Відповідь: Recaro Салон у мене ФВ Спорт, а не Рекаро, хоча Рекаро теж ставилось на мою машину. Але на них теж дуже розвита бокова підтримка спини і заду(тай дуже походять вони друг на друга). Дуже багато хто путають ті крісла. На далеких відстанях у таких кріслах не втомлюєшся зовсім. Мені дуже подобаються ШТАТНІ спортивні крісла, які йдуть с заводу.
Відповідь: Recaro recaro, чому на сайті немає цін??? яка ціна?? http://www.recaro.net.ua/index.php?right=kresla_sport/speed і http://www.recaro.net.ua/index.php?right=kresla_ortop/mobility в шкірі і матеріалі
Відповідь: Recaro Ну, в мене салон - звичайний (ну, майже) гольфовський. Крісла стояли з заводу і по ЕТКА бьються як "Sports front seats. Recaro". На Г3 було всього два виду сидінь - звичайні та Recaro.
Відповідь: Recaro Штатні Recaro, що стоять з заводу Ти про "Edition 16V" ? Бо "GTI Edition" не було. Хем... Тут кожен з нас правий по-своєму Так, спинка сидінь Edition 16V відрізняється від "звичайних" Recaro - бокова підтримка там значно більша. нижня частина така сама. Однак, ці сидіння - це теж Recaro і вони знаходятся в ЕТКА в одном розділі. Ось номери спинок: "звичайна" Recaro: 1H0 881 805P /BLV Recaro Edition 16V: 1H0 881 805 BA /BYU
Відповідь: Recaro D.Lus, такі як йшли на Mk3 GTI то Recaro чи ні.. бо я спочатку думав шо та але потім шось думав шо ні а тепер запутався
Відповідь: Recaro Ті, що привів він у своєму дописі - 100% Рекаро. На них і вишиванка с заводу іде Рекаро. Такі у мого друга на Г1 кабріолеті стоять!
Відповідь: Recaro Аааа... Розбіжність понять Просто виробник їх теж Рекаро.... Офіційно нема поняття "ВАГ Спорт" - То їх "народна" назва ЕТКА видає лише "Рекаро" та два варіанти спинки для них. І ті, і ті крісла виробляє Рекаро, вони штатно ставились на Г3 лишень в різних "комплектаціях". Ну а крісла VW Motorsport - то вже професійні спортивні крісла.
Відповідь: Recaro До речі а що ви можете сказати про 4 воздушні подушки яки керують хребтом по власному бажанню, підігрівають сідниці, та вспеку їх охолоджують. Певна річ кожне седіння має певні хункції тому запршую відчути на собі та при певній нагоді в Київ спробувати та порівнти:smile: Додано через 14 хвилин RECARO виготовлює це сідіння але для певних авто виробників RECARO за замовленням завода розробляє кольорову гаму а авто виробник виберае ткань та встанолює в машину його назва Спеціаліст.
Відповідь: Recaro recaro, я тут в темі називав моделі сидінь.. скажіть на них ціну.. або цілий прайс закиньте..
Відповідь: Recaro то дорого в вас?? я якби купив машину за 1000 то туда салон за баксів 800 можна кинути ти покажи які.. бо то вже мабуть такі шо шоб вилізти з них треба команду з трьох чоловік