блогу, я прокоментую --- така кількість авто на газонах свідчить про те, що мешканцям так подобається, чому?, та тому, що якби їм не подобалось, то є багато способів (в т.ч. гуманних і законних) заставити водіїв так не робити. Фото №05 з того блогу --- я вважаю, що якби там був облагороджений газон, вирівняні та пофарбовані бордюри, то там би той Смарт не стояв. Підкріплю ще такими словами: "там де чисто, там не смітять". Щодо спальних районів. Моя відповідь на фото №04,05,06. ... ібо нех№й! А взагалі, я був більшості міст України, часто бував по роботі (Рівне, Житомир, Ів.-Франківськ, Миколаїв, Одеса, Київ, Біла Церква, Харків, Севастополь, Євпаторія, Сімферополь, Луцьк, Чернігів, Чернівці, Хмельницький, Тернопіль.....) є з чим порівнювати Львів. Якби було стільки так званих "рагулів", як у Львові, то би Україна була Європою, бо не все так запущено. Але, на превеликий жаль є так, (напишу цитатою): "в сім'ї не без урода", "в кожному колективі є муділи". Якось так. Я люблю своє місто Львів, я пишаюсь тим, що я ЛЬВІВЯНИН! П/С/ в четверг зустрічаю своїх колишніх командирів з Харкова (вони відряджені у Яворів), а в п'ятницю до мене приїжджає в гості мій дружбан з Житомира - - - і всі вони люблять Львів! Щодо асфальту - то питання до влади, до органів місцевого самоврядування. Плакати в руки і вперед відстоювати свої права на хороший асфальт на тротуарних доріжках, а нема бажання стояти, то ручку в руку і пишіть запит на відповідні організації - це Ваше право! Щодо велодоріжок - то це промах, безглуздий промах, але.... кожний вчиться на своїх помилках.