Сюжет про ДАІ м.Львова, дивитись з 9:50 хвилини http://video.bigmir.net/ukraina/sobytiya/524809-Sobitiya-za-08072015-0900/ Курв@, вони не знають де подіти півтори сотні ДАЙців, ну то абзац...... Якщо ДАЙці читатимуть цей пост, то рекомендую зареєструватись в регіональній службі зайнятості, відповідно, за сім днів отримати статус безробітного, та бути скерованим на навчання до якогось закладу для здобуття робітничої професії за державні кошти, приміром можна стати кваліфікованим сантехніком, оператором котельні, або ж прийти до мене і здобути професію охоронника.
))))))))))))))))))))))))))))))))))) Читаю, уявляю собі їх на таких роботах і плачу зі сміху ))))))))))))))))
Они теперь стоят и руками машут. Правда часть патрулей все таки ездит по дорогам, но встречается редко.
Ага в мене зразу в уяві заголовок з газети, перекваліфікований даїшник -> сантехнік застряг в тумбочці міняючи кран, або вимагав взятку за неправильно встановлений кран, або за відсутність світла в тумбочці, або просив відкрити холодильник для перевірки, чим все ж таки забилася каналізація))))))))))))))))))))))))))))
Хто зна. Так виглядає воно доволі постановочно, в плані затягування наручнків і т.д. Але вони бояться і помилки робити. Так шо остерігаються потім критики збоку. Я думаю шо всьо буде добре) Я вірю в це) Бо вже не може так довго тривати)
Не забуваймо, що всі ці сюжети і пристальна увага до нових поліцейських - все це тимчасове. Воно пізніше стихне. А враховуючи що верхівка стара, а риба, як відомо, гниє з голови, то думаю що великих змін очікувати марна справа.....