Відповідь: Recaro То ти вважаеєш дорого? У Києві штатні Гольф/Коррадовскі шкіряні Рекаро у доброму стані коштують $500-1000.
Відповідь: Recaro Найшов сідушки рекаро 97рік, гарний стан, проблема, продають тільки з задніми сідушками, комусь треба???(задні сідушки)
Відповідь: Recaro скільки??? який колір? раджу брати все.. бо буде як в мене... передні чорні а зад з заводу сірий кинув чорний чехол але всерівно не то.. від тройки на двойку можна поставити диван.. можна навіть від кори.. звичайно калхозити треба трошки..
Відповідь: Recaro Вже нема! Я забрав все за 180 уо :grin: На оголошення натрапив випадково у Вашому Магазині. Кого цікавить, це в Городку. Там хлопець продає на з/ч G3 GTI 2.0 (5 дверей) англієць '97. (Назар 067 7697572) 2 Антоха: ти як справжній ваговод, мав би ділитись інфою.
Відповідь: Recaro Ті чуваки в Городку селюки нахабні! Я в них за супорт питаю, а вони кажуть шо їм требе взнати скіки новий вартує. Питаю за одну дверну карту, а вони : "Тіко вші 4".
Відповідь: Recaro нармальні тіпи в них є багато чого до вольців і добазаритись з ними про все можна я в них вапшє запчасті по ходовій миняв на запчасті по салону автомобіля. А як шо тіки вші чотири то значить в них така політика продаж.