А вам не кажется что это может быть подстроено?Как-то странно что этот инспектор неможет сложить и пару слов! Я его не зашишяю но просто как-то странно это все,или он полный ДУРАК или он может надеется что после такого расказа ему это все сойдет с рук!
дивився вчора новини за того інспектора - він вже звільнений, неодноразово попадався на хабарах та отримував догани. зраз десь переховується, бо його переслідують за злиття інфи. за тими фактами відкриті розслідування по названим прізвищам і схемам... хоча дивно - всі про то догадувались і знали, але нічого не зробили допоки таке відео не вилізло наверх... пакращення
Не розумію як звільнений ГАЙєць може ходити в формі та зі значком. Хабарник, отримував догани, звільнений, мститься чи ні, але думаю що те що він розповів - дійсно існує...
Плюс бачу останнім часом у Львові наші Дай активізувалися, раніше їздили тільки патрулювали і ловили порушників (так як і мало би бути), а зараз вже знову стоять при дорозі і "колядують". Останні кілька днів таке бачу, і в кущах і так при дорозі як раніше було. Мені от цікаво вони "колядують" щоб бабла назбирати і в Дай залишитися після "реформи" чи просто наказ дали, щоб бабло знову несли начальникам?
Шановний, робоче місце в стоматолога, від 10 тис.доларів, плюс щомісячний добровільний фонд в розмірі ставки офіційної в районі 800 грн, хірург здає 2000 грн ( дитячий в охматдеті), а про інших я взагалі мовчу, так шо не ляля!!!
Ігор, то не колядники. Вони часто стоять з вояками, які мають автомати. Пиняють підозрілі авто, в яких можуть бути сєпари або зброя. мене вже ду-у-у-же давно не пиняли. тому стався до того спокійно. так менше всякої швалі куралєсити по дорогах буде
А хто? Щедрівники? Мене поза вчора зранку тормознули з тими вояками і зразу суне голову в салон нюхає і каже " що в вас вчора за свято було ато щось ви без настрою і не побриті" а я йому "в мене сьогодні свято "сексуальний день" куй ложив на настрій і бриття".
він до тебе з жартами, а ти ось так ))) та звичайно, що ту натуру в них не викосиш. зупитяють підозрілих, може своєю небритістю ти викликав у них недовіру ) але все ж таки, суть їх стояння - виловити терорів. напр, я їх на дорогах небачив вже довший час після революції, то тепер вони активізувались
Це був також жарт і він зрозумів, посміялись і я поїхав. А на дорогах вони вже давно після майдану стоять і занімаються дальше своїми грязними ділами, сам не раз бачив по кущах з фенами.
Панове... Я тільки за те, щоб ОРКИ стояли при дорозі, або їхали за мною по мому маршруту на роботу (з роботи), бо водії просто нахабні стали... знаки про проїзд по полосах, зелені стрілки на світлофорах ................ майже кожен хоче бути перший , а культури водіння немає... Нажаль... всі спішать... А коли ті умніки (по факту) пишуть протокол, то просто прикол (моя б вчителька з української мови, не нарадувалася б ) ) Бидло без середньої шкільної освіти на дорозі. З останнього протоколу... у нас не грн., а гр (грами мабуть 255 гр в ощадкасі відсипав :
Нещодавно, зупинили мене вночі на Луганській перед мостом Сихівським...., претензій не було, а цікавило їх номера кузова в підкапотному, я виходити з авта не хотів, бо був тапочках, про що і повідомив, але так як та безтолоч немогла капот відкрити то прийшлось вийти, довго і нудно, вони світили на "стакани", згодом я плюнув на все це та сів до авта. Поруч стояв "автоматник ато-шний", але якийсь він такий нещасний був, що автомата ледь не кинув до землі. Все виглядало, як клоунада, бо три телепні позапихували хобота під капот, їм запросто можна було кульки повдягати на голову і скотчом на грудях зафіксувати. Зовсім не професійно вони діяли. Як показує розвиток теперішніх подій, "реформа ДАІ" - це так зване тогочасне замилювання людських очей, яке тягне за собою чергове спустошення бюджету. Як і раніше, на дорогах залишаться ті ж самі безграмотні хабарники, але їм ще й нададуть статус учасника бойових дій, бо вони працівники МВС та "добровільно" були тиждень поблизу території де проводиться АТО. Саме печально, це те, що звичайні добровольці, патріоти ті хтио безпосередньо відстоювали державні інтереси на передньому краю бойових дій, залишуться поза законом, тобто з нічим і без нічого.
Олеже, та я тільки за, щоб вони стояли на в'їзді в місто, або десь в середині з представниками ЗСУ на блок постах і перевіряли підозрілі авто, як було перед презедентськими виборами (мене тоді щось два рази за день зупинили, бо був на червоних номерах, я це сприймав з посмішкою і тілька радів, що вони роблять свою роботу), але те, про що я писав, там не було ЗСУ і вони стояли як раніше в своїх замаскованих місцях (за поворотами і так далі), один тупо між деревами стояв, я його взагалі впадково побачив (може він там від терористів ховався я не знаю ). На рахунок нахабності водіїв, то так підтрмую, що їх зараз суттєво стало більше(того тупого бидла, яке правила навіть не читало ніколи).
Їбали мені моск в суботу ввечері біля автовокзалу. Операція "ми обісрались" блін... Відкрийте багажник, відкрийте капот. Якийсь гірой з автоматом в камуфляжі навколо ходить. - зброю, вибухівку, заборонені речі перевозите? - канєшно, кажу, повний багажник! - відкрийте багажник! От який треба мозг мати шоб таке питати? Людина яка шось везе скаже "так перевожу?" Я стандартно кажу, права показати можу, відкривати ніхєра не буду. ЗЗовні дивіться. - в вас машина тонована наглухо, нічого не видно. - кажу мені все видно з середини. Почав світити ліхтариком в машину. Відкрийте трошки вікно тіпа)) я закрив) Домахався шо в мене в пакеті на задньому сидінні. (я з ашану їхав, продукти). Кажу динаміту повний пакет в ашані купив їду автовокзал мінувати бля. - покажіть права Показав. То права не ваші. То не ви на фото. Визиваєм наряд для встановення особи, бо ви якийсь чєчєн маджахєд араб тєраріст... Я кажу ПНХ, я бендерівець бля. Не парь мені мозг і забери того дебіла з автоматом і я поїхав. Причину ти мені назвав, права я показав, АТО у Львові не проводиться і т.д.... -ну добре, щасливо.... Ну от нафіга мені мозг колупати з тим відкриванням багажника... Сам розуміє шо є процедура і т.д... Я йому пр оце кажу і кажу шо він сам знає шо таке зовнішній огляд. Але завжди зразу починають з"їжджати "ви знаєте яка ситуація в країні"... От минулого тижня в центрі зупинив даїшник і навіть права не перевіряв, каже ви забули ввімкнути ближнє (вночі). подякував, включав фари і поїхав. Забув бо стояв грів машину в центрі. А там освітлення хороше. Так і поїхав на габаритах.
)) Шег, я як у воду дивися. Будь толерантніший, хай оглянуть. Більше оглянуть - більший шанс, що зловлять якогось потенційного терориста. А так не захочуть спорити, пропустять, а воно дійсно, не дай Бог, шось підірве...
Поки вони мене оглядатимуть то потенційні терористи вже 10 раз проїхали... Любий терорист як і я може везти зборою, поговорити отак і його відпустять. Який з цього сенс без військового стану і реальних дозволів на це?
+100000000. Мене вчора теж зупинили, серйозний автоматчик обійшов машину, позаглядав, гаєць глянува права (не мав бажання спорити) без названня причини зупинки і я поїхав. А в мене в багажнику купа калашів і гранат.... На дорогах буде цирк поки вони не будуть мати права глянути під капот і в багажник! Без цього всі їхні дії зводяться до нуля... Зброя ітак коли везеться - вона йде там де постів нема...
Прикольно правда?) http://politolog.net/ukrnews-php/od...ny-novovvedeniyami-novogo-glavy-umvd-oblasti/